FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 05:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: jaaaoooo :(  (Prebrano 2417 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 268

« Odgovori #20 dne:: sreda, 19. november 2008 ura: 13:15 »

hvala tanjas, arwen, taxi in olja...  rozicodam

anakonda, ne gre to, ja vem da ne gre... ceprav je lazje bit otopel kot takole zalosten z obcutkom brezizhodnosti...

sej mi ni jasno kaj se je zgodilo, se nekaj dni nazaj sem bila vesela, racionalna, polna energije in delovnega elana... zdej pa kot da je zivljenje prevelik zalogaj zame... se spat mi je muka...
Prijavljen

todo en la vida tiene solución, menos la muerte...
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.138

« Odgovori #21 dne:: sreda, 19. november 2008 ura: 14:45 »

Malo sem prebiral tvoje vpise in poleti si imela tudi podobno krizo. Pismu, Zgubljena, če je naše bistvo v krčevitem oklepanju nekoga drugega, sta zelo logična dva rezultata:
- da ga bomo zadavili ali
- da mu bo tik pred zadavljenjem uspelo pobegniti.

Že za lastno varnost je potemtakem pametno temelje betonirati na svojem terenu. Vem, da ti s tem nisem prida pomagal, ampak morda pa bo vsaj malo v uteho to, da si v življenju že bila v težavah, pa si jih nekako previharila. Premisli, kakšne strategije si uporabila takrat, in poskusi znova.
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: sreda, 19. november 2008 ura: 16:26 »

Malo sem prebiral tvoje vpise in poleti si imela tudi podobno krizo. Pismu, Zgubljena, če je naše bistvo v krčevitem oklepanju nekoga drugega, sta zelo logična dva rezultata:
- da ga bomo zadavili ali
- da mu bo tik pred zadavljenjem uspelo pobegniti.

Že za lastno varnost je potemtakem pametno temelje betonirati na svojem terenu. Vem, da ti s tem nisem prida pomagal, ampak morda pa bo vsaj malo v uteho to, da si v življenju že bila v težavah, pa si jih nekako previharila. Premisli, kakšne strategije si uporabila takrat, in poskusi znova.

sej o tem sm tud ze pisala enkrat... da kadar mam hipomanicno fazo, sm sposobna bit racionalna, ceprav custva do njega ne izginejo, da ne bo tle pomote. kadar sm pa v depresiji, se pa vse moje tezave tega sveta nakopicijo v eni stvari, ponavadi v tem bivsem, ker je to stvar ki me najbolj boli. se pa zgodi da se tudi v kaksni drugi stvari - npr oktobra je blo vse v mojih ginekoloskih problemih, ker mi je takrat pac po pomembnosti prevagalo... ne zacne se depresivna faza z mislijo na bivsega, ampak depresivna faza se eskalira s pomocjo misli na bivsega. ker takrat ko me boli dusa, telo in srce, se ocitno hocem se bolj mucit oz drugac ne znam reagirat, in zato pol takile zapisi... tle mogoce izgleda kot krcevito oklepanje, ampak js tle pisem zato, da nekam izbruham vso bolecino. ne pomeni to, da tezim njemu noc in dan, ker tok zdrave pameti se premorem. seveda ve kaj cutim, ve kaj si zelim, ampak zivim po motu da je v ljubezni in vojni vse dovoljeno. mislim da ni nic slabega v tem, da on ve kako in kaj je. da me prizadanejo njegove besede pa nekam morem dat, ker ko o bolecini poves, bi bolecina naj bila manjsa.

ton, iskreno hvala za tvoj konstruktivn post, upam da se kdaj vidiva v zivo (btw hvala za une pozdrave prejsnc) in poklepetava.

sej vem da grem tle marsikomu na zivce, ampak nocem obremenjevat svojih kolegic in moje druzine s temile depresivnimi stanji, zato pac napisem na ta forum, kjer imajo ljudje iste oz podobne tezave. prav tako forum dopusca moznost, da ko vidis katera oseba je napisala post, pac preskocis...
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 20. november 2008 ura: 07:28 »

pomezik vse jasno; razumem...  pomezik in zato te odslej naprej zasuvam z objemi  rozicodam poljubnjej in sončnimi pozdravi  sunny sunny sunny pa po potrebi podarim dobro voljo  Grin in smeh  valjamsesmeh
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: četrtek, 20. november 2008 ura: 12:19 »

kok ste eni cartki  poljubona Smiley
Prijavljen

krasendan
gost
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 20. november 2008 ura: 15:48 »

bejbi...objemčk od mene  Kiss
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #26 dne:: petek, 21. november 2008 ura: 07:23 »

objem  rozicodam pa velik cmok na lice  poljubnjej... pa še par sončnih objemov  sonce sonce sonce
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: petek, 21. november 2008 ura: 14:49 »

iiii Smiley

rozicodam rozicodam Kiss rozicodam
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #28 dne:: petek, 21. november 2008 ura: 14:52 »

tole pa za soboto in nedeljo velja, ko me ni tu gor:

rozicodam rozicodam rozicodam sunny sunny sunny poljubnjej poljubnjej poljubnjej
Prijavljen

Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar