Latifa
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 113
|
 |
« dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 18:50 » |
|
Pozdravljeni vsi skupaj, najprej vam moram rečt, da vas občudujem vse in vsakogar posebej, da se bojujete s tem sranjem - upam, da bom kmalu na tem tudi jaz. Ker trenutno se mi življenje zdi ena velika beda. Že cel mesec prebiram tele teme, vendar pod depresijo, sem mislna da me je zadela ta, včeraj sem pa končno ugotovila, da imam verjetno KOM. Pred dobrim mesecem, ko me je udarilo je bilo grozno, grozno,... Bruhala sem, ko nora, nato sem cel teden stradala, ker sem itak mislila da si oseba s takimi mislimi ne zasluži živeti, misli na samomor so bile na vsakodnevnem jedilniku, želela sem si smrti. Prišla sem do edine možne razlage, da sem nora. Te dnevi so bili nevzdržni, zato sem začela brskati po netu in našla (hvala bogu) vas. Vesela sem, da nisem edina - nobenmu ne prvošem, sam je dejstvo, da ko vidiš da nisi edini, je občutek olajšanja velik. Ne upam si teh občutkov povedat fantu, niti doma, ker me je strah, da se me bodo bali, pa sej kdo bi jim zameril, saj se še sama sebe na smrt boji. Sam mogla sem pa dat to ven iz sebe in trenutno sem zelo ponosna sama nase, v istem času pa se tresem od strahu. Moram tud rečt, da sploh več ne upam spiti piva, vina, skratka alkota, ker me je (spet) strah, da ne izgubim nadzora nad samo. Zadnjič ko sem spala pri fantu, sem se hotla nekam prvezat, k sem dobile te misli, kaj če me bo nosila luna in takrat koga poškodujem. H psihiatru si tud ne upam - ena zguba sem, ki vse tišči v sebi. Dejstvo je, da mi je kristalno jasno, da ne bom nikogar poškodovala, ker so to osebe, ki mi pomenijo največ na svetu in vem, da če se komurkoli kaj zgodi, bom zblaznela (še bolj, kot že sem). Sam ne vem pa več, če ne bom seb kej nardila, ker se mam za najslabšega človeka na svetu. POMOČ, lepo prosim, Ali je kje kdo, ki je te misli premagal sam, brez strokovne pomoči in tablet - sem zagovornica, da ne bo pomote, vendar, da jih dobim, moram h psihiatru - še en začaran krog. Kolk časa to sranje traja, a se je misli sploh možno znebit??? jooooooj že zdej me je strah poletja, ko bom mogla s fantom sama na morje. Kaj naj storim. HVALA vam vsem, ki se vam da tole brat, sej vem, da bluzim, sam rabim od nekoga slišat, da nisem nora  Latifa
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 18:57 » |
|
Dobrodoša Latifa...in ne. Brez psihiatra pa ne bo šlo. Poišči pomoč TAKOj. Zakaj bi si uničevala življenje. Ponorela ne boš, dokler tako jasno razmišljaš. In tudi nisi nora...samo bolna in prestrašena.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 117
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:07 » |
|
Pozdravljena med nami, Latifa  Nisi nora, ne, včasih nas le bolezen pripelje tako daleč, da pričnemo razmišljati o tem, da smo malo čez les (in se bati svoje "norosti", ki to ni). Prve korake proti rešitvi si že storila. Sama sebi si priznala, da je nekaj narobe in da moraš v zvezi s tem nekaj storiti. Ugotovila si tudi že, kaj je tisto, kar je narobe - in ko je problem poznan, si že na dobri poti, da najdeš tudi rešitev zanj. Psihiater ali psihoterapevt ti je pri tem lahko v veliko pomoč, glede na to, da praviš, da v tem trenutku še nisi pripravljena stopiti do njega, pa so ti v kriznih trenutkih zaenkrat lahko vsaj mala tolažba sos - telefoni (številke najdeš na tej spletni strani).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
Latifa
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:28 » |
|
Alexx in Lisha, najlepša vama hvala. Zdej sem pa slišala, česar sem se najbolj bala. Moram k psihiatru  Ojoj, to pa posledično tudi pomeni, da bojo vsi zvedel- o neeeeeeeeeeee... scenarij: fant me bo pustu, doma se me bojo bal,... kriza, KRIZA Okej, se že spravlam h seb, sej globoko v seb sem vedla, da bo do tega moglo priti, sam sem pa vseeno upala, da mogoče pa le ni tako hudo. Drugač vsak večer (da preženem grde misli) premišljujem, kako grem od psihiatra in da se počutim bolje. Sedaj je pa to potrebno udejanjiti. Še eno vprašanje; a če bom rekla, da si želim h psihiatru v Lj., al v Kr., bo upoštevala moje želje, ker v Begunjah poznam nekoga, ki tam dela, pa nočem da me vidi. Hvala, hvala, storkrat vam hvala za vzpodbudo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:39 » |
|
Latifa, danes ni več tak tabu, če človek hodi k psihiatru. Povsem mogoče je, da kdo od tvojih prijateljev, znancev, celo sorodnikov, hodi na psihoterapijo, pa le ne veš za to. Sploh pa, saj ti ni potrebno vsem povedati, da boš šla tja - to je povsem tvoja stvar, tako da je povsem od tebe odvisno, kdo bo izvedel. Ojoj, to pa posledično tudi pomeni, da bojo vsi zvedel- o neeeeeeeeeeee... scenarij: fant me bo pustu, doma se me bojo bal,... kriza, KRIZA
Tale scenarij si kar lepo izbriši iz glave... Imaš radirko ali ti jo posodim? Ti si, ne glede na to, ali hodiš na psihoterapijo ali ne, še vedno TI. In če bi se ti slučajno zgodilo, da bi ti kdo od tistih, ki jim nameravaš povedati, da boš obiskala psihiatrično ordinacijo, karkoli očital ali te postrani gledal (oz. boš ti imela tak občutek), mu to (kar sem krepko napisala) kar lepo povej. Glede tvojega vprašanja - k psihiatru ali psihoterapevtu lahko hodiš v katerem koli kraju želiš.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
|
taksist
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:41 » |
|
najprej vam moram rečt, da vas občudujem vse in vsakogar posebej, da se bojujete s tem sranjem - ... ušeč mi je ker se zadnje cajte redno za sranje uporablja beseda sranje  Prišla sem do edine možne razlage, da sem nora. Te dnevi so bili nevzdržni, zato sem začela brskati po netu in našla (hvala bogu) vas. Vesela sem, da nisem edina - nobenmu ne prvošem, sam je dejstvo, da ko vidiš da nisi edini, je občutek olajšanja velik. ... tudi jaz. tukaj mojo norost nekateri celo odprtih rok sprejemajo  Moram tud rečt, da sploh več ne upam spiti piva, vina, skratka alkota, ker me je (spet) strah, da ne izgubim nadzora nad samo. ... kot ozdravljen alkoholik, im tellin you, da je n0 g0 cuzanje alkota, tem dalj od njega, tem boljH psihiatru si tud ne upam - ena zguba sem, ki vse tišči v sebi. ... odkar je mene že par teh razočaral, mam isto eno blokado but! mam dost čakanja, treba bit aktivenSam ne vem pa več, če ne bom seb kej nardila, ker se mam za najslabšega človeka na svetu. ... jzt sm še slabši zagotovo ! ahahah.POMOČ, lepo prosim, Ali je kje kdo, ki je te misli premagal sam, brez strokovne pomoči in tablet - sem zagovornica, da ne bo pomote, vendar, da jih dobim, moram h psihiatru - še en začaran krog. ... Latifa ... če ne druzga maš ime banging urbano temnopolt, ato je že Obama world wide effect !? hehetake care & b safe, T. (dans mi roza dogaja, ker je čuteča)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:46 » |
|
Alexx in Lisha, najlepša vama hvala. Zdej sem pa slišala, česar sem se najbolj bala. Moram k psihiatru  Ojoj, to pa posledično tudi pomeni, da bojo vsi zvedel- o neeeeeeeeeeee... scenarij: fant me bo pustu, doma se me bojo bal,... kriza, KRIZA Okej, se že spravlam h seb, sej globoko v seb sem vedla, da bo do tega moglo priti, sam sem pa vseeno upala, da mogoče pa le ni tako hudo. Drugač vsak večer (da preženem grde misli) premišljujem, kako grem od psihiatra in da se počutim bolje. Sedaj je pa to potrebno udejanjiti. Še eno vprašanje; a če bom rekla, da si želim h psihiatru v Lj., al v Kr., bo upoštevala moje želje, ker v Begunjah poznam nekoga, ki tam dela, pa nočem da me vidi. Hvala, hvala, storkrat vam hvala za vzpodbudo. Vidiš Latifa...tudi ti si polna predodkov...zapustil fant....mislili, da sem nora...  A ti sploh kaj opazuješ okrog sebe. Andrej Karoli, Nace Junkar...naši Blink...Koky...ostali. Si samo v akutni fazi, ki se jo da prebroditi.Lubica...saj se toliko govori o motnjah, ti pa prideš s tako. NISI NORA...jaz tudi ne in ti gor ki jih poznam osebno tudi ne. 100%
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:49 » |
|
Alexx in Lisha, najlepša vama hvala. Zdej sem pa slišala, česar sem se najbolj bala. Moram k psihiatru  Ojoj, to pa posledično tudi pomeni, da bojo vsi zvedel- o neeeeeeeeeeee... scenarij: fant me bo pustu, doma se me bojo bal,... kriza, KRIZA Okej, se že spravlam h seb, sej globoko v seb sem vedla, da bo do tega moglo priti, sam sem pa vseeno upala, da mogoče pa le ni tako hudo. Drugač vsak večer (da preženem grde misli) premišljujem, kako grem od psihiatra in da se počutim bolje. Sedaj je pa to potrebno udejanjiti. Še eno vprašanje; a če bom rekla, da si želim h psihiatru v Lj., al v Kr., bo upoštevala moje želje, ker v Begunjah poznam nekoga, ki tam dela, pa nočem da me vidi. Hvala, hvala, storkrat vam hvala za vzpodbudo. Vidiš Latifa...tudi ti si polna predodkov...zapustil fant....mislili, da sem nora...  A ti sploh kaj opazuješ okrog sebe. Andrej Karoli, Nace Junkar...naši Blink...Koky...ostali. Javno so govorili o svojih težavah. Poglej si malo to spletno stran. http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=42&Itemid=60 ...video in avdio posnetki so. Preglej jih. Si samo v akutni fazi, ki se jo da prebroditi.Lubica...saj se toliko govori o motnjah, ti pa prideš s tako. NISI NORA...jaz tudi ne in ti gor ki jih poznam osebno tudi ne. 100%
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 19:52 » |
|
Alexx in Lisha, najlepša vama hvala. Zdej sem pa slišala, česar sem se najbolj bala. Moram k psihiatru  Ojoj, to pa posledično tudi pomeni, da bojo vsi zvedel- o neeeeeeeeeeee... scenarij: fant me bo pustu, doma se me bojo bal,... kriza, KRIZA Okej, se že spravlam h seb, sej globoko v seb sem vedla, da bo do tega moglo priti, sam sem pa vseeno upala, da mogoče pa le ni tako hudo. Drugač vsak večer (da preženem grde misli) premišljujem, kako grem od psihiatra in da se počutim bolje. Sedaj je pa to potrebno udejanjiti. Še eno vprašanje; a če bom rekla, da si želim h psihiatru v Lj., al v Kr., bo upoštevala moje želje, ker v Begunjah poznam nekoga, ki tam dela, pa nočem da me vidi. Hvala, hvala, storkrat vam hvala za vzpodbudo. Vidiš Latifa...tudi ti si polna predodkov...zapustil fant....mislili, da sem nora...  A ti sploh kaj opazuješ okrog sebe. Andrej Karoli, Nace Junkar...naši Blink...Koky...masi na Radio Europa...umetnica,eli....ostali. Radio Triglav in v oddaji Preverjeno (eli). Si samo v akutni fazi, ki se jo da prebroditi.Lubica...saj se toliko govori o motnjah, ti pa prideš s tako. NISI NORA...jaz tudi ne in ti gor ki jih poznam osebno tudi ne. 100%
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Latifa
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 20:02 » |
|
Sej vem alexx, nisem tako mislila, sej pravim da vas občudujem, da ste tako močni, jst še vedno iščem to moč v sebi, da nekaj naredim. Moram se spravit gor, na pozitivo. Sam sem brala neki o tem, da si lahko sam pomagaš z nekakšnimi tehnikami, da odložiš to za kasneje. A men pa to ne bi pomagal.  Sorry vem da že težim
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #10 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 20:09 » |
|
Ah, nič ne težiš, Latifa. Saj smo napisali, da si dobrodošla med nami, ane  Človek si lahko pomaga tudi sam, če zbere dovolj moči za to, ampak s pomočjo psihoterapije bo do pozitivnih rezultatov verjetno prišel prej, lažje, dobil pa bo tudi nek bolj objektiven pogled na svoje stanje, ki ga sam mogoče ni sposoben (ker gre pač zanj osebno - sebe pa posameznik težko gleda brez subjektivnega pristopa). Včasih nas prav ta subjektivni vidik drži v pasti - iščemo izgovore, sami sebi prikrivamo dejstva in izkrivljamo resnico o svojem stanju in zato ne zlezemo ven.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #11 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 20:35 » |
|
Nič ne težiš...in jaz sigurno nisem užaljenja.  Ponosna sem, da sem med počenčki. Hočem ti samo dati brco, da se čim prej odpraviš k psihiatru. Piši karhočeš in kadarkoli hočeš. In ko te stisne, samo skoči na forum. Vedno je kdo gor. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Latifa
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 20:37 » |
|
Hvala, Lisha, sej se končno tud počutim, da nisem sama v tem dreku sam sem tak človk da se non-stop neki opravičujem (zdejle bi spet napisala sorry).
Mi ne preostane nič druzga, kokr da se še teden, dva,... matram, pol pa pač pogovor z nekom, kakor praviš objektivnim.
se še kej oglasim, ne morem pisat, ker mi tlele mimo računalnika skačejo, pa nočem ,da kdo vidi, kaj počnem oz. pišem. Otročje sej vem.
Aja, sam to sem še hotla rečt, da psihiater ni tak tabu, poznam meni ljubo osebo, ki ga je obiskovala, pa je zato ne gledam nič drugače. Mene moti razlog, zaradi česar bi/bom morala tja. Se mi zdi, da je čisto normalno, ko kdo reče, da ga je strah življenja in zato rabi pomoč, ne pa: strah me je, da bom komu kaj naredila.
Ne vem no, se še bojujem z mislijo, da enostavno sem.... ... bolna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
pupika
|
 |
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 20:40 » |
|
Latifa, pozdravljena Ne vem sicer koliko časa se ti to stanje vleče. Če zadeva ni prehuda in ne traja predolgo bi mogoče poskusila s psihoterapjo? Kar se psihiatra tiče..Če imaš finančne možnosti, in želiš obiskati psihiatra izven svojega domačega kraja, potem pobrskaj po netu in pojdi v samoplačniško ordinacijo. v LJ je polno samoplačniških ordinacij, kjer si hitro na vrsti. Mislim, da prvi pregled stane med 50 in 80 eurov. Drži se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 20:57 » |
|
Latifa, tudi jaz se kar naprej grizem v jezik, da se ne opravičujem kar naprej, pa me še tako pogosto kdo opomni: » Pa saj se ti ni treba nič opravičevati. Saj nisi storila nič narobe.«
Nič ni otročje, če želiš ohraniti malce zasebnosti. Verjemi, da te lahko razumem. Sama na svojem računalniku tudi stalno brišem, kodiram, zakrivam… skratka se trudim ohraniti določene stvari zase – ker imam do tega konec koncev vso pravico, kajne. In ti prav tako.
Muči te razlog, zakaj bi rabila psihiatra… Kdo pa pravi, da moraš vsem povedati, kaj te muči? In tudi zlagati se ti ni potrebno. Le odgovoriš bolj ohlapno… - denimo, da bi se rada otresla določenih strahov, - da se bojuješ z obsesivno kompulzivno motnjo, - da ti problem delajo vsiljive misli (ni treba povedati, kakšne, so pač misli, ki ti ne grejo iz glave in te distraktirajo), - ali pa (ta verzija, ki je tudi resnična, je še najbolj »brezmadežna«), da si pretirano zaskrbljena, kar ti povzroča težave v vsakdanjem življenju.
Latifa, predvsem moraš sedaj misliti nase, ne na to, kaj si bodo drugi mislili o tebi. Poskrbi zase.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
Latifa
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #15 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 21:08 » |
|
Sploh ne veste, kaj mi te vaše besede pomenijo. Trenutno vse. Moram rečt, da ste mi rešili, kaj pa vem, mogoče celo življenje. Pupika, dober mesec se spopadam sama s sabo. Čeprav se mi včasih zadzi, da so se kakšne take misli pojavile že precej prej, pa jim nisem dala nikakršnega pomena, zdej pa vse analiziram, preštudiram,... Aja, pa kadim ko nora  me ful sprošča
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Latifa
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #16 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 21:37 » |
|
Spet jst  neki me še zanima in sicer tablete proti temu sraju so AD-ji če sem prov razumela. A gre to za iste tablete, kot pri depresiji in a majo tud tok hude stranske učinke. Sem tud brala, da so eni bruhali, drugi niso mogli spat, pa ono in tretje. Mene čaka cela gora učenja, pa ne vem, kako bom to shendlala. Pa tole skoz pozabim pripomnt, taksist, faca, kaj te dons roza  pa tud to maš prov, stran od alkohola, sam včasih mi pa paše mal "se znoret", kar bom itak mogla dat za par tednov, mescev na stran.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
pupika
|
 |
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 13. november 2008 ura: 21:51 » |
|
ja, cigareti..tud jaz sem takrat začela še bolj kadit kot prej Iz lastnih izkušenj ti priporočam čim več gibanja v naravi..sprehod.. dobrodošlo je tudi, če imaš kakšno prijateljico, ki zna smao poslušat in nič delit nasvetov. Včasih težave ne izgledajo več tako velike ko jih nekomu zaupaš. Res pa je, da znajo ljudje ki se niso nikoli srečali s tesnobo, depro..tako hitro svetovat, v smislu da se je treba samo v roke vzet, pa bo. Včasih zna biti tako. Če depra ni preveč huda se jo da rešit brez uporabe tablet, samo s psihoterapijo. na žalost je to v SLO bolj kot ne samoplačniško. Čeprav, ko začutiš, da rabiš strokovno pomoč jo poišči in ne odlašaj. Jaz tud n ehodim v domač kraj k psihiatru, čeprav sedaj po letu in pol, mi je itak vseeno, če kar vsi zvedo kako je z menoj Imej se vsaj prijetno, če že ne lepo
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #18 dne:: petek, 14. november 2008 ura: 02:51 » |
|
Hej Latifa, tudi jaz sem imela vec kot leto dni grozljivo vsiljive misli - zelo podobne tvojim... Z obiskom psihiatra sem odlasala in odlasala, cetud se je videlo, de enostavn ne hendlam vec ... In zdaj po enemu letu sem skoraj cist ok - z obcasnimi krizami, a stanje se je resnicno izboljsalo... Kar hocem povedati je, da NISI nora in da nas je precej takih, s temi mislimi, a slednje se da ugnat v kozji rog , oziroma jih sprejet kot del sebe in posledicno tud razumet, zakaj je do njih prislo... Shendlala bos pa vse, verjemi! Ker ze to, da pises semle gor, je zelo velik prvi korak, svaka cast! Naj te ne bo strah stopiti po strokovno pomoc, raje ne odlasaj, ker je z vsakim odlozenim dnevom tezje priti nazaj - zakaj bi se mucila in unicevala zdravje zaradi stereotipov... Adjev naj te ne bo strah - zacetni stranski ucinki odtehtajo kasnejse izboljsanje... Pa tudi ljudje smo si razlicni: kar je za nekoga dobro, ni nujno dobro za nekoga drugega, zato tud stranski ucinki varirajo od cloveka do cloveka... Kar se tice psihicev, ce imas sreco, lahk dobis dobrega tud brezplacno - ce si studentka v Lj, imas Rejca na Askercevi, za katerega pa je kar nekaj ljudi reklo, da jim ni bil prevec ok. Jz ti priporocam dr. Saso Rojc na Taboru, dela z mladimi (tud jz hodim k njej in zdej ze ves folk ve za to  in pol mene  klicejo, kaj to pomeni, kaj pomenijo una zdravila - k da sem nek high profile dealer  ). Ce se odlocis za njo, mi poslji ZS, da ti posredujem njeno cifro. Latifa draga, vse bo se dobro! Poskusaj s sproscanjem - mene sprosca narava, kuzek, tek, pa tudi plavanje je zelo dobro za psiho... Drzi se in Pisi se!Miren vecer, objem  h Pa se to, fant te zaradi tega ne bo pustil, res... To so samo neg misli, strah in streotipi, pusti jih vnemar.
Ps aja v tej ordinaciji smo sami mladi: od najstnikov do tistih malcek starejsih... In pol se itak spogledujemo in delamo scenarije: " Kaj je pa s temle, kaj je pa s to? Bog ve, kaksna zdravila je?  "
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #19 dne:: petek, 14. november 2008 ura: 09:09 » |
|
Jaz sem imela tudi nasilne misli, nad domačimi nad sodelavci  pa sploh, če je šel kdo kje po cesti mimo mene mi je kar blo, da bi ga špiknla ali pocukala ali porinla po stopnicah, spotaknila, bilo kaj, sam da se dogaja. A pa prav enkrat se spomnim, ko je sodelavka sedela s hrbtom obrnjena proti meni pa mi je nekaj veselo razlagala jaz sem pa samo gledala tiste oštre škarje ...  . Pa nasilne misli tudi nad sabo! Od tega, da si režem vrat, do žil, da skačem iz stolpnice mah...ni da ni. Pa tudi to, da sem morala absolutno prebrati napisane stvari. Najbolj mučno, ko sem morala nujno nujno nujno prebrati vsak napis na jumbo plakatih ob cesti in to črko po črko. Pa verjemte, da jih v Barceloni ni mal.  No zdej je tega full manj pa tudi intenzivno ni tko več kot prej, zdej, če je kej je to, da se mi kašna beseda zahakla pa gre play rewind play rewind play rewind, dokler se vse neki ne zašteka ali pa kak komad, to je sploh super, ker gre lestvica "20 najbolj gibljivih" čez glavo. Pa še volume se spreminja.  Včasih je full naglas, včasih pa čis potiho.  Svašta majka rodi. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|