Ne morem si kaj, da ne bi komentirala, sploh zakaj zaklepati temo, kjer se nekdo pritožuje??? Pa saj zato je pritožna knjiga. Kdo želi sodelovati naj sodeluje, kdor ne, naj pač ne piše več. Sama do sedaj nisem imela potrebe sodelovat v teh debatah, sem pa sedaj želela podati tudi svoje mnenje.
IN VSAK IMA PRAVICO DO SVOJEGA MNENJA!
Pa naj je to Scorpion, Putka, Jola, BB....ali pa jaz. Če bi bili vsi istega mišljenja, forum ne bi mogel delovati, ker bi samo en drugemu pritrjevali, teme bi bile končane po dveh, treh postih.
Jaz tud delam v trgovini s parfumi.

Mislm za crknt.
A si mogoče pomislila na možnost, da sem blefirala pa da mi je šel v nos samo scorpionov nacionalizem in nasploh njegov odnos na forumu?
Slovenkam v bran... bosancem v bran...omg jola, seriousely... Sem pa vedno in tudi bom za bratstvo in jedinstvo. In me blazno moti neki posploševanje, nek efekt črede ovac, ki prevzemajo splošno klimo in mnenja. Tko kot je nam Slovencem v navadi? Kar si slišal, to drži.
Pa da se ti sploh še da??
Ne morem si kaj, da ne bi še jaz dodala nekaj k tej temi.
Sem slovenka, mož po očetu bosanec, po mami slovenec. Se pravi mešanec

.
In vsi narodi sveta so po svetu znani po nekih svojih "značilnostih". Tako sem jaz razumela tudi skorpionov del v postu, da so slovenic pač skopuški (kar tudi so, po drugi strani pa so strašni gurmani in veliko zapravijo za dobro hrano, o čemer je bil tudi članek), bosanci pa naj bi bili malo manj sterilni. Hrvati naprimer so za razliko od Slovencev zelo veliki domoljubi, Heiderja je ves svet označil kot nacista...pa še bi lahko naštevali.
Ne bi vedela, s čim je Skorpion tukaj koga užalil, je pa res, da če nekoga označiš za domoljuba, je to manj neprijetno slišati kot pa to, da je nekdo malo manj sterilen, kar niti slučajno ne pomeni biti umazan.
Ker je mož zaposlen v vojski, bil tudi v bivši JLA, sva kar nekaj časa živela v Bosni, kjer je tudi služboval. Tako sem imela priliko dodobra spoznati bosance, makedonce, tudi srbe. Da ne govorim o tem, kako jih je poznal mož, saj so skupaj preživeli več časa kot s svojimi družinami.
In tukaj bi rada povdarila, da so bosanke zares čiste ženske -
nikjer v stanovanju nikakršne nesnage, nikjer kančka prahu...in še in še bi lahko naštevala. Čistejših bivališč kot pri bosankah ne boste videli nikjer.
Kar pa ne drži za osebno higieno. Vsaj za večino. Zobnih ščet in paste sploh niso poznale - na zunaj urejene, v ustih pa ....zob....pa trči, trči....pa spet kakšen črn zob....
Tudi sodelavci moževi niso poznali osebne higiene - imeli so tedenska dežurstva, kjer si moški po cel teden niso menjali štumfov, kaj šele prali noge!!!!
Seveda, pa ne bom trdila, da ni slovenke ali slovenca, ki bi bil umazan. Pa še koliko jih poznam!!!!
Žal pa je tako, da so bosanci tisti, ki so označeni kot "malo manj sterilni".
In žal je resnica tudi ta, da bojo slovenci vedno večji nacionalisti.
Zakaj?
Zaradi tega, ker je v Sloveniji vse manj slovencev in vse več bosancev, albancev, poljakinj, čehinj...skratka vseh, ki pridejo s trebuhom za kruhom v Slovenijo. Pa ne samo to, tu v našem koncu poznam albance, ki živijo v Albaniji, tu pa lepo prejemajo otroške doklade za tri otroke - mama in oče sta pa lepo nezaposlena. Tudi vse ostale žene Albancev, ki živijo tu, so doma, otroci v brezplačnih vrtcih ali šolah, otroške doklade pa prejemajo po 200, 300 € (na tri, štiri otroke), medtem ko dobim jaz 25€.