FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 04:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: NE MOREM SI KAJ  (Prebrano 2204 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
ande
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 16

« dne:: petek, 07. november 2008 ura: 14:39 »

Ne morem si kaj, da ne bi komentirala, sploh zakaj zaklepati temo, kjer se nekdo pritožuje??? Pa saj zato je pritožna knjiga. Kdo želi sodelovati naj sodeluje, kdor ne, naj pač ne piše več. Sama do sedaj nisem imela potrebe sodelovat v teh debatah, sem pa sedaj želela podati tudi svoje mnenje.

IN VSAK IMA PRAVICO DO SVOJEGA MNENJA!

Pa naj je to Scorpion, Putka, Jola, BB....ali pa jaz. Če bi bili vsi istega mišljenja, forum ne bi mogel delovati, ker bi samo en drugemu pritrjevali, teme bi bile končane po dveh, treh postih.

Jaz tud delam v trgovini s parfumi.  smehko  Mislm za crknt. 002

A si mogoče pomislila na možnost, da sem blefirala pa da mi je šel v nos samo scorpionov nacionalizem in nasploh njegov odnos na forumu?

Slovenkam v bran... bosancem v bran...omg jola, seriousely... Sem pa vedno in tudi bom za bratstvo in jedinstvo. In me blazno moti neki posploševanje, nek efekt črede ovac, ki prevzemajo splošno klimo in mnenja. Tko kot je nam Slovencem v navadi? Kar si slišal, to drži.

Pa da se ti sploh še da??

smehko

Ne morem si kaj, da ne bi še jaz dodala nekaj k tej temi.

Sem slovenka, mož po očetu bosanec, po mami slovenec. Se pravi mešanec  Shocked.

In vsi narodi sveta so po svetu znani po nekih svojih "značilnostih". Tako sem jaz razumela tudi skorpionov del v postu, da so slovenic pač skopuški (kar tudi so, po drugi strani pa so strašni gurmani in veliko zapravijo za dobro hrano, o čemer je bil tudi članek), bosanci pa naj bi bili malo manj sterilni. Hrvati naprimer so za razliko od Slovencev zelo veliki domoljubi,  Heiderja je ves svet označil kot nacista...pa še bi lahko naštevali.

Ne bi vedela, s čim je Skorpion tukaj koga užalil, je pa res, da če nekoga označiš za domoljuba, je to manj neprijetno slišati kot pa to, da je nekdo malo manj sterilen, kar niti slučajno ne pomeni biti umazan.

Ker je mož zaposlen v vojski, bil tudi v bivši JLA, sva kar nekaj časa živela v Bosni, kjer je tudi služboval. Tako sem imela priliko dodobra spoznati bosance, makedonce, tudi srbe. Da ne govorim o tem, kako jih je poznal mož, saj so skupaj preživeli več časa kot s svojimi družinami.

In tukaj bi rada povdarila, da so bosanke zares čiste ženske - nikjer v stanovanju nikakršne nesnage, nikjer kančka prahu...in še in še bi lahko naštevala. Čistejših bivališč kot pri bosankah ne boste videli nikjer.

Kar pa ne drži za osebno higieno. Vsaj za večino. Zobnih ščet in paste sploh niso poznale - na zunaj urejene, v ustih pa ....zob....pa trči, trči....pa spet kakšen črn zob....

Tudi sodelavci moževi niso poznali osebne higiene - imeli so tedenska dežurstva, kjer si moški po cel teden niso menjali štumfov, kaj šele prali noge!!!!

Seveda, pa ne bom trdila, da ni slovenke ali slovenca, ki bi bil umazan. Pa še koliko jih poznam!!!!

Žal pa je tako, da so bosanci tisti, ki so označeni kot "malo manj sterilni".

In žal je resnica tudi ta, da bojo slovenci vedno večji nacionalisti.
Zakaj?

Zaradi tega, ker je v Sloveniji vse manj slovencev in vse več bosancev, albancev, poljakinj, čehinj...skratka vseh, ki pridejo s trebuhom za kruhom v Slovenijo. Pa ne samo to, tu v našem koncu poznam albance, ki živijo v Albaniji, tu pa lepo prejemajo otroške doklade za tri otroke - mama in oče sta pa lepo nezaposlena. Tudi vse ostale žene Albancev, ki živijo tu, so doma, otroci v brezplačnih vrtcih ali šolah, otroške doklade pa prejemajo po 200, 300 € (na tri, štiri otroke), medtem ko dobim jaz 25€.

Prijavljen
Putka
gost
« Odgovori #1 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 14:48 »

Pa nevem. Moja babica, mama, jaz se skoz peremo.
Moja teta, sestrična tudi.
Moja soseda in moja najboljša prijateljica. Ni bolj čistih oseb.

Poznam eno, ki je mešano, srbkinja in slovenka. in je še bolj čista od vseh nas, zgoraj naštetih.
moja zelo dobra prijateljica je čist srbkinja in majo čistočo tako - tako...tud, če so kje kakšne drobtine ni nč hudega.

Imam pa tudi kolegico pol slovenko pol arabko in so ločeni. pri materi, ki je slovenka je res raztur. pri fotru arabcu pa je sterilno.

Imaš sve in svašta.

Mene je edino zmotilo to, ker je scorpion na moj post "še dobro, da sem bosanka" odgovoril, da smo cool, tud če nismo ravno čisti. Kao, "Putka sej si cool četud mal smrdiš".
če bi se pogovarjali splošno o nacijah in lastnostih, mislim, da se sploh nebi oglasila.

In jp, tudi jaz sem za različna mnenja in različne reakcije. samo, da to potem velja za vse in ne da se piše v stilu...kaj že? ... aja ...

Citiram MadameBovary :

"in če kdo takole nonstop kokodaka, jah potem ti to samo kaže, kako zelo nezadovoljna je sama s sabo, da to stresa še na druge. Ma jaz niti ne verjamem njenim "Briga me za vse druge" "Vseeno mi je" "ti ne obstajaš zame", ker je to itak samo navidezna obramba, da je kao močna, v resnici pa ni. Sem bila na istem nekaj časa nazaj, zato to vem".

Če to ni žalitev.  Smiley Da si me v procesu zdravljenja drzne tako analizirati...
Bi jaz tebi zakokodakala v živo, veš samozavestnica, ki si se tako kot jaz že predstavila ostalim forumovcem na kakem srečanju.  pomezik

Pa še nekaj...
... tole tvoje posploševanje :
"Briga me za vse druge"   
"Vseeno mi je"
"ti ne obstajaš zame" ...
... velja samo zate pa še za kakšnega virtualca in nikakor ne za tiste, ki sem jih spoznala, kaj šele za moje bližnje.
« Zadnje urejanje: petek, 07. november 2008 ura: 15:01 od Putka » Prijavljen
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 643

« Odgovori #2 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 14:59 »

Eno temo vam zaklenejo pa si drugo odprete, pa saj to človek ne more verjetni?  Shocked
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #3 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 15:03 »

Žal tako kot v arhiviranem forumu, bo tudi tukaj potrebno na zgoraj zapisano večkrat opozarjati uporabnike, česar se zavedamo, a se tega ne bomo nikoli naveličali, ker želimo na tem forumu tako, kot nam je uspevalo v arhiviranem, obdržati določen nivo tolerance med uporabniki in umirjen nivo diskusije v različnih temah.

Hvala za razumevanje

vaš admin
HisTer

zvizgam zvizgam
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
morska deklica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 298

« Odgovori #4 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 15:31 »

here we go again ... nehvala
Prijavljen

... it's never too late ... Smiley
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.411

« Odgovori #5 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 15:32 »

Citiraj iz: ande
Ne morem si kaj, da ne bi še jaz dodala nekaj k tej temi.
Če je tema zaklenjena, je zaklenjena in se je ne sme oživljati z namenom citiranja in odgovarjanja na konkretne prispevke, ki so vodili do njenega zaklepa. Čemu bi jo potem sploh zaklepala, če bi potem še vsak lahko dodal kar si misli?Huh?
To velja za vse.

Citiram MadameBovary :

"in če kdo takole nonstop kokodaka, jah potem ti to samo kaže, kako zelo nezadovoljna je sama s sabo, da to stresa še na druge. Ma jaz niti ne verjamem njenim "Briga me za vse druge" "Vseeno mi je" "ti ne obstajaš zame", ker je to itak samo navidezna obramba, da je kao močna, v resnici pa ni. Sem bila na istem nekaj časa nazaj, zato to vem".

Če to ni žalitev.  Smiley Da si me v procesu zdravljenja drzne tako analizirati...
Bi jaz tebi zakokodakala v živo, veš samozavestnica, ki si se tako kot jaz že predstavila ostalim forumovcem na kakem srečanju.  pomezik

Pa še nekaj...
... tole tvoje posploševanje :
"Briga me za vse druge"   
"Vseeno mi je"
"ti ne obstajaš zame" ...
... velja samo zate pa še za kakšnega virtualca in nikakor ne za tiste, ki sem jih spoznala, kaj šele za moje bližnje.
Zakaj to ne bi šlo na zasebna??
Ne sedet na virtualnih ušesih, to tudi velja za vse.

Temo zaklepam (kdo bi si mislil).
Kopiram iz Pritožne knjige: "zaradi mene odprite Pritožno knjigo II in se pritožujte nad diktatorsko administratorko." V pritožni knjigi zgornje stvari nimajo kaj iskati. Če koga neskončno srbijo prsti, da bi povedal še svoje mnenje, naj se raje ugrizne v prste ali pa pošlje zasebno sporočilo.

O stereotipih lahko odprete novo temo v Splošnih debatah, v ta podforum prav gotovo ne spada. Ker pa so stereotipi samo mišji korakec od predsodkov, ti so pa bolj ali manj žalitve, ji ne napovedujem dolge življenjske dobe, ampak ok, če se vam da, lahko tudi poskusite Shocked.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar