FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 04:49

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kaj je narobe z menoj???  (Prebrano 1447 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
sonček
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 239

« dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 22:15 »

Čisto enostavno vprašanje, pa nanj ne najdem odgovora....
Če se pogledam , izgledam ok, sem družabna in nasmejana, ljudem sem pretežno simpatična, moški se ne obračajo stran od mene... ampak ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ vedno, prav vedno naletim na ljudi, ki imajo probleme z odnosi?. Kot da bi bila lepilo zanje. In zdaj, ko ne iščem nikogar, se lepijo name spet ljudje z enakimi problemi. Ma kaj mora biti res človek egoist da je cenjen in opažen iz strani ljudi, ki nimajo problemov? Sej svoje rešujem sama, za dvojne pa že nimam moči.... in je nočem imeti....
Nočem nobenega odnosa, ki me ne bi zadovoljeval, vendar se bojim spustiti v karkoli, ker se bojim istega vzorca.... , v končni fazi pa zaradi tega ne želim biti sama... HELP!!! Kaj nared Shocked Cry Sad
Prijavljen

Carpe diem........ BarB
Soncnica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 587

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 22:23 »

V bistvu ni nč narobe s teboj, ampak imaš nekje v podzavesti, da te nehote potegne k takšnim ljudem. Vzorci iz preteklosti...
Bodi odločna in odidi stran, če vidiš da te odnosi s takšnimi ljudje ne zadovoljujejo.
Ne obstaja človek, ki ne bi imel absolutno nobenga problema. Wink

Ti glej zase da se boš dobro počutila in da boš zadovoljna s seboj. Partner se bo že pokazal... ma ponavad takrat ko boš najmanj pričakovala Wink Važno je, da si najprej srečna ti kot oseba.

lp,soncnica
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 22:26 »

E moj sonček. Ne naletiš na take, ampak jih podzavestno iščeš. Te naše usode so hecne. Vedno se zapletamo z istimi tipi in modrost je, da se naučimo zavestno manjeti način razmišljanja.
Ko se naučim, ti povem. jok

P.S. Na internetu je na milione forumov in spletnih strani. Jaz pa se navežem ravno tu na te počenčke. Zakaj se ne navežem na finančni forum? Tako ali drugače bi mi prav prišlo. laughing
Prijavljen

alexx Afro 
sonček
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 22:40 »

Hvala punce moje.. Alexxx, na finančnem forumu so huje počeni kot naši srčki tlr, verjemi!!!
Šenkam svojo podzavest. Lahko jo tudi zakurite,,,, Smiley
Prijavljen

Carpe diem........ BarB
ljubica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 515

« Odgovori #4 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 11:54 »

Jaz tudi.  Nabašem na nesigurne, pokvarjene čudaake. Brez jok čustev.
Bolj ko se učim, manj znam. Se mi zdi.  Shocked Shocked
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #5 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 12:24 »

Sonček dragi, kot pravi Sončnica:

Ti glej zase da se boš dobro počutila in da boš zadovoljna s seboj. Partner se bo že pokazal... ma ponavad takrat ko boš najmanj pričakovala Wink Važno je, da si najprej srečna ti kot oseba.

je pa res, da ga tale naša podzavest kar preveč sračka  zvizgam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Nativa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 151

« Odgovori #6 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 12:52 »

Ljudje okoli nas so naše ogledalo- v tem smislu, da človek ponavadi prikliče ravno tisto, česar se najbolj boji.  Sad
Prijavljen
Ribica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 529

« Odgovori #7 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 14:23 »

Ta zadeva s podzavestjo je res zanimiva. nekako nisem mogla sprejeti teh reči, čeprav sem veliko brala o tem. Hrepenela po nekom, si želela, trpela.... Dokler nekega dne, ne znam niti prav povedati, kako in zakaj, je v meni vzniknil občutek, da ne bom več iskala in čakala in hrepenela, da bom zaživela sama, da to zmorem, da bom lahko srečna tudi samo jaz.... Bil je res dober občutek, ki mi je prinesel nekak mir, ki sem si ga tako želela...... in veste kaj....... teden dni za tem sem spoznala mojega dragega, s katerim sva skupaj že dve leti in sva srečna in se ljubiva in tudi moja depresija je v mejah normalnega življenja in normalnih nihanj. Kaj naj rečem - zgodi se ko najmanj pričakuješ in ko si pripravljen.
Bila sem huda odvisnica od odnosa in vsaj 10 let sem neznosno trpela v zakonu (sicer bila poročena 20 let) v pogubnem odnosu, ki ga nisem znala prekiniti. Šele ko sem pospravila, ampak res pospravila po sebi, kar je trajalo kar nekaj let, se je zgodilo.... Zdaj verjamem!

Ribica
Prijavljen
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 268

« Odgovori #8 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 17:17 »

men se pa bolj neki druzga zdi... da ko spoznavamo ljudi v njih pac prebujamo ista custva in reakcije kot jih delamo sami, ali pa smo samo toliko bolj pozorni tocno na tiste stvari ki se jih bojimo. sem videla to v moji zadnji zvezi, ko sem bila js ok je bil tud on, ko pa sem ga js depresivno zacela srat, je on vklopu svoj obrambni mehanizem in pokazal zobe.
vsaka akcija ma svojo reakcijo.
Prijavljen

todo en la vida tiene solución, menos la muerte...
sonček
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 18:52 »

Joj, sej mate vsi prav po svoje.., jaz pa se moram osvobodit svoje nesigurnosti...
Ribica, čestitam, sem ful vesela zate, upqm da tud meni rata, slej ko prej Smiley
Prijavljen

Carpe diem........ BarB
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 643

« Odgovori #10 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 18:56 »

Sonček imam podobne težave kot ti, samo odgovora še nisem našel. Embarrassed
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
sonček
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 19:18 »

Dečko, bova to midva na žuru ob kozarčku cvička razdelala Smiley)) wav
Prijavljen

Carpe diem........ BarB
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #12 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 19:36 »

Dečko, bova to midva na žuru ob kozarčku cvička razdelala Smiley)) wav

....ob cvičku se pridružim še jaz in ni vrag, da ne najdemo rešitev sonce moje zlato  rozicodam
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
sonček
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 19:43 »

Sej... ma kaki AD ji, cvičk je zakon... že vidim, da bom spala v Ljubljani Smiley)))))))))))))))))))))
Prijavljen

Carpe diem........ BarB
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar