FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 04:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: NESREČNA  (Prebrano 2559 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
nevelin
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 11:54 »

Lep pozdrav vsem!

...pravzaprav sploh ne vem kako naj začnem in napišem svojo  žalostno zgodbo...
sem mlada mamica še ne 11-mesečnega fantka timona,nosečnosti nisem načrtovala,s fantom se nama je
zalomilo in novico,da bova mamica in ati sem zvedela šele v 5.mesecu.najprej je bilo vse najlepš,sprejela sva to da bova starša,da je konec z žuranji(najina zveza je temeljila skoraj 2leti in pol samo na tem),bila sva vesela da nama bo najin piško spremenil način življenja,tudi on je kazal veselje ob tem in mislila sem da je srečen,da komaj čaka da zaživimo skupaj kot presrečna mlada družinica...

Ko se je rodil najin sonček sem dobila najlepše darilo v življenju-poleg tega me je moj fant zaročil in mi nežno zašepetal na uho ,da sva njegova ˝za zmeri˝(da se bo ustalil,me ne bo več varal,itd..)in te močne besede mi odmevajo v glavi še danes pa je minilo skoraj 11 mesecev,moje trenutno stanje pa je vse prej kot srečno...
materinstvo sem smatrala kot nekaj čudovitega,in tako je bilo pol leta potem pa... se je vse spremenilo
v najhujšo nočno moro,ki ŽAL še vedno traja in ne vidim več konca!!!zato sem se obrnila na vas,ker sem resnično izgubljena.Hudo mi je ker naju je s sinčkom zapustil,ker nismo družinica in to me razjeda!
kako je lahko spet varal???ko pa sem mu rodila zdravega sinčka,ki ga je bil tako vesel??
uničil mi je zadnje tri mesece porodniške,uničel je mene......kot ŽENSKO....MAMICO...
počutim se izdano,prevarano,ponižano....v glavnem čist zahojeno!
kako naj vzgajam svojega fantka ljubeče in se mu čist posvetim ko pa sem totalno odsotna???
ne morem živet z mislijo da nikoli nikoli nikoli ne bomo srečna mlada družinica polna ljubezni in zadovoljstva!UKRADEL MI JE ŠE TISTO NEKAJ,KAR ME JE DRŽALO POKONCI-MOJE SANJE vsak dan tonem globje...ampak zavedam se da se moram spremenit,nujno,zavoljo timončka,saj on potrebuje zdravo mamico,le tako ga bom lahko vzgajala z vso svojo dušo  vendar sem nemočna!
prosim,pomagajte mi,ker sem zmeri bolj depresivna...žalostna

hvala že vnaprej za spodbudne besede
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.532

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 12:21 »

Draga Nevelin...vem kako hudo ti je.
In poznam ta občutek, ko ti nekdo uniči sanje o happy family.
Ko se podre svet v katerega si verjel.

Poglej probaj spoznat, da tvoja SREČA ne sme bit odvisna od nekoga drugega.
Zavej se, da si ČUDOVITO bitje, mamica krasnemu malemu sinčku.
Skupaj bosta odkrivala svet, ti si njegova svetla lučka na poti spoznavanja sveta.
Upam, da se razumeš s svojimi starši in da imaš doma podporo.
Otročiček rabi le LJUBEZEN in občutek varnosti, sprejetosti...kar pri tebi zagotovo ima.

Očka ni zrel in se še išče. Verjetno sta oba še mlada. Morda nima vrednost, kaj je družina, kaj ljubezen.
Ampak to je NJEGOV problem in on živi s tem. On nima ob sebi otroka, on zgublja, čeprav tega še ne ve.

Tudi PRAVO ljubezen, boš našla...vsakdo jo najde...če le gleda na ljudi s srcem, če pozabi na razočaranja in si upa zreti v prihodnost z optimizmom.
Naše samospoštovanje ima veliko vlogo pri tem, da partnerji z nami ne pometajo.
Da se znamo postavit zase, postavit meje v odnosu.
In, da vemo DA SMO VREDNI LJUBEZNI samo zato ker smo.
In da ne klačeplazimo z nekom in ga prosimo "imej me rad"....

Topel objem, tebi mlada mamica... rozicodam
Aslan
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 12:23 »

Res mi je hudo nevelin in upam, da ti bodo mamice tu gor znale bolje svetovati, a bojim se da boš rabila tudi strokovno pomoč. Si svojem osebnem zdravniku, ginekologu zaupala, da imaš tudi take težave. Ti kdo doma stoji ob strani. Vse to bo potrebno, da se dvigneš, oz. da sploh ne padeš. Življenje bo treba zgraditi na novo. A zmogla boš in prepričana sem, da je še vse pred tabo in Timonom. Samo vdati se ne.

Prosim poišči še strokovno pomoč.

Velik cmok Timonu.

Prijavljen

alexx Afro 
eli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 341

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 12:24 »

Pozdravljena Nevelin!

Ja,zalostno zgodbo imas za seboj.Pa vendar je ze to veliko,da si si priznala težave.oz. da se zavedas tezav.Svetovala bi ti obisk pri akkem terapevtu....psihologu...psih...za zacetek lahko tudi pri tvojem osebnem zdravniku,ce imas obcutek,da se sama ne bos izvlekla iz tezav,ker kot pravis tones vedno globje.In fino je ,ce se tezav zavedamo s ebolj na zacetku.
Vem da zveni ze izlajnano....mlada si se,vse je se pred teboj...ampak nekako je to res....Ce je bilo ze v zacetku tvojega odnosa varanje ipd...bi se verjetno to samo se nadaljevalo skozi tvoje zivljenje in te unicevalo....Bolje da ima otrocek enega srecnega starsa,kot dva nesrecna.Imas vsaj koga,ki ti stoji ob strani?Javi se se kaj,napisi nam se kaj......

vse dobro.....

eli
Prijavljen
morska deklica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 298

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 12:28 »

Aslan vedno vse tako dobro napiše, da ji lahko samo prikimam clap rozicodam

Nevelin, drži se, vrjamem vate, da ti bo uspelo. wav Misli nase, na svojga otroka, ne razmišljaj in ne izgubljaj energije zaradi njega, ki je odšel. Čas posveti vama dvema, sebi, aktivnostim, ki te veselijo. Naj ne bo to razlog, da se zapreš med 4 stene ...

Pridi nas kdaj pogledat, pridi na skupino, bowling, druženje ... skupaj smo razrešili že marsikateri problem, pomagali nekomu, si stojimo ob strani ...

Drži se! rozicodam
Prijavljen

... it's never too late ... Smiley
Ribica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 529

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 12:58 »

nevelin, drži se. Zelo se me je dotaknila tvoja zgodba. Ne obupaj, poišči strokovno pomoč in ob njej boš lažje prebolela in si ustvarila srečno življenje. Vem, da se ti zdaj verjetno zdi utopija in da je lahko nam nakladat, a fant, ki niti nekaj mesecev ni zdržal, da te ne bi prevaral, je boljše da je odšel zdaj. Ker na takšni značajski lastnosti ne moreš graditi stabilne prihodnosti. Ko je otrok večji, je vse še veliko težje, verjemi. Res upam, da imaš ob sebi starše, pa kakšne prijateljice za tolažbo, ko te zvije.
Ne žaluj, ali pa čim manj,  za nekom, ki tega ni vreden.
Ribica
Prijavljen
nevelin
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 14:04 »

res najlepša vam hvala za iskrene besede...jih berem in berem in še 1000krat jih bom samo da se pomirim
kajti nimam nobenega razen mami(pa še ta se je preselila daleč stran tako da se bolj malo vidiva)da bi mu lahko izlila svoja čustva,ati je pa na žalost že pokojn.
kruto vse skupi.....začasno sem se preselila k dedku in babici samo ne vem če bom zdržala vse pritiske,stara sta namreč že dosti(80)
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 14:19 »

Zaupaj jima tudi če sta starejša. Otroški smeh lahko marsikaj naredi. Na mojem nadstropju živita sami 81 letnica, 85 letnica in moja 88. Ko sem bila na berglah prve dni je vse naredila. Skuhala, šla v trgovino. Dovoli jima, da ti pomagata in tudi potoži jima. Tudi zjokaj se. Samo v sebi ne drži in ne obupaj. 11 mesečni kobacavček je vreden tvojega življenja.
Prijavljen

alexx Afro 
živa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

"Prosite in se vam bo dalo..."

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 15:08 »

Draga nevelin!
Tudi meni življenje ne prizanaša s preizkušnjami - zato te lahko razumem. Prepričana sem, da je pred teboj velika priložnost, da prerasteš neodgovorno obnašanje, kot ga kaže tvoj fant. Ti zanj nisi odgovorna, on bo za svoja dejanja odgovarjal sam in to bo njegovo odraščanje. Čeprav je res, da danes veliko ljudi noče odrasti... Na žalost imaš tudi ti to smolo, da te je nekdo, ki ni dorasel prevaral in sama ugotavljaš, da tvoj bivši ni dorasel. Ali ga še ljubiš? Če ja tako, boš morala razčistiti sama s seboj, kaj si v resnici želiš (moškega, ki te bo varal, te neprestano spravljal v negotovost in ti povzročal nemir ali pa boš odprla nov list življenja brez njega). Sedaj si mamica - to je nekaj najlepšega na svetu - tvoj timon ti bo prinesel polno vedrine, topline in ljubezni. Daruj mu svojo mladost in pozitivno razmišljanje, ki ga nosiš na dnu svojega srca. Vzgajaj ga v odgovornega in ljubečega moškega, ki ne bo nikoli ponovil očetove napake. Vsak dan razmišljaj pozitivno, pusti žalost. Vzami v roke dobro knjigo in poišči v njej moč za življenje, ki je prečudovito samo sprejeti ga moraš takšno kot ti je dano. Pa veliko, veliko notranjega miru ti želim.
ŽIVA
Prijavljen
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 03. november 2008 ura: 15:26 »

Nevelin, ti povem .. zaradi enga dedca se pa res ni za sekirat  pomezik...

Glej..., treba se je tudi malo pošaliti. Res... samo ne se šaliti na račun otroka. Imej ga rada, crkljaj ga.. pojdi ven, spoznavaj druge mamice, bolš videla, da nisi edina zapuščena, samohranilka.. Glavno, da imaš streho nad glavo, hrano zase in za otroka, ljudi okoli sebe, pa magar dva starčka... Res, ti svetujem, vključi se v kakšen "krožek"... Pejd z malim v bazen,.. na igrišče... ne zapiraj se med štiri stene..

Pozabi (čustveno) na tvojega bivšega partnerja.. čimprej..., nikoli pa otroka ne skušaj odtegniti njegovemu očetu, ker slej ko prej pride "feeback".. in ni prijeten  Sad   

Verjamem, da ti je hudo... moji prijateljici se je to zgodilo 2x.. pa se je "pobrala" ... 

Kar se pa (nove) ljubezni tiče .. ne hiti,.. posveti se otroku, posveti se SEBI  pomisli.. Boš videla, vse se bo uredilo... boš pač sama .. saj ne boš edina  Kiss
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #10 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 12:29 »

Ojla, Nevelin  rozicodam kako si kaj? objem pošiljam pa malček sončka  sonce  .. pa piši kaj (pisanje pomaga, pravijo)

Arwen

Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
beatsky
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #11 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 10:52 »

No sedaj bom pa še jaz kot "oče" povedal svojo zgodbico oziroma malo odgovoril na vse to.

Timon je star leto in pol in kaj zvem po testu DNK, da sploh nisem oče.
Nudil sem obema vse kar je v moji moči in kaj dobim za zahvalo. To da nisem oče.

SedaJ PA BODITE PAMETNE KAKO JE ONA BOGA IN NE VEM KAJ!!!!!

Malo premislite kdo je kaj  oziroma kdo ni.

Hvala lp
Prijavljen
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 372

« Odgovori #12 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 11:07 »

Beatsky in Nevelin ... a vidva to govorita o istem otroku al sem jaz to vse skupaj narobe razumel ?
Prijavljen

(\__/)
(='.'=)  
(")_(")
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.005

« Odgovori #13 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 14:46 »

No sedaj bom pa še jaz kot "oče" povedal svojo zgodbico oziroma malo odgovoril na vse to.

Timon je star leto in pol in kaj zvem po testu DNK, da sploh nisem oče.
Nudil sem obema vse kar je v moji moči in kaj dobim za zahvalo. To da nisem oče.

SedaJ PA BODITE PAMETNE KAKO JE ONA BOGA IN NE VEM KAJ!!!!!

Malo premislite kdo je kaj  oziroma kdo ni.

Hvala lp

beatsky,
Če je v depresiji si mora pomagati, oziroma ji je potrebno pomagati in to ne glede na to, kaj se je dogajalo pred tem in ne glede na to, kdo je oče njenega sina.  pomisli

Nekonstruktivno je diskutirati sedaj kdo je bil partizan in kdo domobranec tudi, če bi bilo vse res, vendar dvomim, ker sta vedno 2 plati medalje. Ker kar je bilo enostavno ni mogoče več spremeniti, ker je del preteklosti.

Vedno je potrebno razmišljati kaj storiti sedaj ta hip in kako naprej, ker le tako je možno zaživeti človeku spodobno življenje.
« Zadnje urejanje: nedelja, 21. junij 2009 ura: 14:51 od HisTer » Prijavljen

Rock&Roll
matheu__
gost
« Odgovori #14 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 16:16 »

Citiraj
Prosim poišči še strokovno pomoč.

ja pa kaj še.

Citiraj
Če je v depresiji si mora pomagati, oziroma ji je potrebno pomagati in to ne glede na to, kaj se je dogajalo pred tem in ne glede na to, kdo je oče njenega sina.  pomisli

Ma hister, pomojem ma tip pravico povedat svojo plat. Al kaj?

Citiraj
Če je v depresiji si mora pomagati,...

bit nesrečen zaradi razhoda in začetni brezup po razhodu NI depresija. Pheesda ljudje.  Smiley
« Zadnje urejanje: nedelja, 21. junij 2009 ura: 16:19 od matheu__ » Prijavljen
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #15 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 16:23 »

Se je pa res za zamislit, ko človek sliši samo eno plat medalje in si ustvari neko mnenje, potem pa pove še druga stran svoje in vidiš, da je resnic res toliko kot je ljudi...
Prijavljen

(\__/)
(='.'=)  
(")_(")
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.005

« Odgovori #16 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 20:05 »

Ma hister, pomojem ma tip pravico povedat svojo plat. Al kaj?

Nikjer nisem zapisal, da tip ne sme povedati svoje verzije zgodbe.

Citiraj
bit nesrečen zaradi razhoda in začetni brezup po razhodu NI depresija. Pheesda ljudje.  Smiley

matheu__, Si mogoče psihiater in je bila uporabnica pri tebi na pregledu, da si postavil diagnozo? sesmejem Ti kar po par prispevkih nekoga in "bombe" nekega X uporabnika postaviš diagnozo ?  Embarrassed

Še vedno sem mnenja, da je potrebno reševati trenutno stanje, torej depresijo uporabnice X in pri tem sploh ni pomembno, čigav je sin, in druge okoliščine, ki so pripeljale do tega stanja.  Cool

Prijavljen

Rock&Roll
beatsky
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #17 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 20:46 »

u glavnem sam to bom reku
1.hister ne bom reku da si pameten ampak ne bodi preveč pameten ker ne poznaš situacije, pa če hočeš pa ti futraj otroka + njo še naprej
IZVOLI!!!!

sploh bom pa to reku nudil sem vse kar je v moji moči in otroku in njej. kadar pa zveš to je pa podoben šok kot da zgubiš otroka/dati umre).

Tko da se mal postavte v mojo kožo.

Kar sem pa iz njene strani dobu je pa samo sranje sranje pa šenkrat sranje!!!!!!!!!!!!

+za zahvalo za moj trud OTROK KI SEM GA IMEL RAD NI MOJ

HALLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOO

ženske z otroci so itak vedno BOGEEEEEEEEE ker so preveč zaščitene, ampak obstaja tud MENS POWER in boril se bom za moško pravico pa če me stane življenja

LP
Prijavljen
Rob
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #18 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 21:07 »

A lahko moderatorji naredite iz tega posta dva, enega za nevelin in drugega za beatsky, preden postane klasična štala in bo spet kdo bannan?

Namen foruma je podpora brez predsodkov in obtoževanja.

Beatsky, žal mi je, da si spoznal ta del življenja, vendar ta forum ni pravi naslov za iskanje pravice...še za temu namenjene institucije nisem prepričan, da obvladajo...

...vendar je tu nevelin tista, ki išče podporo...
Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #19 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 21:11 »

beatsky,

človek te ne bi niti na daleč...s kanelo taknu...

probam razumeti tvojo jezo...vendar, da se spuščaš tu v pranje umazanega perila je po moje tu-mač!

zame je otrok otrok po ljubezni, ne po DNK...
Prijavljen
Strani: [1] 2 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar