FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 13:26

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Stiskanje v prsih, težko dihanje, bolečine v rokah, nogah - panika...!  (Prebrano 17918 krat)
scorpion
gost
« Odgovori #20 dne:: sreda, 19. november 2008 ura: 12:57 »

,,Ja telo sporoča...in govori resnico...mind pa nas v glavnem slepi
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 678

« Odgovori #21 dne:: sreda, 19. november 2008 ura: 14:57 »

,,Ja telo sporoča...in govori resnico...

Res je. Jaz se že včasih duvam, kako fino mi gre,
potem grem pa na izpit, pa spet isto - tresenje, vrtoglavica, slabost, oblivanje..
In mi telo reče - opala, cel mesec si nonstop zganjala depro, vrtala po sebi in se psihirala.. Zdaj pa imaš!
In dobim potem porcijo nazaj..

Včasih me prav pošteno živcira, da mi telo vsakič znova pokaže resnico (js bi mu pa takoooo rada blefirala  Smiley)
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
scorpion
gost
« Odgovori #22 dne:: sreda, 19. november 2008 ura: 15:21 »

Madam sesmejem
Prijavljen
karneke
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 26

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 07. december 2008 ura: 12:36 »

Pozdrav vsem!

Nekaj mi povejte...jaz zdaj že en mesec jemam AD-je (Paroxat). Moram rečt, da so mi zelo pomagali, sploh 3 in 4 teden sem bil že čist vredu, brez večjih telesnih simptomov in brez napadov panike. Ta teden pa sem že doživel 2 napada panike in sedaj imam spet te simptome, kot so težko dihanje, pa tu in tam mi srce preskoči, pa stiskanje pa tako...

Kaj je to normalno glede na to, da sem na AD-jih? Mislim so taka nihanja normalna, se je komu kaj podobnega dogajalo?

Saj verjetno je, ampak sem bil že čist prevzet od miru od simptomov in sem zdaj spet malo prestrašen...
Prijavljen
majči
gost
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 08:32 »

Tudi jaz imam tak problem. Paroxat jemljem že mesec in pol in ravno včeraj sem imela majnši napad: močno bitje srca, čutila sem ga po celem telesu in občutek da bom padla v nezavest. Cel mesec sem se počutila super, ta vikend sem bila tudi v toplicah, savnala in se sproščala. Zvečer pa, ko sem se ulegla v posteljo pa napad. Kaj mislite da je to? Jaz sem mislila da ko jemlješ tablete, da ne dobiš več napada. a se motim?
Se me spet loteva panika....pomagajte...

majči
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 09:18 »

AD-ji nimajo čudežne moči... poleg njih je potrebna še kaka terapija, samoanaliza ipd...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
majči
gost
« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 09:41 »

Sej to vem, da niso čudežni. Izvajam tudi AT, ampak mi trenutno ne gre tako kot bi moglo.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 10:21 »

majči, si kaj po forumu že pobrskala? mogoče ti izkušnje drugih še največ pomagajo...

http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,2020.0.html

pa stari arhiv:
http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/board,3.0.html
http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/board,4.0.html
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
krasendan
gost
« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 11:51 »

majči, če je blo enkrat v mesecu....ne sekiraj se...to je odlično

napadi ne izginejo iz danes na jutri...adji so ti pomagal, da napadi počasi izginevajo...to je bistvo, da lahko zdej delaš na seb itd...

Premisli, kaj ti je rojilo po glavi zdej nazadnje med napadom....lahko da si ga izzvala s kakšno mislijo...

Sicer pa, lej poznaš napade...veš kaki so in veš, da jih preživiš...jz sm take napade kr sprejela...k mi src začne divjat si rečem, okej vem kaj to je...itd...in začnem preusmerjat misli...

Predvsem ti želim rečt, da se jim ne pustit...dobr ti gre, boljše je...vrjemi v to, da bo še boljše!

lp
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 957

« Odgovori #29 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 13:33 »

Tudi meni se po 2 in pol mesecih še vedno zgodi napad. Niso več tako hudi kot prej. Tudi zato verjetno, ker stvari zdaj bolje poznam. Čeprav je strah še vedno zelo prisoten. V taki meri, da ne zmorem ne preusmeritve, ne AT, ne nič drugega. Samo misli se mi vrtijo. Se mi pa zdi, da se mi to dogaja bolj tik pred menstruacijo, in kadar me čaka kaj novega, nepredvidljivega.
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
majči
gost
« Odgovori #30 dne:: ponedeljek, 08. december 2008 ura: 14:08 »

Najprej hvala vsem za spodbudne besede.
Sem pa tudi sama opazila, da sem slabša kadar je kak tak težek dan ali pa pred menstruacijo. Tudi pri meni je tako, da v tistem ne morem nič, kot bi mi vse zablokiralo.

Za forum pregledat pa si vzamem vsake toliko nekaj časa, da malo preberem. bom prebrala vse kar si mi poslala Arwen Coprnica. Še enkrat ti hvala. Hvala tudi vsem drugim, ki ste se oglasili. Zlati ste.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar