Liber
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 383
Snežka sem js ;)
|
 |
« Odgovori #80 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 15:23 » |
|
Meni je pa cenzura nekaj zelo brezveznega.
Zakaj pa mi na primer ne smeš napisat kaj si misliš o meni in moraš to zavit v neki glupi celofan? To je pač potem samo ena hinavščina, ki pa je posledica moderiranja sicer.
Komu na čast se moramo izražat tako kot ne čutimo?
Zakaj ne smeš nekomu, ki te zajbava preprosto odpisat da naj odjebe?
Skratka, z omejevanjem izražanja in nekim PRISLINIM pozitivizmom, čisto ubijete določene teme. Ne vem kakšen smisel sploh ima potem forum. Da se izmenjujejo mnenja, dokler so v skladu s splošnimi normami izražanja? Večina ljudi tukaj ima ravno zaradi teh splošnih družbenih norm ogromne težave v svojem življenju in zaradi njih potem pricapljajo do sem, kjer pa je spet vse isto..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. 
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.577
|
 |
« Odgovori #81 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 15:27 » |
|
Sem si vse prebrala in želim samo napisat, da se strinjam z jolo. Pod večino napisanega z njene strani, se lahko samo podpišem. Jola, veš, najlažje je tako, da se 'tiste' spravi proč ... to je najlažji način, potem 'ni več problemov' in se lahko gre po isti poti dalje ... zato tolkokrat vidimo napisano v stilu "komu kaj ne paše lahko mirno gre, si poišče drug forum" itd. (vem, da je danes to pisala krasendan, ampak ne leti to nanjo, so tudi drugi že večkrat to izjavili). Taki in podobni odzivi so najlažji ... sploh, če jih 'potegne s tabo' cel kup. Na koncu pa si sam obtožen, da 'držiš s scorpionom', ga braniš itd. citiram Jolo: "zdi se mi, da je včasih mogoče narobe resnično to, da osebna znanstva preveč vplivajo na vse skupaj" to se zdi tudi meni Zdaj nimam volje it brat še enkrat, zato se v primeu, da se ne spomnim prav OPRAVIČUJEM. Zdi se mi, da si Putka napisala Joli v stilu, da kaj odgovarja, če ni bilo njej namenjeno ... če ne želiš, da kdorkoli drug kaj odgovori, pokomentira na tvoj post, raje pošlji OS. - Dobronameren predlog! (madonca, je treba vse obrazloževat, dopisovat, če ne si takoj obotžen svega i svačega  ) In strinjam se tud s tem, da sta za prepir potrebna dva, sploh, če se prepir nadaljuje in nadaljuje ... a če smo že pri kaznovanju, je potem treba OBA tudi kaznovat. Pa ne držim drugače z nikomer, sta mi tako scorpion kot Putka vredu in o obeh bi znala povedat kaj neg. in poz. (zame!). Zadovoljna sem, da sta oba del tega foruma! Vem, da moje mnenje niti ni pomembno, ampak nisem hotela biti tiho ... kot večina ... v ozadju pa se potem govori to in ono ... tega nikoli nisem marala !!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
harlekina
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 125
|
 |
« Odgovori #82 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 15:41 » |
|
Skratka, z omejevanjem izražanja in nekim PRISLINIM pozitivizmom, čisto ubijete določene teme. Ne vem kakšen smisel sploh ima potem forum. Da se izmenjujejo mnenja, dokler so v skladu s splošnimi normami izražanja? Večina ljudi tukaj ima ravno zaradi teh splošnih družbenih norm ogromne težave v svojem življenju in zaradi njih potem pricapljajo do sem, kjer pa je spet vse isto..
Liber, če dovoliš, bi pod tole še jaz udarla svoj pečat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #83 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 15:46 » |
|
Zakaj ne smeš nekomu, ki te zajbava preprosto odpisat da naj odjebe?
In sem! Čist zavestno. Ni bil trenutek moje slabosti, da ne bo kdo mislil, da se kesam. Še enkrat bi! Tisti pa, ki se sekirate okoli tega ali sem bila opozorjena...Sem bila! A sem se moderatorjem opravičila, ker bojo oni poslušal zdej ta naval zgražanja in nisem drezala dalje, tko kot je to nardil scorpion. Upam, da ste zdej bolj mirni, ko sem bila okregana in če je kdo mislu, da mi bo vzbudil slabo vest okoli tega...a-a. Ta del okoli slabe vesti sem že predelala s psihiatrom.  ps. zdej pejte pa preštet kokrat je omenjen moj nick v jolinih in scropionovih postih. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #84 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 15:51 » |
|
- Ok, še enkrat: Scorpion je bil banan izključno zaradi stvari, ki jih je pisal sem notri, v to temo, ki jo lahko vsak prebere (prosim) in presodi ali je to obnašanje, ki ga želimo tukaj gor. - Jola, nihče ti nič noče. - Putka je bila opozorjena, poleg tega je bil njen post cenzuriran, kar je precej oster ukrep uredništva. Ampak zaradi ene kletvice pač nismo še nikoli nikogar vrgli s foruma. Opozorjeni ste bili tudi kolektivno v tisti temi, ampak ker ni zaleglo, sem jo zaklenila in to je bilo to - sploh ne bi bilo treba poglabljati konfliktov. -Moonica, Jola, osebno ne poznam ne Scorpiona, ne Putke in ne 99% uporabnikov tega foruma (z 1% pa sem se v živo videla manjkrat kot je prstov na eni roki), tako da mi namigovanja o "osebnih poznanstvih" niso preveč všeč. Ne vem kakšen smisel sploh ima potem forum. Da se izmenjujejo mnenja, dokler so v skladu s splošnimi normami izražanja? DA. Večina ljudi tukaj ima ravno zaradi teh splošnih družbenih norm ogromne težave v svojem življenju in zaradi njih potem pricapljajo do sem, kjer pa je spet vse isto.. "Pricapljajo" v kraj, ki si pravi "miren pristan", ki pa to prav gotovo ne more biti, če je vsem vse dovoljeno.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 117
|
 |
« Odgovori #85 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 15:58 » |
|
"Pricapljajo" v kraj, ki si pravi "miren pristan", ki pa to prav gotovo ne more biti, če je vsem vse dovoljeno.
Podpis 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #86 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 16:00 » |
|
Ne vem no meni se zdi to tako otročje, da ne znam povedati. Predno si se registriral na forumu si si prebral pravila in, če si se strinjal si jih potrdil in lahko nadaljeval registracijo, če ne ne. Je pa res, da večina teh pravil sploh ne prebere in samo klikne kljukico samo, da se čim preje registrira. Samo meni se zdi, da namerno kršenje pravil in zajebavanje ne sodi nikamor, res ne in tukaj dam jaz prav moderatorjem, da ukrepajo pa tudi z najhujšimi okrepi. Nekateri bi se res lahko zavedali, da so odrasli ljudje in ne več otroci.  Saj ne rečem, da tudi sam nisem kdaj prekršil kakšnega pravila ampak, da bi to namerno počel pa ne, tudi kdaj sem zaklel ampak dobro, to je redko pri meni.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
|
She_
|
 |
« Odgovori #87 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 16:06 » |
|
- Ok, še enkrat: Scorpion je bil banan izključno zaradi stvari, ki jih je pisal sem notri, v to temo, ki jo lahko vsak prebere (prosim) in presodi ali je to obnašanje, ki ga želimo tukaj gor.
Pa ne da ste ga res bannali... eh.. Sem prebrala. Presodila. In res je - tako Scorpionovo obnašanje v TEJ temi (Pritožna knjiga) NI sprejemljivo. Prebrala. In presodila, da tudi Putkino obnašanje v TEJ temi in v temi SOČUTJE NOTRANJEMU OTROKU - ... ni sprejemljivo. Ti pa hvala Putka za lepe želje, in ti sporočam enako. p.s. pa pojdi ti štet kolikokrat je omenjen scorpionov nick v tvojih postih
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 06. november 2008 ura: 16:13 od MadameBovary »
|
Prijavljen
|
She is growing up. *Sebi verjamem in grem naprej.*
|
|
|
|
jola
|
 |
« Odgovori #88 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 18:23 » |
|
O,hvala bogu.........MadameBovary, pa sem že mislila, da res ni nihče na forumu opazil, da so s strani Putke priletele name hude žalitve.........seveda,tisti, ki mi je Putka simpatična in pozna njena čustva, tega sploh ne opazi ali pa noče opaziti. Tudi jaz imam čustva in tudi jaz imam pravico, da to kar je napisala Putka meni ni neko drugačno mnenje ampak je zame nesramna ŽALITEV!!! Nisem užaljena, sem pa blazno jezna in če je "visim dol" in ne vem kaj še....potem se naj ne oglaša na moje prispevke............Kajti za vsako žalitev, ki mi bo namenjena se bo opravičila............Nikogar ne žalim in tudi tega ne dovolim drugim!!!
Pa še nekaj je zanimivo......pravite, da je Scorpion spet sprovociral z" nesterilnostjo"...., da je s to besedo užalil Bosance........... Ni res! Jaz osebno sem vso stvar sprovocirala, ker sem se postavila v bran umazanim Slovenkam,ki prekrivajo smrad s parfumi.........po tem pa se je začelo..............(Pač imam izkušnje....delam s parfumi,z slovenkam in bosankam,torej imam izkušnje in lahko imam svoje mnenje)!OTROČARIJA,ki vam je spet prišla prav, da ste nekoga po krivici izključili!
Ups,mogoče sem pa že tudi jaz na vrsti.........
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
|
|
|
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 372
|
 |
« Odgovori #89 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 18:47 » |
|
Še jaz moram nekaj napisat, ker drugače ne bom zaspal... Uglavnem če bi res upoštevali vsa pravila s katerimi smo se strinjali ko smo se registrirali bi bilo verjetno 50 % postov cenzuriranih, offtopic teme zaklenjene, precej bannanih. Ampak ker smo ljudje in se dostikrat počutimo užaljene če se kdo z nami ne strinja ampak se z drugim in potem pridejo žalijvke in še ostalo. Jaz osebno imam rad "sočne" besede, le da ne pikirajo direktno na osebo. Ne maram pa tistega prefinjenega podlega podjebavanja ki je bil v vsakem scorpionovem postu. Sorry Jola, ampak z moje perspektive si bila žrtev scorpionovega lobiranja njegovega "notranjega otroka" in na koncu te je podzavestno postavil za svojega glasnika. To je naredil res prefinjeno in priznam da so mi šle vse kocine pokonci ko je celo stran napisal o tem da je pa Jola edina oseba ki razmišlja s svojo glavo in nevemkaj. Če človek vidi samo črno in belo in če je nekdo ki je neke modro-zelene nianse zanj črno potem je s takim človekom konstruktivne debate težko izpeljat. Uglavnem sem pa vesel, da smo scorpionu končno pomahal v slovo, ker sej pravim da se z njim lahko pogavarjaš samo če mu kimaš...sorry that's not me. Osebna poznanstva...meni to precej pomeni, ker za nickom Putko si predstavljam neko konkretno osebo, ki je zbrala pogum da se nam je predstavila in mi njej, pod nickom scorpion imam v glavi nekega členonožca ki bezlja po neki puščavi in išče žrtev da jo piči... Uglavnm dans bom sladko spal 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #90 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 18:52 » |
|
Jaz tud delam v trgovini s parfumi.  Mislm za crknt. A si mogoče pomislila na možnost, da sem blefirala pa da mi je šel v nos samo scorpionov nacionalizem in nasploh njegov odnos na forumu? Slovenkam v bran... bosancem v bran...omg jola, seriousely... Sem pa vedno in tudi bom za bratstvo in jedinstvo. In me blazno moti neki posploševanje, nek efekt črede ovac, ki prevzemajo splošno klimo in mnenja. Tko kot je nam Slovencem v navadi? Kar si slišal, to drži. Pa da se ti sploh še da??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
She_
|
 |
« Odgovori #91 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 19:14 » |
|
Jaz tud delam v trgovini s parfumi.  Mislm za crknt. A si mogoče pomislila na možnost, da sem blefirala pa da mi je šel v nos samo scorpionov nacionalizem in nasploh njegov odnos na forumu? Pa si dejansko blefirala ?
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 06. november 2008 ura: 19:32 od MadameBovary »
|
Prijavljen
|
She is growing up. *Sebi verjamem in grem naprej.*
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.577
|
 |
« Odgovori #92 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 21:37 » |
|
-Moonica, Jola, osebno ne poznam ne Scorpiona, ne Putke in ne 99% uporabnikov tega foruma (z 1% pa sem se v živo videla manjkrat kot je prstov na eni roki), tako da mi namigovanja o "osebnih poznanstvih" niso preveč všeč.
Anchi, lahko ti mednje ne sodiš ... a še vedno mislim, da je nekaj takih na forumu. Mi pa tale zadnji post od Putke (v tej temi) nč ne diši ... voham nekako posmehovanje, ne vem, tale tvoj način Putka. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
jola
|
 |
« Odgovori #93 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 21:49 » |
|
BB, si se pa majčkeno zmotu........Veš sem zadosti stara in zadosti izkušena, da se ne pustim, da bi kdo z mano manipuliral.......to so v mojem otroštvu delali ja,ker sem bila nemočna, danes pa sama stojim in si ne dovolim, da bi se kdo izživljal nad mano. Nobenega Scorpiona ne potrebujem, in prepričana sem, da tudi on ne potrebuje nobenega, da bi se skrival za komorkoli..............saj je to očitno a ne! Ko ga imate zadosti, ga napadete, obtožite........cela vojska na enega!
Zanimivo, osebno ugotavljam, da si tu "car" če le kimaš, se strinjaš in simpatiziraš z večino.......se podpisuješ,ploskaš,poklanjaš rožice...........Nikakor pa ni dovoljeno napisati nekaj, kar ta večina ne prenese oz. se ne strinja.... Govorim iz lastnih izkušenj!!!!!Meni osebno bi bilo žal vsakega, ki bi bil banan in res težko razumem nekoga, ki je zaradi tega vesel kot majčken otrok, ki zmaga v igri........... BB tu te pa res ne razumem ,zakaj si toliko prizadet ob tem, da me je pač nekdo pohvalil,( tako kot recimo hvališ ti Putko oz.njen nick)da ti grejo kocine pokonci???!!! Vidiš jaz zaradi tega, ker ti je Putka O.K. bom čisto lepo in mirno spala.........
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #94 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 22:10 » |
|
Jaz tud delam v trgovini s parfumi.  Mislm za crknt. A si mogoče pomislila na možnost, da sem blefirala pa da mi je šel v nos samo scorpionov nacionalizem in nasploh njegov odnos na forumu? Pa si dejansko blefirala ? Pa kot, da je sploh važno.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jola
|
 |
« Odgovori #95 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 10:07 » |
|
ČE ŽE MORAM SPREJETI ŽALITVE........NIKAKOR NE SPREJMEM POSMEHOVANJA.......!!!!!!
Mislim, da sem enakovreden član tega foruma in prosim, da poskrbite tudi za to, da se to ne dogaja.
Zanimivo, še bolj sem prepričana v nepravičnost........Scorpion je izključen...O.K.., a se žalitve še kar nadaljujejo...........Mogoče sem pa manj pomembna in boste tudi te "malenkosti" spregledali!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #96 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 10:19 » |
|
Eh Jola no, umiri se no...porkaš...pravila so in se pač ne bojo spreminjala...vrjetn moderatorji vejo kaj počnejo ane...sicer pa sej ni pomembno...tko je in pejt naprej...a se je sploh vredno...tlele razburjat, glede na to da si je treba pravico bojevat vse povsod drugje v real life? ...Pa še mal pomisli...pa poglej skozi druge oči...je razlika al se provocira novinca ali nekoga, ki res dobr pozna forum in enostavno ni blo fer od scorpiona, da provocira nove...sej ni blo prvič...aja ups...pozablam, edin vidva sta normalna...vsi ostali pa smo neumne ovčice...Pa ne se hecat ljudje, sej ne živimo v plemenski skupnosti, da bomo sledili enmu vraču...sicer pa, sej loh negujeta notranjega otroka tudi prek kazga druzga posrednika...v tem času ko je bannan...
lajf goz on!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jola
|
 |
« Odgovori #97 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 10:43 » |
|
Krasna,držim se in spoštujem pravila! Povedala sem že, da me ne povezujete z nikomur, da sem samostojna in ne rabim nobenega Scorpiona..........poglejte...porkaš tudi vi skozi druge oči. Saj ste totalno obsedeni z njim......saj kar bruha iz vas..........Če si jemlješ pravico, da nekoga ocenuješ v smislu kdo je normalen in kdo ni, se moraš zavedati, da je to hudo resna zadeva......Nikoli nisem nikjer trdila ali pisala, da sem normalna............Krasna, bodi malo previdna v izjavah, veš pogovarjamo se lahko tudi na popolnoma drugačen način.......Saj veš (ali pa tudi dne)....prva ure psihoterapije so bile namenjene prav komunikaciji med ljudmi......."kaj pomeni se pogovarjat s puščicami"
Poleg tega, pa si se popolnoma napačno odzvala na moj zadnji prispevek. Ni bil namenjen tebi, nisem se pritožila tebi......ampak ljudem, ki skrbijo, da je na forumu red in ta red tudi vzpostavljajo.Upam, da me bodo tisti "pravi" razumeli le na prav način........
Nočem, da me jemljete, da hočem stvar napenjati in provocirati.......Resno vam povem, da sem ogromno mogla narediti na sebi, da sem premagala tesnobe v zvezi z žalitvami in zasmehovanji....... Če je komorkoli tu gor stvar jasna, me bo zagotovo razumel...............
Mož me je sam vzpodbudil, da imam pravico napisati in naj napišem, DA SI NE DOVOLIM ŽALITEV IN POSMEHOVANJA..............sama sem še oklevala, ker sem vedela, da me bo večina ne bo razumela.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #98 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 11:04 » |
|
Od kje ti ekskluzivna pravica biti užaljena samo ti?! Tudi ti si mene užalila, hvala bogu samo tako virtualno in ja ne pričakujte, da bi se morala res sekirati za ljudi, ki jih ne poznam. Pa sem vedno mislila, da je to dobro zame. Namreč, da si ne dovolim, da bi predolgo vlekla nesnago ljudi, ki jih pravzaprav niti ne poznam. Boš lažje spala, če me bannajo? Boš pomirjena? Boš v svojem procesu skočila še celo stopnico dalje? Če je tako, nej me bannajo. Če boš potem ti bolj srečna in bolj zdrava, so be it. In prosim, ne pričakuj, da bi sekirala za to kar se dogaja v virtualnem svetu. Kam bi prišla, se sprašujem, če bi si dovolila, da mi virtualni nickname-i vzbujajo občutek krivde. Please. Ko jaz desno zgoraj naredim klik na križcu, zame ne obstajaš več. Pa ne jemlji spet tega osebno. Ampak bog pomagaj, da bi te vlekla še v svoj real life. In še enkrat. Če ne preneseš iskrenosti (ker ljudje tule napišejo to kar si mislijo) in vse sprojeciraš na žalitve in užaljenost, imaš še dolgo pot pri predelovanju svojih negat.vzorcev. Pa nevem niti od kje ti ekskluzivna pravica biti užaljena samo ti. Pridi na srečanje. Bova tam v živo predebatirali, če ti bo lažje. Vabim tudi MadameBovary. Naj pride na skupino, kjer so tudi moderatorji. Bomo predelali skupaj in najdli rešitev. Bi šlo?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #99 dne:: petek, 07. november 2008 ura: 11:06 » |
|
ok, tole je res pritožna knjiga... ampak, a bi osebna obračunavanja lahko preko OS potekala? ker tole vse skupaj pa res ni več za nikamor
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|