|
trzinka
|
 |
« Odgovori #220 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 20:29 » |
|
špeckahla, buuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.982
|
 |
« Odgovori #221 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 20:30 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #222 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 20:31 » |
|
men je ritkica najbolj všeč  , kaj pa čajjjj...  mislm, smo pa zašle, naslov teme je Pritožna knjiga 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #223 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 20:50 » |
|
men je ritkica najbolj všeč  , kaj pa čajjjj...  mislm, smo pa zašle, naslov teme je Pritožna knjiga  Jp...taprava tema je tukaj http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,743.0.html
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #224 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 21:03 » |
|
od 11. strani do 12 (pa verjetno še naprej), ni več smisla o temi pritožbene knjige;
ta tema je za pritožbe in debate o tem oz. tej smeri.
če čte.... lahko pa tud kaj drugega zarad mene - samo potem bodo posti imeli nesmiselne naslove, ker bodo miljon tem notr in ne tisto, zaradi katerega je nastal post
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #225 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 21:06 » |
|
Sofi, če bi malce nazaj pogledala, smo same ugotovile, da smo v napačni temi  Veš to je neki takega, kot odpirat sto tem, da drugi uporabniki sploh ne pridejo do izraza, svojo duhovitost sproščamo na tak način, to je naravni antidepresiv, priključi se, mogoče bo pa tudi tebi koristilo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #226 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 21:13 » |
|
od 11. strani do 12 (pa verjetno še naprej), ni več smisla o temi pritožbene knjige;
ta tema je za pritožbe in debate o tem oz. tej smeri.
če čte.... lahko pa tud kaj drugega zarad mene - samo potem bodo posti imeli nesmiselne naslove, ker bodo miljon tem notr in ne tisto, zaradi katerega je nastal post
Torej je tale tvoj zapis v pravi temi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #227 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 21:24 » |
|
Čisto res je, da je to Pritožna knjiga in klepet "mimo" nima tu notri kaj iskat. Tem za hec je, kot ste drage dame ugotovile že same, več kot dovolj  . Ursska, po pravici povedano jaz ne sledim več vsem profilom, ki jih je naš Sandi že odprl, zaprl, zbrisal, kateri so bili bannani...in kateri je najnovejši. Od njega pa jaz osebno nisem dobila čisto nobene prošnje za dostop do Drugih motenj, niti ne vem, da bi jo poslal komu drugemu. To je to. 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 10. november 2011 ura: 21:31 od Anchi »
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #228 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 23:57 » |
|
Jz mam samo eno vprašanje, sandi1987 me je kontaktiru, češ da mu iz ekipe DAM več ne odgovarjate ne na zasebna sporočila ne na mejle, pa da zdaj nima omogočenega dostopa do drugih motenj. A to drži, pa če drži, me zanima zakaj?
Admini nismo zato tukaj, da bi se ukvarjali s trenutnim razpoloženjem vsakega izmed preko 3800 uporabnikov, temveč zato, da forum nemoteno deluje. Sandi me je že nekajkrat prosil, da mu zbrišem profil, pošiljal maile, klical po telefonu, itd... Ustregel sem mu, čeprav to ni delo admina. Potem se pa ponovno prijavi in prosi, da bi spet imel njegov prejšnji profil, itd,... Nimam časa, da bi se s takimi zadevami ukvarjal, ker nisem psihiater in se to ponavlja. Ne bom odgovarjal na osebna sporočila uporabnikov, ki niso tematsko povezana z delovanjem foruma. Hvala za razumevanje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
urssska
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 624
|
 |
« Odgovori #229 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 14:23 » |
|
Ok, hvala za odgovor. Sej štekam, da nisi psihiater,pa da se ponavlja, sam kaj te pa stane no odklenit mu tist, tolk časa pa spet ne more vzet, njemu pa po vsej verjetnosti dosti pomeni, čeprav se pač taki izpadi kdaj dogajajo, jebatga.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Človek ne dozori do svojega do svojega obraza brez smeha in čenčarij in ne brez poraza. Tone Pavček
|
|
|
mamica1
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 60
|
 |
« Odgovori #230 dne:: sreda, 09. maj 2012 ura: 12:35 » |
|
Ravno gledam na uro in mi nekaj ne štima. Na računalniku mi kaše 13.15, na našem forumu pa 12.33 in sem postala mal zmedena - da slučajno ne bi morala delat kako uro dlje  Samo kot opomnik, mogoče bo pa kdo to poštimal
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #233 dne:: sreda, 09. maj 2012 ura: 21:03 » |
|
Ne gre popravit, ni eurov za novo baterijo.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Poni
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 102
|
 |
« Odgovori #234 dne:: sreda, 09. maj 2012 ura: 21:26 » |
|
Če ni dinarčkov za novo baterijo za uro, naj jo pa navije. Tako kot v starih časih, ko so ure navijali. Poni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #235 dne:: petek, 11. maj 2012 ura: 12:20 » |
|
Ravno gledam na uro in mi nekaj ne štima. Na računalniku mi kaše 13.15, na našem forumu pa 12.33 in sem postala mal zmedena - da slučajno ne bi morala delat kako uro dlje  Samo kot opomnik, mogoče bo pa kdo to poštimal Urejeno
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|