FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 04:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: napad  (Prebrano 1426 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
ona
gost
« dne:: ponedeljek, 13. oktober 2008 ura: 21:38 »

Pozdravljeni,

spet imam nekaj težav pa neznam razvozlati tega kar se mi dogaja. Pred parimi dnevi ko sem bila v trgovini me je naenkrat oblila slabost, začela sem se trest, nemirna sem bila, mislila sem da bom padla v nezavest in čez kakšno urco je vse minilo. Nekaj podobnega se mi je zgodilo danes ponoči, in sicer sem se zbudila me je tudi nekaj treslo, nisem imela nikakršne moči v nogah in rokah in me je res ful strah kaj se z mano dogaja. Ima mogoče kdo podobne težave?? Je to panični napad (pomislila sem že na epileptični napad)?

Prosim za kakršen koli odgovor, hvala  Cry
Prijavljen
eli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 341

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 13. oktober 2008 ura: 22:20 »

Ja seveda je lahko panicni napad.....Svetujem ti ,da si preberes na forumu...je ogromno ze napisanega o panicnih napadih...
Imas morda vzrok....? Si v stresu zadnje case?Kakorkoli..ze ...mogoce napises se malo vec...je bilo to prvic?

vse dobro..

eli
Prijavljen
ona
gost
« Odgovori #2 dne:: sobota, 18. oktober 2008 ura: 15:58 »

Ja sem bla res u stresu zadnje čase pa sej se mi zdi da sem vedno pa tudi s socialno fobijo mam težave, če samo pomislim na izpostavljanje pred določenimi ljudmi, da ne govorim o razgovorih za službo, urejanje zadev na občini ali na faksu me kar zvijat začne... skratka vse skupaj se mi že nekaj časa dogaja pa nevem kako bi si lahko sama pomagala. Zdi se mi da sem prikrajšana za veliko stvari, ki jih mladi počnejo jaz sem pa taka boječka, vsega me je strah Cry
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #3 dne:: sobota, 18. oktober 2008 ura: 16:16 »

Pozdravljena !

Tule imas strokovno razlago za tezave ki se ti pojavljajo
http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=23&Itemid=38
Tukaj pa se nekaj tem iz starega foruma
http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/board,3.0.html

Vsekakor je prav da si se z tezavami zacela spopadati ze sedaj, ker nenehen strah in
izogibanje vse več situacijam ta strah samo poglabljajo in lahko vodijo v depresijo.

Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.864

« Odgovori #4 dne:: petek, 14. november 2008 ura: 00:01 »

Morda tudi kaj pomaga, ko pride do paničnega napada...akupesurna točka http://www.youtube.com/watch?v=7ZTHjjGtuDA
« Zadnje urejanje: petek, 14. november 2008 ura: 00:05 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 883

« Odgovori #5 dne:: petek, 14. november 2008 ura: 17:44 »

Meni včasih pomaga, da ko se podajam v neznano (razgovor, urad...), da uporabim PRETIRANO NAMERO (iz Franklove logoterapije). Da krčevito poskušam izsiliti telesno dogajanje ob strahu. In potem zaradi hotenega do tega ne pride. Ker je telesno dogajanje ob občutku strahu avtomatični stranski učinek, ki ga ni mogoče doseči zavestno in kot zastavljen cilj.

Joj, kok sem zafilozofirala.

Tako nekako: daj zafarbaj, začni se trest, vrti se glava, pokaži vsem, kako ti dobro obvladaš napade ankse, tko se noben ne zna trest kot ti, dej.

Sliši se kar malo smešno, včasih deluje, včasih pa ne. Me pa vsekakor spravi v dobro voljo. Vsaj en stranski učinek.

Drži se, od tega se ne umre.
 oki
Tepka
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar