. Malo sem razočarana, ker so mi dohtarji pred porodom obljubili, da mi bodo po porodu dali zdravila, ki bodo pomagala, razumela sem, da dobim en kup zdravil, le naj počakam do poroda. Moj je vprašal Rejca, zakaj sem dobila le Asentro in Kventiax, pa je rekel, da se to daje in nič drugega zraven. Pa tudi Dernovškovo sem razumela, da bomo posekali te misli. Zato sem res mislila, da dobim več zdravil. Bom videla, kaj bo v torek rekla Dernovškova. Zanima me, če si npr. v bolnici, ali potem dobiš več zdravil? Če da, zakaj mi jih potem ne dajo doma?
muci, oprosti, ker se bom vtaknila. nisem strokovnjak za zdravila, ampak.... zakaj si želiš več zdravil? spočij se, pusti, da učinkujejo te, ki jih imaš. iiiiizi bejbi..... sonček je najboljše zdravilo! pojdi vsaj na balkon malo na svetlobo, nekaj časa bo še sonce! poglej oblake! poglej rumena drevesa! vzemi si svež zrak! vdihuj naravo! sama najdi mir v sebi! res ti to želim in če bi lahko, bi ti to zdajle takoj dala! upam, da sem ti vsaj malo pokazala pot....
drži se!
pa zame poljubi tisto mičkeno štručko! joooo ku fajn, ko majo take majhne prstke! pa tak mičken nosek! pa tako skrbne starše! ampak tudi starši se morajo znat pocrkljat!