|
Kolesarka.
gost
|
 |
« dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 09:24 » |
|
No, takole... in zdej sem Kolesarka s piko . Ampak, vseeno, KAJ delam narobe, pri vpisovanju podatkov za spremembo gesla ? Moje uporabniško ime je (bilo) : Kolesarka pri vpisovanju e-mail pa zgleda, da delam nekaj narobe : - če vpišem samo e-mail -> me zavrne - če vpišem Kolesarka/moj e-mail -> me zavrne uf, se bojim, da bom še to "." pozabila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #1 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 10:57 » |
|
Kolesarka, ne vem kaj želiš. Tudi sam si moram zapomniti gesla tako kot vsi,...
Če ti sami ne znese mi pošlji osebno sporočilo točno kaj želiš. Lahko ti recimo nastavim novo geslo in ti ga pošljem na mail, ... Kakšno geslo imaš sedaj pa ne more videti niti admin, ker je zakodirano.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Kolesarka.
gost
|
 |
« Odgovori #2 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 13:57 » |
|
Kolesarka, ne vem kaj želiš. Tudi sam si moram zapomniti gesla tako kot vsi,...
Če ti sami ne znese mi pošlji osebno sporočilo točno kaj želiš. Lahko ti recimo nastavim novo geslo in ti ga pošljem na mail, ... Kakšno geslo imaš sedaj pa ne more videti niti admin, ker je zakodirano.
glej, prijatelj... po vseh geslih, ki jih moram imeti v glavi, mi je ta pač ušel Vendar me sistem "sam" vpraša Ste pozabili geslo ? ... in nato Opomnik za geslo Ne morete dobiti svojega starega gesla, toda lahko nastavite novega, tako da sledite povezavi, ki bo poslana na vaš e-naslov. Novo geslo lahko nastavite tudi z odgovorom na vaše skrito vprašanje. Uporabniško ime/E-naslov: _______________________[/u]
Postavi mi moje vprašanje. in jaz kucam in kucam.. pa nič ?  Vedno je nekaj narobe  Ja, lahko mi pa resetiraš geslo za uporabniško ime Kolesarka in mi pošlješ osebno sporočilo na Kolesarka. (Kolesarka s "." )
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #3 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 14:03 » |
|
Ampak, zakaj si pa nov uporabniški račun odprla? Ime si lahko spremeniš tudi na starem (Kolesarka brez pike) in bo manj zmede, pa še vse svoje starejše prispevke imaš v profilu. Dvojne identitete so pa tako ali tako prepovedane. Ime v starem profilu spremeniš enostavno tako, da greš v "Nastavitve računa" in v polje "Ime" napišeš "Kolesarka.". In ne rabiš nič, ne spreminjati gesla, ne maila, ne nič, ostanejo pa ti vsi prispevki v zgodovini in vsa zasebna sporočila.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #4 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 15:05 » |
|
Kolesarka, kje to resetiraš ? Nimam gumba reset za gesla.  Sem ti že napisal kaj lahko jaz naredim, preberi si še enkrat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Tačka
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 08. oktober 2008 ura: 14:26 » |
|
takole, Anči.. novega sem odprla, ker se za starega nisem spomnila gesla za dostop  .. HisTer .. nima veze več.. medtem, ko sem se po Ančinih navodilih matrala,da bi izvedla spremembo za "prikaz imena" in izgubljala živce, ker mi ni in ni uspelo  .. no in takrat sem se spomnila še enega možnega gesla ..  .. bilo je pravo... Kolesarka is back 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Smeh je pol zdravja ....
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.532
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sreda, 08. oktober 2008 ura: 14:28 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
smukva
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 39
Nihče me ne more spraviti v slabo voljo.
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sreda, 08. oktober 2008 ura: 18:00 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Moje življenje je čudovito, imam vse... A tudi če sije sonce, se moraš včasih zjokati.
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sreda, 08. oktober 2008 ura: 19:52 » |
|
Kolesarka, me veseli, da si rešila svoj problem. Vse je dobro kar se dobro konča, pardon začne. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Tačka
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 09. oktober 2008 ura: 14:25 » |
|
Kolesarka, me veseli, da si rešila svoj problem. Vse je dobro kar se dobro konča, pardon začne.  mah, ni bil ravno problem ..mi je ravno včeraj svakinja rekla naj se bojim strica Alchajmerja  ... ker da je v naši žlahti precej "v gosteh" ..pa sem rekla, da se jaz s tem (še) ne obremenjujem.. zakaj bi človek "držal" v glavi, če si lahko zapiše .. ampak šit je pa, če še tega ne narediš 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Smeh je pol zdravja ....
|
|
|
|