sm ze prosla za pondelk in tork dopusta, vec raj ne, k ce ne se nikol vec nam s postle spravla...
zgublena sm cela in ja zgubleno je vse.
i dont care. really.
vcasih sm se nekak se borila proti vsem tokov, tokrat se mi ne da vec. ker me glava boli od vsega.
Jaz mam danes dopust.
Veškaj, meni je terapevtka rekla takole...ne moreš več dajat, ko ni ničesar več ostalo, zdaj bi moral še kdo drug, npr. partner ali drugi..ma, vzameš pač tisto, kar res paše k človeku (kar ni za k človeku, je za stran od človeka), vsega ti ni treba prenašat..odjebi, vseeno ti je in tako je prav!.. in verjamem da si dala že vse od sebe. Jaz sem se včasih po hiši res drla: Kolk infuzij še hočte??!!. Tle imate žile, matr. Pol so me pa tako kot tvoja mama, nona je na cevkah stil, saj veš "život nije pesma", ti se pa tle zajebavaš:) . Ok, dejte mi vsaj priznat čustva. Tko da je tole z downi res grozno...ker tok boli in tako si prazen, da ej, poklič me ti, poklič me oni, nardit nekaj, samo da bo minilo..
Dans me je tamala na silo zvlekla s psom..na silo, saj ji nism kazala kako sm na tleh (in ta "na tleh" useka nenadno, gor, dol, gor, dol, kot na vrtiljaku, aaaa:)...no, me je zvlekla ven, sem dala na glavo eno štrikano kapo, za vrat en šestmetrski štrikan šal in raztegneno jopo. Tamala je rekla, kakšna pa nis. No, pa je iz te prisile ratalo to, da sm se kar dobr prepustila vzdušju in lučkam v megli in psina je bla neki čudn zmedena in smešna..prava četica blesavih bab..pr nas še psica ni normalna, prsežem, da same divje babe.. in mi je dol visel kva si misljo mimoidoči o men..men je blo zabavno, jebiga in mi je vseeno odleglo in sem zdaj tuka v umirjeni fazi ajd...manični?

Ma jebiga sad, hočem rečt, da po dežju posije sonce..pavček pa to, hehe. Minilo bo, briga te. Drž se zgubljenka:)