FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 03:59

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ali lahko razumem svoje starše?  (Prebrano 6384 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Putka
gost
« Odgovori #100 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 14:55 »

Ja itak, da se je pokesala. Sem ti glih pisala ... verjetno je bila čis v afektu in je že obupana.
Dej mal sodeluj z njo. Prosim...
Prijavljen
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #101 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 15:01 »

Lepo.
Ampak zakaj pa zdaj Rebolja?
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 268

« Odgovori #102 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 15:07 »

Lepo.
Ampak zakaj pa zdaj Rebolja?

ma kaj js vem, ker bi pac rada enga boljsga psihiatra... ker tehle downow ne morem vec prenasat...
Prijavljen

todo en la vida tiene solución, menos la muerte...
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #103 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 15:26 »

Ma za tole rabiš spremembo terapije.
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
krasendan
gost
« Odgovori #104 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 15:29 »

Zgubljena....v ponedeljek čimprej pokliči v pacienta in se naruči pri Rebolju...Resno...poleg tega bi ti jz predlagala, da vzameš bolniško...vem kje delaš in kaj...sam mislim da rabš počitek...resno ti govorim..., da se najprej vsaj malo umiriš, potem nekoliko naspiš in spočiješ...pol pa z vso močjo kar jo še premoreš nardiš nekaj zase, vazm si naprimer tedn dni bolniške!!!!...to da vsak dan čakaš da se odpraviš v službo in potem domov...res ni vredno...še so stvari, ki jih lahko nardiš zase.....začni pr najmajnših...pri pikcah...ej...veš kva sm js nardila...kupla sm tempere, pa škatlice iz lesa...pa farbam zj...hihi...

Uglavnem, zgubljena...ni vse zgubljeno...

rtm rozicodam

Prijavljen
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #105 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 16:06 »

sm ze prosla za pondelk in tork dopusta, vec raj ne, k ce ne se nikol vec nam s postle spravla...

zgublena sm cela in ja zgubleno je vse.

i dont care. really.
vcasih sm se nekak se borila proti vsem tokov, tokrat se mi ne da vec. ker me glava boli od vsega.
Prijavljen

krasendan
gost
« Odgovori #106 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 16:34 »

sej mogoče je pa čas, da ne greš proti toku...ampak s tokom...ma dej prepust se...a veš je kar je...zej pa s tokom...počasi...pa bo...od tam naprej kar zmoreš...
Prijavljen
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 788

« Odgovori #107 dne:: sreda, 03. december 2008 ura: 16:40 »

Pluti s tokom ja, ampak sam začeti usmerjati ta tok... kadarkoli je pravi čas za to, vse in vsak ob svojem času... za nekater to morda ne velja.
Prijavljen

Azrael     AZRAEL     Azrael
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #108 dne:: četrtek, 04. december 2008 ura: 17:49 »

Jaz ne verjamam v tist pregvor:Samo mrtve ribe plavajo s tokom...

Prepustiti se toku se je fajn..vendar kateremu...naravnemu ja...družbenemu pa ne vedno..
Prijavljen
odbita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 181

« Odgovori #109 dne:: četrtek, 04. december 2008 ura: 19:57 »

Citiraj
sm ze prosla za pondelk in tork dopusta, vec raj ne, k ce ne se nikol vec nam s postle spravla...

zgublena sm cela in ja zgubleno je vse.

i dont care. really.
vcasih sm se nekak se borila proti vsem tokov, tokrat se mi ne da vec. ker me glava boli od vsega.

Jaz mam danes dopust.
Veškaj, meni je terapevtka rekla takole...ne moreš več dajat, ko ni ničesar več ostalo, zdaj bi moral še kdo drug, npr. partner ali drugi..ma, vzameš pač tisto, kar res paše k človeku (kar ni za k človeku, je za stran od človeka), vsega ti ni treba prenašat..odjebi, vseeno ti je in tako je prav!.. in verjamem da si dala že vse od sebe. Jaz sem se včasih po hiši res drla: Kolk infuzij še hočte??!!. Tle imate žile, matr. Pol so me pa tako kot tvoja mama, nona je na cevkah stil, saj veš "život nije pesma", ti se pa tle zajebavaš:) . Ok, dejte mi vsaj priznat čustva. Tko da je tole z downi res grozno...ker tok boli in tako si prazen, da ej, poklič me ti, poklič me oni, nardit nekaj, samo da bo minilo..
Dans me je tamala na silo zvlekla s psom..na silo, saj ji nism kazala kako sm na tleh (in ta "na tleh" useka nenadno, gor, dol, gor, dol, kot na vrtiljaku, aaaa:)...no, me je zvlekla ven, sem dala na glavo eno štrikano kapo, za vrat en šestmetrski štrikan šal in raztegneno jopo. Tamala je rekla, kakšna pa nis. No, pa je iz te prisile ratalo to, da sm se kar dobr prepustila vzdušju in lučkam v megli in psina je bla neki čudn zmedena in smešna..prava četica blesavih bab..pr nas še psica ni normalna, prsežem, da same divje babe.. in mi je dol visel kva si misljo mimoidoči o men..men je blo zabavno, jebiga in mi je vseeno odleglo in sem zdaj tuka v umirjeni fazi ajd...manični?Smiley Ma jebiga sad, hočem rečt, da po dežju posije sonce..pavček pa to, hehe. Minilo bo, briga te. Drž se zgubljenka:)
Prijavljen
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #110 dne:: četrtek, 04. december 2008 ura: 20:42 »

heh dons sm tocno taka ja Smiley
prehajam v stadij, kjer mi je vse smesno, ce grem brat svoje poste za nazaj, vidim same  jok  jok  jok in to mi je u iiibrrr smesno Smiley
kaj te men dogaja vcasih lejga Smiley

sam dons, heh, res kr vse je kul Smiley
na trenutke me kr strese od veselja, ma nimam nekega posbnega razloga, pa dobr Smiley

odbiti smo. pa kaj Smiley
Prijavljen

Strani: 1 ... 3 4 5 [6]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar