FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 22. maj 2012 ura: 16:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 67   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: PALUXON (PAROXAT) - izkušnje  (Prebrano 57264 krat)
0 uporabnikov in 4 gostov pregleduje temo.
ancika
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« Odgovori #20 dne:: torek, 27. maj 2008 ura: 10:47 »

Tudi jaz sem imela paroxat, vendar sem ga zamenjala s cipralexom, ker je name deloval s preveč stranskimi učinki. Mogoče sem ga zamenjala prehitro (po 3 tednih), ampak zdaj s cipralexom nimam več problemov. Na splošno sem se počutila s paroxatom bolje glede paničnih napadov, sem pa bla zelooo utrujena (čez dan sem spala kako uro), na začetku mi je šlo 3 dni na bruhanje, ponoči sem imela nočne more in se premetavala (pred jemanjem sem zaspala čisto brez problemov), problem sem imela tudi pri spolnih odnosih. Ampak za vsakega pacienta se najde eno zdravilo.
Prijavljen
antonias
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 37

« Odgovori #21 dne:: sreda, 28. maj 2008 ura: 19:10 »

Zanima me ena zadeva okoli paroxata

kako gre paroxat in alkohol ?

ponavadi ne pijem ampak, če se slučajno zgodi da mi kakšno pivo kdaj zapaše v tej vročini, ali je lahko kaj narobe?

lp
Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.864

« Odgovori #22 dne:: sreda, 28. maj 2008 ura: 19:30 »

Ne gre antonias. Ampak eno pivce najbrž ne bo škodovalo...eno...pa ne litrsko. seenopivo
Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 29. maj 2008 ura: 10:13 »

Antonias, načeloma je bolje nič alkohola; jaz osebno spijem kak kozarec piva ali vina pri kosilu, pa do sedaj še nisem opazila kakšnih kontra učinkov, tako da po pameti, se mi zdi, je čist ok.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 673

« Odgovori #24 dne:: petek, 30. maj 2008 ura: 19:59 »

Zdravo, sicer vem, da je bilo o zvezi libido/paroxat ze kar nekaj povedanega na starem forumu... Vendar pa me slednje zelo skrbi, saj opazam, da se mi je libido v zadnjih mesecih prilicno zmanjsal, socasno pa jemljem tudi kt yarino... Fanta imam zelo rada, fizicno mi je vsec, le zelje ni, cedalje manj jo je in to me resnicno gloda... Ker je vecina mojih strahov zal vezano na partnetsko vezo, sem v zadnjih dneh zavoljo tega vidika prilicno slabse... Vem, da ni prav, da se zapletam v miselne zanke, a to se kar pocenjam - kljub trudu in zavedanju, da to ni dobro zame...  Cheesy
Kaksne so pa kaj vase izkusnje, ce ni prevec intimno... Je upad libida resnicno zvezan z dvema zdraviloma, ki naj bi negativno vplivala na jakost libida ali me mora zacet skrbet... oh...

Za odg se vam kar najlepse zahvaljujem in se oproscam, ce sem nacela staro temo...

Himiko
Prijavljen
neno73
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 60

« Odgovori #25 dne:: sobota, 07. junij 2008 ura: 17:07 »

Pozdrav vsem,
Rad bi vaše mnenje...V ponedeljek sem po 2 mesecih in pol končno šel delat, ampak mi počutje ni bilo ravno najboljše (posebej prvi dan-v ponedeljek in v četrtek seznojim Sad Shocked). Kakšne izkušnje imate vi z ponovnim nastopom v službo? Naj omenim samo, da sem tudi zamenjal job in sem s prvim dnevom po bolniški, tudi nastopil v novo službo.
Največje težave pa imam z bolečino v glavi (kot sem že nekajkrat omenil, imam feeling da bom padel skupaj).

Prosim za nasvet, pa pozdravljam vse sotrpine.... Smiley
Prijavljen
MORJE
gost
« Odgovori #26 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:36 »

Zivjo, jaz sem se po ene 10 dneh ze zelo dobro pocutila in nadaljevala z obiskom predavanj. Tudi obcutki, da bom izgubila zavest so popolnoma prenehali. Tako da mislim, da bo tudi pri tebi kmalu minilo. Je pa res, da je menjava sluzbe najbrz ze sama po sebi malo stresna situacija in zato seveda se se pojavi kaksna omotica.  lp

Prijavljen
antonias
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:41 »

jaz sem pa po 1 in pol mescu jemanja Paroxata takšen kot je treba, oziroma tak kot sem bil v svojih

najboljših časih sesmejem

Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #28 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:57 »

Res sem vesela antonias.  clap clap clap
Prijavljen

alexx Afro 
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.531

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #29 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 20:00 »

jaz sem pa po 1 in pol mescu jemanja Paroxata takšen kot je treba, oziroma tak kot sem bil v svojih

najboljših časih sesmejem

Meni je ta občutek prišel šele po 3 mesecih Paroxata, ampak je ZAKON ta feeling!!!!
Fly like a bird.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
antonias
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #30 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 23:31 »

Res sem vesela antonias.  clap clap clap

Hvala

upam da si tudi ti ok
Prijavljen

himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: četrtek, 12. junij 2008 ura: 08:45 »

Super Antonias, kar tako naprej...  clap

Jz ga jemljem od zacetka nov in mam se zdaj obcasne tesnobe...

Lep dan vam zelim,

Himiko
Prijavljen
neno73
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: sobota, 14. junij 2008 ura: 12:02 »

Hvala vam za odgovore....sej ta teden mi je blo cool, samo včeraj (v petek 13.06) sem bil malček tko seznojim....mogoče tudi zaradi vremena..kaj pa vem.
Aslan...a po treh mesecih praviš da je blo vse OK? A to postopoma al kako...? Jaz pijem paluxon cca.2 mesca. SIcer sem dosti dosti boljši kot prej, ampak ne še tak kot sem bil prej. Pač en dan tako, drugi tako...

Naj omenim še samo, da ravno ko sem se odločil za zamenjavo službe, sem zbolel (konec marca). Tu v novem okolju mi je pa (zaenkrat) odlično. Atmosfera, sodelavci....vse je OK.
Upam da ozdravim čimprej....to seveda želim tudi vsem vam mojim sotrpinom oki pomezik clap...iz vsega srca.
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.531

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #33 dne:: sobota, 14. junij 2008 ura: 14:31 »

Nič ni z danes na jutri..počasi pride izboljšanje....volja...manj tesnob...ali panike...
Brez da boš delal na sebi, zdravila ne bodo naredila čudeža "sreče".
Stremet k izpolnjujočemu življenju...na vseh področjih....
Naučit se bit gospodar svojih misli...

Vse bo ok...počai se daleč pride...
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 232

« Odgovori #34 dne:: nedelja, 15. junij 2008 ura: 06:42 »

Zdravo, sicer vem, da je bilo o zvezi libido/paroxat ze kar nekaj povedanega na starem forumu... Vendar pa me slednje zelo skrbi, saj opazam, da se mi je libido v zadnjih mesecih prilicno zmanjsal, socasno pa jemljem tudi kt yarino... Fanta imam zelo rada, fizicno mi je vsec, le zelje ni, cedalje manj jo je in to me resnicno gloda... Ker je vecina mojih strahov zal vezano na partnetsko vezo, sem v zadnjih dneh zavoljo tega vidika prilicno slabse... Vem, da ni prav, da se zapletam v miselne zanke, a to se kar pocenjam - kljub trudu in zavedanju, da to ni dobro zame...  Cheesy
Kaksne so pa kaj vase izkusnje, ce ni prevec intimno... Je upad libida resnicno zvezan z dvema zdraviloma, ki naj bi negativno vplivala na jakost libida ali me mora zacet skrbet... oh...

Za odg se vam kar najlepse zahvaljujem in se oproscam, ce sem nacela staro temo...

Himiko

yup. sem na P že dobre 3 mesece in želja po seksu je minimalna....
prej, pred terapijo je bilo ravno obratno, skratka drug ekstrem.
vpliva definitivno, bolj kot seksa opažam si želim duhovnih odnosov...
in moram rečt, da me trenutno to niti ne bega, sem samski atm, tko da.
je lahko fokus na drugih stvareh. se pa zavedam, da to ni naravno
in tretiram kot stranski učinek, ki upam da naredi pot dobrim učinkom Wink
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: nedelja, 15. junij 2008 ura: 14:11 »

Thank you za odg taksist!!!

Bo kar drzal ja... Sam kva k udar anksa, pol vse na najslabs pomislim... Embarrassed

Lep dan zelim

Himiko
Prijavljen
taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #36 dne:: ponedeljek, 16. junij 2008 ura: 05:46 »

ni panike  Cool
sicer pa sam pri Paroxatu opažam da mi preden grem spat mal zateguje čeljust
k da bi lih iz Gaviolija uletu pa bi iks popuščal, se še komu to dogaja ?
pa razni tiki in trzljaji, kdaj da kr ude lovim po postli. ok, tok ne sam dost bolj
intenzivni so in neprijetni.
pa veliko živega sanjanja predvsem bedarij in variacij na njih iz preteklosti...
tole je kar se trenutno spomnim.
Prijavljen
neno73
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #37 dne:: ponedeljek, 16. junij 2008 ura: 17:27 »

Jaz tudi sanjam neumnosti (iz preteklosti, sedanjosti...). Tikov sicer nimam, ampak poznam nekoga ki jih ima (oz.jih je imel, pa so mu zamenjali AD)
Kaj pa počutje čez dan? Kako vam gre drugače? Meni včasih tako-tako, drugič boljše...kakor kdaj.
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 16. junij 2008 ura: 22:39 od neno73 » Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #38 dne:: torek, 17. junij 2008 ura: 07:27 »

o, a da AD vpliva na intenzivnost sanj? zanimivo... ker se mi zadnje čase vsako noč ful sanja...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #39 dne:: torek, 17. junij 2008 ura: 08:35 »

hja, poleg omenjenih bi morda še izpostavil, predvsem čes dan:
nemir (akatizija), zmedenost (mogoče serotoninski sindrom ?)
glede na to, da moje delo poteka sede in zahteva veliko koncentracije mi to predstavlja kar
velike probleme...
zvečer pa zopet nemir, tresenje z nogami (sindrom nemirnih nog), dokler ne zaspim.
na začetku jemanja se je pojavil tudi tinitus, predvsem pred spanjem ampak je sedaj mislim da
izzvenel.
drugače pa pretirano znojenje (ampak samo v noge !?) pa šibkost mišic, rekreacija je zapostavljena.
kilogrami zato posledično gor. pa jasno, spaaaal bi, veliko preveč, ampak bolje to, kot da ne bi
mogel, ne menjam za noben denar.
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 67   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar