FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 22. maj 2012 ura: 15:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Pozitivne in negativne lastnosti  (Prebrano 4883 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Anuška
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 196

« Odgovori #40 dne:: četrtek, 18. september 2008 ura: 11:11 »

Mislim da nisem edina, ki ni imela problema s samopodobo 40 let, pa sem bila v času bolezni popolnoma na dnu. Ne samo, da sem mislila, da nič ne zmorem....def. nisem zmogla nič. Poznam ljudi, ki so furali celo življenje, pa jih je upokojitev strla. Tko da...... .

A.
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #41 dne:: četrtek, 18. september 2008 ura: 11:50 »

To me spomija na enga mačota na terapiji..ki je trdil, da je bil vedno samostojen in da naj mu nehajo govorit, da mora bit samostojen..

Ko je pa slišal, da je samostojnost  morda, v bistvu, le igral..pa se je mal zamislu...

Dokler maska deluje gre..ko pa se sesuje..pol pa na luster pa v jok.. sesmejem
Prijavljen
Anuška
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 196

« Odgovori #42 dne:: četrtek, 18. september 2008 ura: 13:02 »

S temlem bo zaključila. Nisem mačo in naj te na kaj takega niti malo ne spominjam.
Hotela sem povedat, da epizoda depresije nikakor ne pomeni, da je to posledica
slabe samopodobe skozi vse življenje. In za tem stojim. In niti slučajno nimam
namena brskat toliko časa po literaturi, da bi ti kaj strokovnega citirala.

Režanje......... pa....... lustr......... pa......... jok pa daj v kako drugo temo.
987 sory, ker svinjamo po tvojem postu.

A.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 11:21 »

vsi na tej ljubi zemljici imamo tako pozitivne kot negativne lastnosti, izjem tu ni.. bistvo je, da damo prednost pozitivnim lastnostim, da poskušamo negativne spravit na plus oz. jih sprejet kot del nas. Smo celota, smo ... kako že  unsure yin in yang, smo dan in noč, smo plima in oseka.... in bistvo je, da SMO  Smiley

ok, sebe vidimo drugače kot nas vidijo drugi.... najpogosteje smo do sebe obupno kritični, tako zelo, da .. uf  Shocked ... in žal je tako, da na splošno veliko raje kritiziramo kot (po)hvalimo.... dejstvo pa je, da ni bitja na tem svetu brez pozitivnih lastnosti  Smiley
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.083

« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:09 »

Anuška, Bravo!

Jaz se veselim s tabo in res mi je hudo, da se vedno kdo najde, ki nekaj butastega blekne.

Anuška, ti si carica in vse dobro,

Vesna
Prijavljen
987
gost
« Odgovori #45 dne:: sreda, 01. oktober 2008 ura: 06:53 »

Ali je to njegovo negativno doživljanje sebe le odraz trenutka ali je stalnica..?
Precej stalnica...

Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #46 dne:: sreda, 01. oktober 2008 ura: 07:56 »

zvezde so stalnice.. pa še tiste imajo menda omejeno število let.... vse ostalo je spremenljivka  nene
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar