Why, pozdravljena!

Resnično ne vem, kaj naj ti napišem, zelo rada pa bi ti napisala nekaj v vzpodbudo.
mislim pa, da imam zadnje čase spet krizo... čeprav je moj itm še precej pod normalnim se počutim ogromno... zelo rada bi shujšala spet... vem, da ne smem, ampak kaj ko se počutim tako krivo ko kaj pojem... nočem še enkrat čez vse to...
Zakaj imaš krizo? Ali se ti je kaj takega zgodilo, da potem to skušaš uravnavati skozi telesno težo? Upam, da imaš vsaj koga, ki se mu lahko zaupaš in mu poveš, kako se počutiš.
In zato, ker veš, da dejansko nisi debela, ampak so to samo varljivi občutki in tudi zato, ker nočeš iti spet čez vse to, čez kar si že šla, se boš potrudila. Jaz vem, da se boš, ker ti to zmoreš in si tega želiš.
tudi jaz sem se zdravila zaradi anoreksije. dva meseca sem bila v bolnici pa ni nič pomagalo. potem pa sem se sama odločila, da hočem živeti... nekaj časa je šlo... zredila sem se...
Mislim, da je rešitev samo in edino v tem, da se ponovno ODLOČIŠ živeti, kvalitetno živeti.
Kaj pa kakšna psihoterapija? Ali jo mogoče že imaš? Ne vem namreč po kakšnem principu poteka hospitalizacijsko zdravljenje.
Sem pa že prebrala nekje, da obstaja neka skupina, ki jo vodi ena oseba, ki je tudi sama imela težave s hranjenjem. Meni se namreč zdi, da imajo ljudje, ki so že sami šli čez podobne zadeve, mogoče več posluha za tiste, ki se znajdejo v podobni situaciji. Ne vem, samo razmišljam in to ne pomeni, da to tudi drži.
Oglasi se še kaj!