|
morska deklica
|
 |
« Odgovori #20 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 11:48 » |
|
Ma ne gre, zahteva geslo. To pa je čudno 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
... it's never too late ... 
|
|
|
slaya
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 147
|
 |
« Odgovori #21 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 11:50 » |
|
dečko, si siguren da si prijavljen preden vstopaš v klepetalnico? ker mi je res malo čudno..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #23 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 11:53 » |
|
dečko, si siguren da si prijavljen preden vstopaš v klepetalnico? ker mi je res malo čudno..
Slaya ja tukaj na forumu sem prijavljen. Ko kliknem na klepetalnico nekaj nalaga potem pa zahteva uporabniško ime in geslo, vpišem tega s foruma ampak ne dela.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
slaya
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 147
|
 |
« Odgovori #24 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 12:00 » |
|
zato tebe ni nič v klepetalnico. to bo mogle hister uletet, ker da pomnem ni imel še nobeden teh težav,ko pride na forum mu bom objasnil al pa še kdo drug pred mano. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #25 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 12:16 » |
|
Slaya hvala ti! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 09. junij 2008 ura: 09:34 » |
|
Klepetalnica mi pa na službenem računalniku deluje  Na mojem prenosnem pa nekaj šteka. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Falco
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 10
|
 |
« Odgovori #28 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:34 » |
|
hei mam eno Q: kako naj spremenim uporabnisko ime,....ker mam ime za prikaz drugacno in bi rad imel oba imena enaka? (ker sem zdaj na forumu falco , v klepetalnici pa Just Me) ...sori ker tezim  ...aja,..a se moram na novo prijavit? tnx!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #29 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:41 » |
|
Pojdi na: 1. Uredi profil 2. Nastavitev računa. 3. Vpišite ime za prikaz. Napiši Just Me....in na koncu potrdi spremembo. Moraš potrditi geslo...e voila...  Pa boš na forumu tudi Just Me. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Falco
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #30 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:44 » |
|
hei,..alex,..lep pozdrav najprej,.... tnx, ja,...huh, sam ves ,jaz bi rad spremenil uporabnisko ime,..ker sem zdaj v klepetalnici Just Me,..rad bi pa bil Falco,... plis,..help 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Falco
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #32 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 19:47 » |
|
ok,...tnx 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
morska deklica
|
 |
« Odgovori #33 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 20:51 » |
|
ker sem zdaj na forumu falco , v klepetalnici pa Just Me To sm pa tud že vidla pr nekom drugem, ki si je spremenil vzdevk, v klepetalnici je bil pa še pod starim vzdevkom ... ne vem pa, kako se to popravi, bo treba kar ateja Histreja vprašat ... On je THE BOS! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
... it's never too late ... 
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #34 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 21:15 » |
|
Falco, jaz bi rad bil S...... Možno je če se strinjaš z naslednjimi pogoji: "Za spremembo uporabniškega imena tega člana mora forum ponastaviti tudi njegovo geslo, ki bo po e-pošti uporabniku posredovano z novim uporabniškim imenom." Potrdi, da se strinjaš pa bom uredil. A ne sprašujte več takih zadev, raje mislite preden naredite korak naprej in ne šele potem, ko ste že v volčjem brlogu.  hei,..alex,..lep pozdrav najprej,.... tnx, ja,...huh, sam ves ,jaz bi rad spremenil uporabnisko ime,..ker sem zdaj v klepetalnici Just Me,..rad bi pa bil Falco,... plis,..help 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|