amadeus
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 844
Izaija 2 : 2 - 4
|
 |
« dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 08:15 » |
|
Klepetalnica, ki smo jo dobili na forum, se mi zdi prav luštna zadeva. Je pa malo obiskana, saj nas je pač malo; oziroma lovimo se čez cel dan, pa ne srečamo.
Zato predlagam, da se dogovorimo za KLEPETALNE URE.
Za začetek predlagam termin:
vsak večer med 20 in 21 uro se dobimo vsi, ki smo potrebni tovrstnega druženja!
Ste za?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
_______________________________________ ___ VSE v tem postu je izraz mojega osebnega mnenja, razen URL naslovov in citatov. Prosim verjemi mi, da nimam nič proti tebi, ko se večkrat ne strinjam s tabo
|
|
|
lunca
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #1 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 08:17 » |
|
amadeus, jaz ravno "fehtam", da kdo pride klepetat... pridruži se mi...  lunca
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #2 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 08:42 » |
|
Dragi amadeus.  Žur na čveku se začne tam po 21.30. Skoraj vsak dan smo gor daleč čez 11.00 zvečer. Ponavadi do pol pol noči.  Pridi.  Koky, masi, jaz, krasendan, jeri, Lost, BB, somebody, slaya, naš atej HisTer  pa še vedno kdo. Predvčerajšnjem nas je bilo 26 (šestindvajset)...huh  Čez dan je malo težje...a se le dogaja.  Meni se zdi,da je *čvekrum* kar uspešen. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
amadeus
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 844
Izaija 2 : 2 - 4
|
 |
« Odgovori #3 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 09:18 » |
|
Ma nisem vedel, da se je razživelo. Fajn! Pol pa pridem. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
_______________________________________ ___ VSE v tem postu je izraz mojega osebnega mnenja, razen URL naslovov in citatov. Prosim verjemi mi, da nimam nič proti tebi, ko se večkrat ne strinjam s tabo
|
|
|
umetnica
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 188
.
|
 |
« Odgovori #4 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 09:31 » |
|
uf...v tele nasi klepetalnici , pa se zdalec ni dolgcas.......
,,,no vcasih sem jaz cist zmesana, tolk nas je gor...tko da sploh ne vem, vec komu naj odgovarjam in komu naj odpisem......
...drugace pa zelo lustna zadeva..tale nasa klepetalnica.....veliko sproscujoce energije se pretaka po njej....se mi zdi zelo ok ,da jo imamo.....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
..želim ti pogum jutranjega sonca, ki kljub bedi tega sveta, vztraja dan za dnem.....
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.577
|
 |
« Odgovori #5 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 10:08 » |
|
v klepetalnici večinoma ni noben dolgčas ... edino čez dan je bolj malo, ampak takrat se da pa lepo v miru ena na ena kej pomenit ... zvečer do ene devete je tudi še v mejah normale, pa še to samo za nas, ki smo takih zadev vsej malo že vajeni ... drugi pravijo, da še takrat ne sledijo ... kaj šele po deveti ... folka za dol past ... teme sve i svašta ... se nam rola ... prijetno rola 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #6 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 20:55 » |
|
Ojla , meni je klepetalnica zelo všeč,res pa se je moram še navaditi  kadar nas je veliko berem,ker še nisem tako hitra,da bi pisala in brala - ampak se bom potrudila saj tako delo zelo pomaga pri koncentraciji - te mi pa zelo primankuje  lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #7 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 21:03 » |
|
Biki moja...vaja dela mojstra. Vrzi mularijo dol z računalnika pa vadit. Jaz sem že kar spretna ratala...če bi me videla pred letom...hehehe. Katastrofa.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 13. maj 2008 ura: 21:33 od Alexx »
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #8 dne:: torek, 20. maj 2008 ura: 13:02 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #9 dne:: torek, 20. maj 2008 ura: 20:19 » |
|
Arwen, nikogar do sedaj še ni vrglo iz klepetalnice.  Če hitro tipkaš kakšno besedilo v klepetalnici nehote s kombinacijo tipk zapreš okno za klepetalnico, pa misliš da te je vrglo ven. To se je nekajkrat zgodilo tudi meni in sem kmalu ugotovil zakaj. Torej sam nehote zapustiš klepetalnico, ne vrže te ven. Preverjeno ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sreda, 21. maj 2008 ura: 06:13 » |
|
o, hister, hvala  ja, tipkam pa res hitro.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #11 dne:: nedelja, 25. maj 2008 ura: 17:46 » |
|
je možno biti istočasno na klepetalnici in na forumu...kakor npr., če imaš na računalniku odprtih več programov in potem enega samo minimiraš, imaš ga pa še odprtega....ne vem, če sem bila dovoj razumljiva ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #12 dne:: nedelja, 25. maj 2008 ura: 18:06 » |
|
Možno je Kristy. Odpri še eno okno...ne zavihek in tam odpri *čvekalnico*. Tisto okno minimiziraj pa imaš vse skupaj. Poskusi.  Malo premakni sem ter tja, da ti najbolj ustreza. Napiši če ti je ratalo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #13 dne:: nedelja, 25. maj 2008 ura: 18:14 » |
|
Mhm...ma ne razumem dobro...kje pa nej kliknem za odpret novo okno (tako, da bo prav) ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #14 dne:: nedelja, 25. maj 2008 ura: 18:17 » |
|
Kristy, Vseeno je lahko imaš odprtih več zavihkov, ali več oken, Meni je bolj praktično imeti odprtih več zavihkov, tako imam vse pod kontrolo, oziroma bolj pregledno, kot več oken.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #16 dne:: ponedeljek, 26. maj 2008 ura: 10:45 » |
|
Hvala HISter...ja, nama je z Alexx že uspelo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 05. junij 2008 ura: 15:11 » |
|
Ojla "počenčki"! Zdaj pa rabim Vašo pomoč ker nebi rad odpiral nove teme. In sicer rad bi se prijavil v klepetalnico ampak me ne spusti notri, napiše mi, da se vtipkal napačno uporabniško ime ali geslo a vse napišem pravilno. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #18 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 09:57 » |
|
Dečko, če prav vem, je dostop v klepetalnico mogoč vsem, ki smo registrirani na forumu, torej ponovna prijava v klepetalnico ni potrebna....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #19 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 11:40 » |
|
Ma ne gre, zahteva geslo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
|