|
Janja
|
 |
« Odgovori #40 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 17:08 » |
|
MucaMaca, si se pa razpištolila.  Saj ti deloma dam prav, le v nečem bi jaz napisala moje opažanje, ker ni enostavno, ko enkrat zveš kaj se ti dogaja za tvojim hrbtom in najprej potrebuješ čas, da sploh prideš k sebi... Ok, zdaj se bom pa konkretno razjezila. Skušala sem ti mirno, prijazno svetovati po svojih najboljših močeh. Pa vidim, da ni efekta, ti bi samo nekaj filozofiral. Ampak vi 4 rabite, da vas en konkretno brcne v rit, ker ste egoistični in nedorasli in ste riti. Ja, tudi prijateljičin partner, ker podpira to stanje.
Rada bi samo pokomentirala odgovornost prijateljičinega partnerja, ker to problematiko zelo dobro poznam iz večih zgodb. Na žalost... Sicer ne vem koliko časa je prijateljičin partner že seznanjen s tem stanjem, ampak, ko si enkrat postavljen pred dejstvo, da te partner vara, potem sledi šok in nekaj časa ne moreš ukrepati, ker potrebuješ čas. V nekem doglednem času pa tako ali tako vidiš, kaj misli partner narediti. Seveda to pišem za tiste, ki želijo kljub prevari reševati zakon. Tisti, ki ga ne želijo, se že takoj odločijo za ločitev. Tisti, ki pa želijo reševati zakon, se pa morajo prepričati, če partner misli prekiniti s to dvojno igro. Če ne misli prekiniti te dvojne igre, potem je res bolje, da se zakon konča. Predvsem zaradi otrok. Predvidevam, da ko bo on vse to prekalkuliral, bo videl, da je rešitev pač ločitev, če z ženo ne najdeta skupnega jezika. Lej, predvidevam, da je tako. Lahko pa se tudi motim in to traja res že predolgo. Je bilo pa precej podobno v tistih primerih, ki jih jaz poznam. Osebe so povlekle pomembne poteze, ko so zadevo vsaj malo preanalizirale in se prepričale, da ne bo nič boljše...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
junij
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 29
|
 |
« Odgovori #41 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 22:50 » |
|
Harlekina. Help me god. Zdi se mi, da si prav dojela.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #42 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 22:55 » |
|
Harlekina. Help me god. Zdi se mi, da si prav dojela. Ja Junij, kaj za  pa še delata skupaj?  A ni to eno samo matranje? Lej, jaz si res ne znam predstavljati, da bi bila s človekom, ki me ne bi seksualno privlačil. A veš, da je lažje biti sam kot v taki zvezi?! Se ti ne zdi? Daj zberi pogum in povleči poteze, ki bi jih moral že zdavnaj povleči. Pa ne misli, da te obsojam, ker te ne. Ampak to ni nobeno življenje. Za nikogar od vas! Še najmanj pa za otroke, ki niso čisto nič krivi... Srečno!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
junij
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #43 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 22:56 » |
|
Mucamaca, hvala bogu, da še kdo zarobanti tako kot je treba. Hvala ti za tvojo jezo. Imaš prav. Čeprav pogosto preveč gledamo na otroke, tako načelno. So bolj vzdržljivi kot si mislimo in ni jih treba zavijat v vato. Ampak nekako bi jim morali znati povedat in jim razložit, da ne bi bli zmedeni, pa tega ne naredimo. To me boli. Ampak iz kože se ne da skočit. Delaš pač kot najbolje lahko v dani situaciji. Tudi mi smo kaj pretrpeli s svojimi starši, ne da bi to morda sploh vedeli. Pa poglej, kako veliki in lepi smo zrasli. Včasih pa v idealnih družinah vzniknejo pravi čudaki.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
junij
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #44 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 22:58 » |
|
Zdi se takole, da je tole ena zakonska posvetovalnica, a ne. Kje je tu depresija? A je ona del moje in naše nedoraslosti, neuravnovešenosti, emocionalne neinteligence?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #45 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:04 » |
|
Ja, junij, veliko otrok preživi take in veliko hujše razmere. Seveda. Naj ti bo to izgovor, mnogim je huje, pa bodo vaši menda tudi preživeli. Ker to bi bilo res zavijanje v vato, če bi se vi tastari zbrihtali. Otroci naj se naučijo, da življenje ni pravljica, če se že starši ne znajo spoprijeti z njim. Daj nehaj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Smokyboy
|
 |
« Odgovori #46 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:09 » |
|
Hm, zdi se mi, da ste malo zabluzli s to debato. Se mi zdi, junij, da si nekako začel uživati v tem, da se ženske tukaj postavljajo malo na eno, malo na drugo stran, se jezijo, tuhtajo kaj naj s tabo in poskušajo najti pametno rešitev te vaše poligamne zgodbe. Saj ne rečem, da je nastali konflikt enostavno rešiti,pa tudi želel bi si, da sem lahko bolj konstruktiven. Ampak ona ideja, da bi se vsi akterji vsedli dol in pomenli, kdo bo katero  . To bi rad videl (bolj od daleč sicer). Po mojem bi bil pravi mexican stand-off.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #47 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:18 » |
|
Hehe, junij poleg žene, prijateljice in prostitutk rabi še forumašice, da se ukvarjajo z njim. Sicer pa se bodo menda že s-svingali tile prijatelji, ni vrag, da ne bi ratalo, deca bo pa tudi preživela. Kaka travma pa jim tudi ne škodi, a ne?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #48 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:21 » |
|
Hm, zdi se mi, da ste malo zabluzli s to debato. Kdo je zabluzil?  Odgovori so zato taki, ker je Junij tako želel. Če ne bi začel pisati teh stvari, bi se lahko pogovarjali tudi o rožah.  Se mi zdi, junij, da si nekako začel uživati v tem, da se ženske tukaj postavljajo malo na eno, malo na drugo stran, se jezijo, tuhtajo kaj naj s tabo in poskušajo najti pametno rešitev te vaše poligamne zgodbe. Glede na moje bogate izkušnje kot poslušalec, opazovalec in tudi vpletena oseba ti lahko zagotovim, da so to sila žalostne zadeve, ki puščajo globoke posledice... Saj ne rečem, da je nastali konflikt enostavno rešiti,pa tudi želel bi si, da sem lahko bolj konstruktiven. Ampak ona ideja, da bi se vsi akterji vsedli dol in pomenli, kdo bo katero  . To bi rad videl (bolj od daleč sicer). Po mojem bi bil pravi mexican stand-off. Ja, nekaj takega bi bilo. Žal poznam tudi ta del plati. Ko se odaljiš in gledaš z distanco, je mogoče res zabavno, takrat, ko to doživljaš pa ni niti malo. Smokyboy, ne vzemi tega mojega pisanja kot napad, ampak kot pisanje osebe, ki točno ve kaj piše. In to so lahko resnično zelo boleče zadeve...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
harlekina
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 157
|
 |
« Odgovori #49 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:33 » |
|
Harlekina. Help me god. Zdi se mi, da si prav dojela. jeba
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Smokyboy
|
 |
« Odgovori #50 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:50 » |
|
Ah Janja, sedaj bo junij gotovo jezen name, ker sem prevzel nekaj pozornosti nase. Pa naj si drznem izzvati še en kompetenten odgovor.
Glede bluzenja - mogoče bi moral napisati, da se je vse skupaj nekam oddaljilo od teme depresije. To je forum z naslovom depresija, ne? Pa vidim, da je junij sedaj proti koncu že sam izpostavil ta problem, čepreav je v bistvu on stvari peljal v to smer. Glede tvojih izkušenj - ti verjamem, pri tvojih 1500+ postih, da si dober poslušalec in opazovalec. Če bom kdaj sam spet potreboval pomoč in podporo (in po izkušnjah jo znam), bom zelo vesel tvojih odgovorov. Glede meetinga - distanca je bila mišljena literalno (da kaj ne prileti še vame). Ti si to potem spretno obrnila na distanco v smislu "njihov problem". Res je bilo nekaj šaljivega podtona pri tem, pa nisem hotel biti nesramen. Seveda se mi smilijo otroci in se strinjam, da so zadeve boleče, puščajo globoko posledice, ... Je pa tako, kot je napisala že MicaMaca, če se to vleče in nič ne ukrene, bo samo še bolj boleče in posledice še bolj globoke. Mogoče pa se res morajo vsi vpleteni sesti dol, ampak resnično ne vidim, kaj bi morali razjasniti v skupini. Btw, tudi jaz imam nekaj neprijetnih izkušenj s temi stvarmi. Samo ta zgodba mi deluje nekako surrealistično, kot scenarij za kak film. Brez zamere junij, javi kako ste rešli.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Smokyboy
|
 |
« Odgovori #51 dne:: petek, 09. marec 2012 ura: 23:51 » |
|
Harlekina. Help me god. Zdi se mi, da si prav dojela. jeba V tem primeru verjetno bolj malo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #52 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 01:33 » |
|
Harlekina. Help me god. Zdi se mi, da si prav dojela. jeba V tem primeru verjetno bolj malo.  nisem tu, da bi te obsojala, junij in tudi ne morem vedeti kako se počutiš, kaj razmišljaš in kaj za vraga ti sploh je.... občutek imam, da tale depresija ni prišla zaradi tvojih skokov, ampak, da se ti je to že mnogo prej dogajalo.... po eni strani te razumem, drugod iščeš tisto, česar doma nimaš...ampak, meni bi se zdelo fer tudi do ljubice, da razčistita zadeve in ji daš jasno vedeti, kaj lahko od tebe pričakuje in kaj ne..... Sicer pa, tudi če je ljubica povedala , da si te želi, da te ima rada, da bi bila samo tvoja in ti njen, še ne pomeni, da bi se ločila  , mogoče se iz istih razlogov noče, kot ti.....Iz nekega sigurnega zavetja v neznano je težko it...pa še veliko stvari za seboj potegne ločitev... Konec koncev igra tu sex najpomembnejšo vlogo, kje pa je tu spoštovanje in razumevanje , poznavanje obeh žensk, predvsem pa sebe..., tvoje želje, kaj bi rad imel, kaj čutiš, česa se bojiš.....tega sploh nimaš razčiščeno. Prizadel si itak že vse, ravno zaradi tvoje neodločnosti in neodgovornosti, verjetno pa si sam prav tako ranljiv in izgubljen..... Sama ne verjamem v večno ljubezen in zvestobo, nikoli ne veš, kaj se ti v življenju lahko zgodi, pa če si še tako vase prepričan, da pa tega ne boš storil.....in tudi če imaš drugačne moralne vrednote....Pride moment, pride trenutek, so stvari, ki se nabirajo tekom let in enostavno se zgodi.... Prepričana sem, da te tudi žena nima več rada oz. te je naveličana, če bi te imela, bi se ljubila večkrat s teboj...in nebi tako menjala partnerjev...veže vaju samo navezanost, spomini na lepe stare čase, ko je bilo še vse u redu...in sta marsikaj lepega in nelepega doživela... Ja, pa še to...upam, da si vsaj zaščiten, kadar si s prostitutko, da nebi slučajno še kakšne bolezni domov prinesel ali pa na ljubico.... Pojdi na psihoterapijo in razčisti sam pri sebi, ogromno dela te čaka!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #53 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 02:53 » |
|
Junij, oprosti, ampak res moram odgovoriti Smokyboyu!  Glede tvojih izkušenj - ti verjamem, pri tvojih 1500+ postih, da si dober poslušalec in opazovalec. Če bom kdaj sam spet potreboval pomoč in podporo (in po izkušnjah jo znam), bom zelo vesel tvojih odgovorov. Te izklušnje niti približno niso pridobljene na tem forumu, ampak že v letih, ko ta forum še niti obstajal ni. In so bile precej boleče. Nikoli ne pišem o tem, ker niti niso to moje zgodbe, ampak zgodbe ljudi, ki so mi bili blizu in so se mi zaupali. In je bolelo tudi mene, ker je bilo veliko ljudi prizadetih. Samo zato, ker se niso znali obnašati odgovorno. Trzinka je napisala, da ne verjame v 100% zvestobo. Jaz pa verjamem, drugače ne bi šla v nobeno zvezo, ker meni je pa zvestoba zelo pomembna. In ne varam. Zakaj ne? Zato, ker sem se tako odločila. Ali sem imela tudi jaz kdaj kakšno priliko in želje? Seveda sem, ampak sem dala na tehtnico, kaj lahko izgubim s tem dejanjem in sem se odločila, da se jaz takih igric ne grem. Pa sem bila enkrat v zelo veliki dilemi, ker sem imela nekoga zelo, zelo rada in kakšna druga bi se na mojem mestu v to spustila. Jaz se nisem... In s tem mojim dejanjem sem dokazala nekaterim osebam, ki so mi govorile, da ko bom jaz v taki situaciji, bom pa drugače govorila. Ja, sem bila v taki situaciji, ampak jaz se v to nisem spustila. To pomeni, da se da, če se le hoče. Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da se to lahko vsakemu zgodi. Ja, se zgodi, ampak, ko se pa to ponavlja in ponavlja, potem pa je treba najbrž nekaj ukreniti v tej smeri. Smokyboy, žal ti moram povedati, da tudi če še tako groteskno zgleda, je lahko resnično. Ne bi verjela, če ne bi tudi sama doživela nekaj v stilu mehiške telenovele.  Sedaj pa še izpoved ~ moja izpoved, kako sem jaz doživljala varanje mojega očeta mame. Kako sem to doživljala kot otrok... Mogoče se bo pa kdo zamislil nad tem. Jaz sem že v puberteti kazala znake travme, če sem slučajno slišala, da je nekdo nekoga varal. In resnično nisem vedela od kje to izvira. Vedela sem, da je moj oče varal mamo, ampak res nisem vedela, kje bi lahko jaz doživela kakšno travmatsko izkušnjo, ker onadva se o tem nista nikoli prepirala. In tudi moja mama ni bila tak človek, da bi mojega očeta blatila pred mano in sestro. Tudi potem, ko sta bila že ločena ne. Velikokrat sva z mamo ugotavljali zakaj obstaja pri meni tak grozen odpor do varanja. In po nekaj letih sva prišli do zaključka, da sem jaz verjetno kot majhen otroček začutila vse to dogajanje okoli sebe. Sicer ne vem koliko sem bila strara, ko je moja mami zvedela, da imam moj oče drugo žensko in takrat se ji je podrl svet. Baje, da ni nikomur povedala in držala v sebi. Jasno, da je bila bolečina zelo močna in jaz kot senzibilen otrok sem verjetno to začutila. In še sedaj, ko slišim, da je nekdo nekoga prevaral, začutim to grozno bolečino in obup. Sva tudi s psihoterapevtko ugotovili, da sva pravzaprav z mano zelo dobro ugotovili od kje izvira ta moja travma... To ni bilo mišljeni kot neko pridiganje, ampak resnična izpoved. In če dva nista za skupaj, je za vse vpletene veliko bolje, da gresta narazen.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
harlekina
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 157
|
 |
« Odgovori #54 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 07:13 » |
|
dragi Junij,
sicer ne vem če si v dilemi ki zadeva naslednji citat, pa vendar za vsak slučaj:
If you love two people at the same time, chosse the second one, because if you really loved the first one, you wouldnt fallen for the second. / Johhny Depp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Smokyboy
|
 |
« Odgovori #55 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 07:42 » |
|
Smokyboy, žal ti moram povedati, da tudi če še tako groteskno zgleda, je lahko resnično. Ne bi verjela, če ne bi tudi sama doživela nekaj v stilu mehiške telenovele.
Sicer nima pomembno, ampak mexican stand-off nima nobene veze z mehiškimi telenovelami. Mislim, da sva se (tudi) v tej točki narobe razumela. Drugače pa, ja, glede na tvoje izkušnje z varanjem me čudi, da si lahko tako potrpežljiva sogovornica o tej temi.  Poznam posledice, ki jih te stvari pustijo na (predvsem majhnih) otrocih. Ti namreč personalizirajo ločitve kot lastno krivdo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #56 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 09:34 » |
|
Junij, oprosti, da se še enkrat vtaknem v tvojo temo!  Smokyboy, žal ti moram povedati, da tudi če še tako groteskno zgleda, je lahko resnično. Ne bi verjela, če ne bi tudi sama doživela nekaj v stilu mehiške telenovele.
Sicer nima pomembno, ampak mexican stand-off nima nobene veze z mehiškimi telenovelami. Mislim, da sva se (tudi) v tej točki narobe razumela. Ja, res je. Zelo, zelo narobe sem te razumela!  In to zato, ker je ta tema zame še precej boleča in potem včasih tudi kaj spregledam, ker se dejansko kontroliram, da ne bi dala vseh mojih čustev na plano... Ker sem se celo življenje soočala s trikotniki ~ takimi in drugačnimi na vseh področjih. In jaz sem bila vedno tista, ki je bila izrinjena. Junij, sedaj pa še nekaj besed zate! Jaz osebno te ne obsojam. Tudi mojega očeta nikoli nisem, ker točno vem, da on ni bil ustvarjen za družino, ampak je očitno živel v takem obdobju, ko so se ljudje pač poročali in bi bilo čudno, če se tudi on ne bi. Jaz sem ga dojemala kot izredno prijetnega človeka, nikoli konfliktnega, ampak enostavno ni znal prevzemati odgovornosti. In veliko so mu pomenila priznanja drugih žensk. S tem se je dejansko dokazoval. Sam sebi... Kaj tiči v tebi, da ne moreš iti naprej, ne vem. Verjetno strah. Ampak daj nekaj naredi v tej smeri, da ne bo preveč ljudi trpelo. Drugače pa še moje opažanje ~ Junij nisi samo ti odgovoren za to vaše stanje. Odgovornost nosite ti, tvoja žena in tvoja prijateljica. In ne prevzemaj odgovornosti samo in zgolj nase, ker nisi edini, ki si odgovoren za to stanje. Sedaj je pa čas, da naredite nekaj v zvezi s tem in se začnete odraslo obnašati. Če ne zaradi drugega, zaradi otrok. Srečno!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
nevidna
gost
|
 |
« Odgovori #57 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 10:46 » |
|
joj, ko vse to berem se tudi meni zdi vse tako neresnično... sej sta tudi moja starša ločena ampak kaj takega... no, mogoče ne želim verjeti da se kaj takega res dogaja  toliko zmešnjave, neodgovornosti in nezrelosti. Dobila sem občutek, dragi Junij da se v situaciji sicer ne počutiš dobro ker ti je vse zraslo čez glavo, samo spremenil pa tudi ne bi kaj. Mogoče se bojiš ostati sam (kar se ti lahko hitro zgodi) ali pa si zasvojen... Se pa popolnoma strinjam z MucoMaco! dragi Junij,
sicer ne vem če si v dilemi ki zadeva naslednji citat, pa vendar za vsak slučaj:
If you love two people at the same time, chosse the second one, because if you really loved the first one, you wouldnt fallen for the second. / Johhny Depp
res je, res! Lep dan želim vsem! Izkoristimo ga
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #58 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 11:16 » |
|
bo verjetno držalo Trzinka je napisala, da ne verjame v 100% zvestobo. Jaz pa verjamem, drugače ne bi šla v nobeno zvezo, ker meni je pa zvestoba zelo pomembna. si že prej napisala, da verjameš v zvestobo, jaz žal ne  , imam tudi sama nekaj žalostnih izkušenj za seboj, sem bila že varana in poznam mnogo ljudi, ki to počnejo...Sama nisem še nikoli varala, ampak tudi meni se lahko zgodi, življenje je še dolgo, ne moreš vedeti kaj vse te lahko čaka na tej poti  Sicer pa, to je stvar posameznika, kakor komu paše, vsak ima svoj pogled na te zadeve in mi se ne vmešavamo, bolje je biti tiho in skrbeti za svoje življenje..., moralizirat in nekomu pridigat  Je pa fajn, da ima človek sam pri sebi pošlihtane zadeve, če je poročen, če ima ljubice itn. Če mu tako življenje odgovarja, zakaj pa ne  , kdo smo mi, da mu sodimo? Če se ne zve, ne boli...ko pa se zve in boli, je pa treba počistiti pred svojim in mogoče še pred kakšnim pragom  Junij, ti poskrbi za svoje zdravje in ne laži več sam sebe, včasih se je treba sprijazniti z resnico in narediti korak naprej...Če te ljubica osrečuje, pa začni na novo...., mislim, da z ženo nimata več veliko skupnega....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #59 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 11:51 » |
|
Trzinka!  Sicer pa, to je stvar posameznika, kakor komu paše, vsak ima svoj pogled na te zadeve in mi se ne vmešavamo, bolje je biti tiho in skrbeti za svoje življenje..., moralizirat in nekomu pridigat  Je pa fajn, da ima človek sam pri sebi pošlihtane zadeve, če je poročen, če ima ljubice itn. Če mu tako življenje odgovarja, zakaj pa ne  , kdo smo mi, da mu sodimo? Če se ne zve, ne boli...ko pa se zve in boli, je pa treba počistiti pred svojim in mogoče še pred kakšnim pragom  Sicer ne vem, če je to moraliziranje name letelo, ampak, če slučajno je, bom odgovorila. Ja, sem opisala eno najtežjih izkušenj v mojem življenju, ki me spremlja že od vekomaj. In boli in sem rabila ogromno poguma, da sem to napisala. Jaz tega nisem dojela kot moraliziranje, ampak kot izpoved nekoga, ki ga je takšno ravnanje precej zazmovalo. In moram ogromno delati na psihoterapiji zaradi tega. In me še čaka veliko dela. In sem bila velikokrat poslušalec ljudem, ki so bili prevarani in so tudi sami varali. In nikoli nisem moralizirala. Ampak sem celo poslušala njihove zgodbe kljub temu, da je mene zdraven bolelo. Ja, res sem budala, se mi včasih zdi. Ker gledam zmeraj na občutke drugih in ne na svoje.  In pri meni je zaklenjenih nešteno žalostnih zgodb, ki jih ne razlagam okoli... In glede na to, da ima vsak izmed nas izredno boleče področje, ki ga mora predelati in je v določenih temah bolj občutljiv, bi rekla, da še dokaj mirno in normalno reagiram. Sploh pa zato, ker sem sedaj izvedela nekaj izredno bolečega zame.  Drugače pa, ja, glede na tvoje izkušnje z varanjem me čudi, da si lahko tako potrpežljiva sogovornica o tej temi.  Poznam posledice, ki jih te stvari pustijo na (predvsem majhnih) otrocih. Ti namreč personalizirajo ločitve kot lastno krivdo. In ja, Smokyboy, tokrat se bom pa na podlagi tvojih ugotovitev še jaz pohvalila.  Ja, resnično dokaj dobro reagiram v temah, ki me bolijo. Povsem drugače kot nekateri v nekaterih temah, ki jih pač prizadanejo. Trzinka, to je bilo pojasnilo. Verjamem, da nisi mislila mene. Če pa si, potem pa sedaj veš, da si me narobe ocenila... Lep dan tebi in vsem ostalim!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|