moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.577
|
 |
« dne:: torek, 26. avgust 2008 ura: 11:53 » |
|
Držijo ti podatki ?? http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=433&Itemid=66Sem mislila, da na Bledu ni več skupine in da v Kranju že nekaj časa je. Mogoče pa se s septembrom kaj spremeni !? Pa pri naši skupini (Obala) manjka mail od mine (za kontakt). LP!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #1 dne:: torek, 26. avgust 2008 ura: 12:39 » |
|
tudi jaz sem to že vprašala, očitno na napačnem koncu http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,49.100.htmlker smo imeli letos skupino v Kranju - očitno je več ni? al kako?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #2 dne:: torek, 26. avgust 2008 ura: 13:30 » |
|
Skupine na Bledu ni več, je pa tista v Kranju, oziroma jo je nadomestila. Imel sem stare podatke, ko sem vstavljal vsebino na spletno. Skupino na Bledu bo zbrisal, ko mi znese. O skupini v Kranju pa nimam nobenih podatkov. Izgleda da so v uredništvu odgovorni malo zaspali, pa mi bodo podatke o skupini za samopomoč v Kranju mogoče poslali ob Božiču, ali mi jih bo pa kar prinesel sam Dedek Mraz osebno. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #3 dne:: torek, 26. avgust 2008 ura: 15:16 » |
|
Podatki za skupino Bled zbrisani s seznama za skupine za samopomoč, vpisana skupina Kranj, brez podatkov o njej, dokler jih pač ne prejmem. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 06:20 » |
|
..podatkov o njej, dokler jih pač ne prejmem. in kdaj bo to? ker imam žal občutek, da bo skupina po vodi splavala 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 11:47 » |
|
Najboljš da se obrnete na vodjo kranjske skupine, da vam pove kako pa kaj...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 12:18 » |
|
in to je...?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 12:20 » |
|
joj arwen...sej vi hodte na skupine...sej je bla skupina celo pomlad...pa menda ja mate vodjo?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 12:20 » |
|
joj, Krasna.... kljub temu - nak, vsaj uradno (še) ne... so nekatere hodile na izobraževanje v Lj., to je res, pa rečeno je bilo, da naj bi se jeseni preko društva vse skup odvijalo, tako prostori, kot program, kot vse... tako , da ..jap, res sem redno hodila in ...tudi protestirala, ko smo se nehali srečevati.... ker se mi je zdelo, da bo tako....
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 27. avgust 2008 ura: 12:23 od Arwen Coprnica »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 12:24 » |
|
oki...no upam, da se zmente...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sreda, 27. avgust 2008 ura: 19:03 » |
|
vodja skupine za samopomoc v kranju bo umetnica, jaz bom kot njena pomocnica takrat ko ona ne bo zmogla (saj veste da imam jaz zelo natrpan urnik),....dodatne informacije bodo v tem oz. naslednjem tednu,..termin bo po vsej verjetnosti ostal tako kot lansko leto,..isti teden kot masina skupina v lj, samo da bomo mi imeli v cetrtkih,... vse bo se znano pravocasno,...pa arwen brez panike,...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #11 dne:: četrtek, 28. avgust 2008 ura: 06:53 » |
|
...pa arwen brez panike,... ma ja, saj vem... kaj morem, če mi je pa skupina zakon in jo pogrešam in .... itaq !
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|