FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 22. maj 2012 ura: 15:07

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kaj lahko pričakujem?  (Prebrano 825 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
milina
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 176

« dne:: ponedeljek, 25. avgust 2008 ura: 11:01 »

Imam diagnozo borderline sindrom, nazadnje so mi kot poslabšanje osnovne bolezni dali diagnozo depresija. Počutila sem se v redu,z zdravili sem funkcionirala super, dokler se nisem srečala z delodajalcem po prihodu iz bolnišnice in zdravnico na medicini dela in pogledov ljudi, katastrofa,....sedaj se bojim, da tudi, če me sprejemjo v službo (novo) in bom opravila zdravniški v redu, kako me bo potem gledal delodajalec, sodelavci...kaj lahko pričakujem-ima kdo izkušnje???, ker sem zaradi sekiranja že na fizis udarilo..telo imam zaradi priprave na novi stres in negativno energijo povsem izčrpano. Ne vidim poti ven, rada bi se osvobodila tega pritiska, ker mi tako ni za živet...pomagajte z iskušnjami in spodbudo...pozdrav
Prijavljen
milina
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 176

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 25. avgust 2008 ura: 11:06 »

kakšnega odziva ste na splošno deležni od ljudi tisti, ki ste bili v bolnici in ste se vrnili nazaj povsem v redu?
Prijavljen
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.138

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 25. avgust 2008 ura: 11:33 »

Te reči, Milina, je fino poravnati najprej pri sebi, pa potem presenetljivo tudi okolica nima velikih težav. Zase sicer ne morem zanesljivo reči, ker je od bolnice že uh let, se pa z motnjami ne obremenjujem preveč in mi gre kar gladko.
Novi delodajalec, mislim, niti ne more izvedeti za tvojo zdravstveno zgodovino, če mu tega izrecno sama ne poveš (kar po mojem sploh ni neumno - no, morda ne že vnaprej), zato glej v tem obdobju predvsem nase in na svoje koristi: VSI se na razgovorih za službo kažemo v najboljši luči, saj nam je v povsem legitimnem in iskrenem interesu, da dobimo službo in zagotovljeno eksistenco.
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar