FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 14:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ne vem kaj naj še naredim  (Prebrano 17511 krat)
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 32

« dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:11 »

21.12.2011 sem si poiskal pomoč zaradi depresije pri splošnem zdravniku.Poslala me je takoj na EKI.Tam sem bil po malo več kot treh tednih poslan domov z diagnozo mešana anksozna in depresivna motnja,stanje izboljšano.Če sem iskren ni nič izboljšano,še vedno sem v totalni riti in nič ne morem.Pridno jemljem englyonil in mirzaten ,pa je stanje še slabše kot je bilo...Doma me imajo za lenuha in me zmerjajo z idiotom če ne vidim polnih smeti...,pa čeprav velikokrat poizkušam normalno fonkcionirati,pa me vsi ti pogledi in tišina ubijajo...Zdaj sem tiho, ne rečem nič in prevegetiram dan.Vse skupaj se mi zdi že  brez smisla, vsi doma mislijo da delam stvari nalašč.Sam se komaj izkopljem pozno iz postelje,vse mi je mučno,vse kar me je veselilo je nekam izginilo...Muka mi je tako živeti...21.2. imam šele datum pri dr.Klavori,sploh ne vem kako bom zdržal do takrat.Niti ne morem govorit o tem s svojo partnerko,ker misli da sem len in ne vem kaj.Po naravi sem prej deloholik,z dobro službo in dobrimi sodelavci,pa nič ne morem.Sploh ne vem kaj naj še naredim,da bi se mi stanje izboljšalo.Sploh pa tako ni mogoče več živet, partnerka in njeni otroci mislijo,da sem nalašč tak izginilo in razblinilo se je vse kar je bilo dobrega. Razmišljal sem ,da bi se odselil,pa nimam niti možnosti, niti energije,samo vem da tako ne morem več.Njej ,ki sem ji najbolj zaupal,sploh ne zmorem priti blizu in ji povedati, da sem v težavi, ko se sprašujem ali je sploh še vredno živeti.Bil sem v bolnišnici, iskreno sem se bolje počutil kot doma.Rad bi se izkopal iz tega saj se mi stalno ponavlja,pred bolnišnico sem imel že kar nekake filme ko sem zapru oči in privide,tako hudo je bilo.Zdaj se počutim kot rastlina,prevegetieam dan in čakam noč in tako dan za dnem.Stanje je kljub zdravilom,slabše kot je bilo preden sem jih jemal.Sploh ne vem kaj naj še naredim,saj bi rad normalno zaživel.Najhuje je ker vsi mislijo,da sem slab in da sem tiho ker sem jezen na njih, jaz pa trpim in ne vem kaj naj...Strah me je in izgubil sem vso voljo.Ne vem kaj naj, samo tako ne morem več...
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:25 »

Še eden, ki je doma zrtev psihicnega nasilja zaradi obolenja za dusevno boleznijo, pa namesto opore  ozmerjan z lenuhom in idiotom, pa kljub celo dobri zaposlitvi in nezajedanju bliznjih !!  Angry 

Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:54 »

Zlatkofish  rozicodam

Žalostno je, da nimaš doma podpore. To te še dodatno bremeni, kajti namesto razumevanja in pomoči, dobivaš signale, da si slab.  Sad
Depresija je težka bolezen...to ni lenoba...ni to zanalašč....Morda bi to razložil svoji partnerki?  unsure

Kdaj si pa pričel z jemanjem zdravil? Tudi zdravila rabijo določeno obdobje, da se začuti njihov pozitivni učinek in sicer nekje od 4-6 tednov...lahko pa tudi kakšen teden več.
Poleg tega pa se moraš zavedati, da samo zdravila ne bodo odpravila tvojih težav....bodo jih omilila, nato pa bi bilo dobro pričeti tudi s kakšno terapijo in seveda spremembami na sebi.

Vsaka pot navzgor je težka...še posebno, če nimaš ob sebi ljudi, ki bi ti pri tem pomagali. Vendar, lahko se obrneš tudi na nas...po tolažbo...po upanje....nasvet in morda ti bo vsaj malo odleglo ta čas.  rozicodam

Drži se....  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
martinca
gost
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 16:00 »

Drugac pa mislim, da si ti doma zelo nesrecen, ne cutis se sprejetega pri parterki in njenih otrokih, sam si povedal, da si bil v bolnisnici boljsi kot pa doma, zdaj pa je spet hudo. Kar ni cudno, ker te gledajo kot na manjvrednega, zaradi zdravljeja in tvoje bolezni te imajo za idiota in to se mora povedat na glas, kaksna je v Sloveniji kultura in da se dusevne bolnike dodatno obsoja namesto, da bi se jih potolazilo!!!!

O zdravilih ti naj povem, da ker jih jemljes komaj 1 mesec ali 1'5 meseca, ne morejo tako dobro delovat. Ampak Mirzaten deluje proti depresiji in zelo hitro prime v kaksnih 2 -3 tednih, zato ne vem, zakaj ti ne prime. Ocitno je tvoja zivljenjska situacija hujsa tudi zaradi odnosov z bliznjimi  tezja kot pa zdravilna sposobnost zdravil in ti imas dobra zdravila!

Pocakaj, da bos jemal zdravila 2 meseca, potem bos videl rezultate, ali gre na boljse ali ne!

Pazi pa na to, da ni 100%, ali je Mirzaten zate super, namrec Mirzaten ne pomaga proti anksioznosti (hudi prestrasenosti in paniki), pac pa samo proti depresiji in MOCNO FIZICNO POMIRJA TELO - zato NIC NI CUDNEGA, CE NIC NE MORES - oba, Eglonyl in Mirzaten, znata pomirjati in seveda je stranski ucinek zdravila ta, da si ti nenehno utrujen, zasoan in da nic ne mores, razumes!  Cool

To pomeni, da bi morda potreboval neka zdravila, ki bi ti dajala vec energije in jaz osebno mislim, da Mirzaten ni tisto zdravilo, ki bi pozivljajlo telo in duiha - ok, pozivlja pa srce  Kiss
Obstajajo tudi antideprersivi, ki ne  povzrocajo zaspanosti : pogovori se o tem z zdravnikom in ti bo morda dal kaksen Efectin 75 mg, ki pa ne povzroca telesne pocasnosti! Ok?

Ce 'nic ne mores,'  ce si brez moci, pa zdaj dobro premisli za nazaj.  Vse ima svoj vzrok.

Kdaj si se ti tako zlomil, da je prislo do tega sesutja moci? Kaj se je tebi zgodilo lani jeseni? ALI si se za depreisjo zdravil ze kdaj prej, kdaj, koliko let zdravil je za tabo?

Po moje se ti je nekaj nabiralo in nabiralo, vmes so se spremenile tvoje misli in si postal oseba brez moci!  

PA S TABO tudi ne ravnajo lepo, ampak obratno : smeti naj pri drugi hisi nosijo kar partnernikini otroci, jasno?? Ker zanje delas zadost s tem, da nosis k hisi denar, ja?  Angry   Ali te imajo tam vsi za loleka al kaj? Kaj se pa pustis! In koliko casa se ze tako pustis. Saj je tvoja stvar. Samo odslej jim doma to povej, tako bo, ali pa od tebe ne dobijo nic, nate se nimajo kaj zdirat, sploh pa ne zdja, ko si bolan, ce ze ne morejo normalni bit  do tebe. To jim povej. Izkoriscevalcem.

Naprej, kaj bi bil vzrok za depresijo. Ali obstaja moznost, da si ti morda prevec delal in se ti je vse nabralo na kupu, pa si preprosto izgorel v sluzbi?  pomisli  Se zgodi, da nekdo zaradi obilice dela in prevec obveznosti  posebno ob nerazumevajocem inhladnem druzinskem okolju dozivi panicni napad in brez ponovitve panike pade v kolosalno depresijo. Da nic ne more. To je namrec travma, ena sama panika in sploh pa nemir z veh strani, ko se enostavno ne znas zase potegnit in si najti lastnega miru! To se moras nauciti sam, tukaj drugi niso krivi, ce moras vse popustiti - ti si tisit, ki odlocas o svojem zivljenju.

Drugace pa mislim, ceprav so ta zdravila super, morda niso zate primerna.

Morda pojdes na kaksen Efectin, da bos LAHKO DELAL IN NE BOS UTRUJEN IN ZASPAN PO MIRZATENU. Ce si zivcen, bi ti lakho preprosto dali en Apaurin, tolko o tem. Ocinto nisi zivcen, ker ti nisi dali nic proti strahu!

Razen Paroxata drugi novodobni noradrenalinski antidepresivi ne povzrocajo utrujenosti  oki

In potem pa se ze enkrat odseli, ce te zajebavajo, imas vse moznosti!! Samo glej, da te ne bodo zvlekli nazaj s pomocjo prijaznosti za to,da bi te nadalje izrabljali, loleka! A ni vseen, ce zase dajes 350 eur za najem in storkske, itak ZDAJ DAJES TUJIM LJUDEM, PARTNERKI IN OTORKOM?? KI te zezajo v glavo in to bolanega povrh? Tako da kar sam na svojem ostani in jih ne poslusaj vec, pa si raje eno mlado najdi in jim še sredinec pkazi. Barabe, one bodo tebi pravili idiot  Shocked  Kka me to razkuri. Mi, sibke osebnsti, smo vedno v nemilosti.  pomisli Samo ti ppa imas vse moznosti,d a se odselis in da nisi vec zrtev nikogar  oki  Potem bo tudi tvoja ozdravitev hitrejsa!
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 16:26 »

Pa kaksna partnerka je to, kaksna zenska je to, vsak clovek je vsaj cisto malo razgledan in vsaj nekaj po cajtengih prebere, vsak clovek kaj ve o tem, da depresija ni hec! Ce bi ga imela rada, bi bila zanj zaskrbljena in bi hotela vedeti, kaj mu je in mu pomagati, pa tudi ce ne bi nic o depresiji vedela in nic rekla, pa vsaj zajebavala ne bi in žalila! 

Ze prej so ga vsi imeli za butla, sklepam, ampak zdaj ko pa je bil v bolnici, pa so si še vzeli pravico, da mu to povedo in ga imajo povrh  za idiota! Ker nic ne more, zato ga komandirajo, da mora on  nositi tam njim smeti!  Kot da je sam  kriv, ce je bolan in je zdaj zato nekaj manj.  Sramota!

ODLOCNO NASPROTUJEM ISKANJU VSAKIH OPRAVICIL ZA TAKE BLIZNJE - DANES JE NA VOLJO NAJMANJ 3 - 5  REVIJ O ZDRAVJU S PRILOGAMI O ZDRAVJU VRED - samo najvecji trotli niso nikdar slisali za depresijo , da ib vedeli, da gre za potrtost - pa mislijo, da "saj se na zunaj nic ne vidi, torej depresivni bolnik bluzi in se pretvarja!  No jaz pa tukaj sumim, da vse vedo in ga nemocnega nalasc tolko bolj zajebavajo!  Angry

Jaz  stopim v bran moskim v depresiji, ker smo ljudje po spolu razlicni! Zenske imamo VEDNO VENTIL,  ker smo drugace skupaj sestavljene fizicno in custveno, nasi mozgani so take sorte, da me lahko sanjarimo in se vedno po vseh stresih  izjocemo, lahko damo stvari iz sebe sproti ali ko je prevec in se sprostimo! Ali pa takrat, ko je mera polna.

Moski pa so cisto drugacni, nikakor ne morejo nabranih custev redno in sporoti preciscevati, vse dajejo na stran, nazadnje pa o njih razmisljajo, inc ne zmorejo ven pokazati, ne dozivijo ociscenja z jokom ali zelo zelo redko in raje  skusajo kaj storiti in kadar pa se nic da nic storiti, se jim še naprej nalaga in potem pa se obesijo! Ker ne morejo sproti dajat ven in zato ne zdrzijo.  Namesto da bi se izpovedali vsem. Ne samo zato, ker ni mosko kazati custev in sibkosti. Smo drugacni, zato se meni zdi hudo, kjer se delajo iz bolnega moskega delajo pri hisi norca lastni bliznji, ki bi ga moali poznati in imet radi!

Ja pojdi ti zacetnik te teme na svoje, pojdi drugam, raje zacasno zivet k prijatelju ali zivet v neko stanovanjsko skupino ljudi.  Ce ne bos sel, te bodo zaceli zlorabljat na druge nacine, namrec pred zdravniki (osebnim predvsem) prikazovati tvoja stanja popaceno kot bolezenska in bos nazadnje kriv vsega moznega in  ostal brez moznosti obrambe, cisto v njihovih rokah teh norcev, ki bodo odlocali o tebi! Prepreci vsaj to!

Kaj je krivo, da nic ne mores, kdaj se je to zacelo? Nekaj je nekje pocilo, prevec bremen si si nalozil, sam ves kaj.
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 16:37 »

Martinca...time out  nehvala
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 16:56 »

Pozdravljen

še predobro te razumem, kako ti je. Sama sem si v najbolj težavnem obdobju ( v nosečnosti ) morala soočiti s podobnim- nerazumeb
vanje s strani moža, ki se je začel dobivati z bivšo.
Ampak kljub vsej BOLEČINI; VSEMU hudemu, ti povem, da moraš naprej in da bo boljše. Koliko sem razumela, zdravila imaš šele od 21, 12? Jaz se mučim že leto dni z iskanjem prave terapije (prej sem jo imela, ampak mi je nosečnost vse porušila)

Kakorkoli,zdaj sem sama, skrbim za otroka ki ima že 7 mesecev in se preguram od dneva do dneva...

Lahko me kontaktiraš na ZS, pa bova kako rekla.
Drži se!
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
martinca
gost
« Odgovori #7 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 17:01 »

Slavka, tak je!  pomezik Kdo se bo zanj potegnil, ce ne on sam in mi, vsaj jaz wav  

Cuj Zlatkofish, ti primi njihove smeti z rabljenimi vlozki vred in jim jih kar direkt na glavo usipaj  laughing
Reci ' tiho, ne dobite vec od mene nic.'  sesmejem

Itak pa zdaj na zdravilih ne mores vec seksat, kot je to obicajno, pa te zato še bolj ponizuje.  closedeyes  Kaj pa drugega! Zdaj pa ga imajo še za idiota!  Zdaj je v njenih oceh "še manj ded" ....

Recite mi, ali nimam prav. Imam, niso ga vredni. Ampak bi lahko to bolj kulturno povedala. Samo kako naj jaz bom kulturna, ce pa tudi Zlatkovi bliznji niso do njega cisto nic kulturni!  Huh? Pa se mi smili, ker se sam ne zna in se ne more ubranit.

Zlatko, sebe imej rad, ne pokoravaj se drugim, ampak sebe daj na prvo mesto! Ti si v tvojem zivljenju glavni, niso drugi glavni pred teboj, sploh ne taki, ki si te ne zasluzjo . Vsega si sposoben!  Saj vidis, da ti je vse do lani cisto dobro slo  Cool Ti lahko mirno in srecno zivis, brez da ti kdo po glavi serje, saj to je popolnoma jasno! Vse je od tebe odvisno, ali se komu pustis ali ne!

Bodi dober clovek tudi do sebe, ne samo do drugih! Pa bodi sam svoj gospodar. Ne pa tako kot je zdaj!  Ko bos cisto majckeno boljsi, zazivi sam na svojem, ali kar takoj, saj si ze sam imel ta namen, zdaj pa stori tako . Pa takoj  bodi med prijatelji cimvec, pazi da ne bos slucajno med 4 stenami visel, ker je potem boljse, da ne hodis nikamor!vsaj sluzbenimi in zastavi zivljenje malo drugace!  Z njimi  v sluzbi se zelo razumes, pravis, to ti je uteha, torej le nisi sam na svetu!  Kiss Imas nekoga, nisi sam. Samo MEDNJE moras it.

Ti napovem tvojo, ki bo kmalu bivsa, ce bos sel stran na svoje? Hodila bo k tebi, kaj vse doma pri hisi rabijo, pa to in oon in stane toliko in tisto stane toliko..  laughing nic jim ne daj. Si jim dal dovolj! Pa niso cenili. Pa bo nenadoma zate zaskrbljena in te sprasevala, kako si, pa da so drugi rekli to ali onoi - pazi jo, ker se bo pred tabo celo razkokodakala in se razjokala, da Pridi nazaj, da ne bIt zdaj sam nesrecen itd. Zato da bi te nazaj spravla, kjer bi potem znova s tabo pometali v nekaj mesecih  sesmejem

Ti pa bos mogoce takrat imel eno drugo zensko, mogoce tablet ne bos vec rabil  (na tabletih ni libida) in dobro ti bo slo  clap
Prijavljen
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 18:01 »

Ma, sem se kar trest začel in šel ven ko sem prebral te odgovore, vse to je res...Lani se mi je ob približno enakem času to zgodilo,pa sem nekako zvozil.Kot bi nekdo kukal v naše razmere doma, so tile odgovori...Nisem človek,ki bi obsojal samo saj dobro vem, da bom moral stran.Mene nihče ne vpraša kako se počutim, ma jih res nisem vreden...Nimam energije se odselit, ma jo bom moral zbrati,saj vem.
Hvala za pomoč!
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #9 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 19:55 »

Zlatko, koliko mg pa imas Eglonyla?
Na tablete se tvoja depresija ocitno ne odziva kaj veliko in morda ozdravitev pri tebi ni odvisna samo od teh zdravil.  Kljub temu jih za nobeno ceno ne smes prekiniti, ker to je kemija, ki traja, da prime in opustitev prinese poslabsanje. Seveda se treses, kaj se ne bos,  morda zato, ker si zacutil strah pred jezo, namesto jeze strah. Poznano! Lih vceraj na telefonu.

Na tvojem mestu, tako kot pises, bi se skusala odseliti, ampak ne bi zivela sama. Raje s cimri ali kjer bi bla sprejeta. Zakaj bi te unicevali še naprej? Branis jih, da jih nisi vreden, verjetno mislis, da oni niso tebe. Simfajo te lahko samo, ce si jih kdaj v zivljenju maltretiral,  ali jim kaj hudega storil. Ce pa nisi, pa ne imej obcutkov  krivde po nepotrebnem! In se ubrani !  oki Pravis tudi, da nisi clovek, ki bi obsojal... A oni pa tebe lahko? Ni prav! Upam da ti dajo mir, dokler ne gres in da ne bo kaksnega nasilja, da te kam  ne zaklenejo al kaj.  Shocked

Ali si ze sel na pregled hormonov scitnice?  Pojdi k osebnemu zdravniku in naj ti da izmeriti vrednosti, ker prav tezave z njo prinesejo tudi hude tezave z zivci. Pomanjkanjke hormonov prinasa depresijo, prevec pa anksioznost in hujsanje. Kaj je še vzrok hude depresije, da clovek ne more vstat. Saj zdaj pa ze lahko, ali ne. Ali si kdaj imel koga v druzini z depresijo?

Ce je clovek v depresiji, vse zameri in ga vse boli, tako da je mozno tudi, da si kaj umisljamo. Vendar bi moral nujno imeti zaledje, nekega zascitnika, prijatelja, s komer bi se pogovoril o tem vsem .  Ali pa vsaj po internetu in svoji zdravnici. In potem  bi lazje iz pogovora  locil, ali je tvoje razmisljanje odraz depresije ali pa imas vedno prav.  Ne  pusti pa se nikomur prepricevat, ces da si "vsakikrat preobcutljiv".  Jaz ti vse verjamem, ker nacin kot pises, kaze, da ne bos priznal, ce bi bilo z drugimi kaj narobe. Raje sebe krivis za to ali ono. Najboljse sam ves, kako vse skupaj vpliva na tvoje dusevno zdravje.  Imej zaupnika in cimvec pisi. (samo da ne bodo domaci videli, kaj bi blo sele potem).

Ta  antidepresiv Mirzaten pomaga samo proti depresiji, ne pa proti strahu.
Samo : Ce te muci tudi strah, potem v tem primeru  poklici zdravnico, ali bi ti menjala Mirzaten za enega, ki je proti strahu. Ker ta ni.  Pa da ti ne bo napisala kaj blesavega in sibkejsega, po cemer bos samo fizicno zaspan in še bolj tezek (kakega Paroxata ali Valdoxana).  Ce bo, je zate res potem bolje ostati na Mirzatenu, ki je tudi precej dober AD in nic spreminja. Zdaj imas pokrito vse troje - serotonin, noradrenalin in dopamin (vse tri hormone dobrega pocutja).  Tudi kaksen antidepresiv Cipralex ali Zoloft naredi cloveka mocnega.

Samo mislim pa si : ce se ti je to ze veckrat zgodilo, da si postal sesut in brez moci,  morda  zate samostojno zivljenje ni primerno. Vcasih je bolje biti med nekimi ljudmi,tudi ce ni med njimi dobro! Zdaj pa res ne vem, kaj je tukaj prav?  pomisli  Namrec prazne stene tudi bolijo. Mene je zivljenje med 4 stenami spravilo v tezko ozdravljivo paniko, davno nazaj. Si predstavljas, da stanujes nekje sam in zaradi depresije ne mores vstati?. Zato moras nujno poznati koga, ki ga lahko vedno poklices   Kiss In da imas vedno neke stike vsaj s sosedi, kjerkoli bos stanoval!!! Da te vidijo in da se vsak dan vidis s kom na kafetu ali brez . Ce se bos odselil,  domacih ne sprasuj za dovoljenje. Samo glej, da ne bos dobil za soseda kakega mafijoza , ki bi te izkoriscal spet. Pretiravam.

Bos sel na pregled scitnice, si morda ze bil?

Prijavljen
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 20:47 »

Englyonil jemljem 50 opoldan in enako zvečer+mirzaten.Ja vidim,da kar dobro poznaš stanje v katerem sem.Ko sem ok, lahko gore premikam,zdaj prav nič.Ja ravno tega me je strah štirih sten in samote. Nekako bom moral rešit to.Pa ne me narobe razumet ,sem že živel sam in znam poskrbeti zase,samo zdaj se enostavno ne upam.Ironija je da sva bila oba s sinom s katerim imava stike stalno in je star 21 let vsak v svoji bolnišnici.On je shizofrenik.Tega sranja je v familijah kar precej, moja teta je storila samomor.Upam,da zdržim do 21 do razgovora z dr.Klavoro, sam enostavno ne najdem rešitve,ma prav nobene volje, če se še tako trudim.Iskrenih prijateljev imam bolj malo, veliko sicer ampak jim enostavno ne težim s tem mojim stanjem.Vsem ,ki sem jim zaupal ,sem dobil pravzaprav nasvete,kako živet.Jaz živeti znam, samo da pri 46 še v odnosu tako kiksneš to je pa kar mal preveč.Ne,kakega nasilja ali maltretiranja ni, niti ga nikoli ni bilo.Pravzaprav se po eni strani počutim izigranega.Poznam duhovno pot življenja, znam dvignit rit, ampak enostavno ne zmorem.Verjetno ti je znan občutek,spati in se ne zbuditi.Ma nočem jamrat sam sem res v riti, drugače se niti lotil nebi tega pisanja.
Prijavljen
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 21:39 »

Vesel bi bil če bi se lahko s kom pogovoril, ki je doma v Novi Gorici ali okolici.
Prijavljen
kittycat
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 109

« Odgovori #12 dne:: torek, 07. februar 2012 ura: 10:48 »

zlatko, midva se poznava. Saj ves kdo sem Wink Drzi se in zapomni si da si cudovita oseba. Meni si pomagal v enem izmed najtezjih obdobij v mojem zivljenju in mi dobesedno odprl oci... jaz pa sem bila kruta do tebe. Ce ne bi bilo tebe, dvomim da bi bila danes tam kjer sem.
Ce rabis pogovor, ves kje sem. Slusalke na glavo in poklici me ker jaz tebe nikoli ne vidim online. Jaz sem skoraj vedno online.
Spomni se na dezelo oranznega peska in kristalno modrih oceanov. Zapri oci in si predstavljaj da si pod ulurujem. Nicesar ni naokoli, stotine kilometrov puscave... a ti si se z duso dotaknil nicevosti in nasel notranji mir. Zapri oci in poslusaj ziiiiiiiiiiiiiiiiing kolescka, zagrabila je in se borila z vso mocjo tako kot ti in na koncu je zopet odplavala svobodna.

Tukaj na temu forumu je veliko sotrpinov in videl bos da nisi edini, ki gazi cez drek. Topla beseda in obcutek da nisi sam pomaga.
Prijavljen
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: torek, 07. februar 2012 ura: 22:23 »

Ja hvala, si mi polepšala dan danes,v bistvu sem bil tik pred tem da grem k zdravniku...Sam nisem nič taakga naredil,kar ti nebi zame...Sem malo odlomkov naložu na facebook Goko Smetar, da lažje knjigo dočakaš  zvizgam
Ja Australija, ma saj bo, jaz vem da tja sodim..., to so bili edini res lepi trenutki mojega življenja... Kakorkoli ,vem da se še  vrnem.Sam da,me neha dušit, da mine ta depra al karkoli že je to.Vesel sem bil tvojega klica, dva sem zamudil ker se enostavno niti ne skopljem zjutraj iz postelje,si pa edina oseba pri sto prijateljih ,ki me je poklicala.Hvala ti ,res.Tale tvoj nasvet bom pa upošteval, začel bom pisati novo knjigo, takoj ko bom pri močeh.
No , pa zjokal sem se, ma mi je fajn, da nisem sam.Sploh se ne spomnim,kdaj sem se nazadnje,kar bruhnlo je iz mene
Prijavljen
kittycat
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: torek, 07. februar 2012 ura: 23:53 »

Zlatko,
kaj ko bi sel na tole
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,10861.0.html

Te bom probala vsak dan poklicat... pa tud ce te trikrat klicem da te iz postelje vrzem in pokurim ves kredit na telefonu.

Tvojo knjigo bova pa malo tule na forumu oglasevala ko jo izdas pa bos videl da bo v trenutku razprodana.
Prijavljen
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 17:51 »

Hvala za link in telefonsko sporočilo.Bom šel na to skupino.Drugače sem pa malo bral tvoje poste in poste drugih ljudi...Pravzaprav, vidim da se meni kakršnokoli sranje že je vleče že par let.Sploh ne vem kako sem vse skupaj odfural.Preden sem šel v bolnišnico sem v enem dnevu totalno hiperaktiven postoril tolk stvari kot jih nekdo ki normalno funkcionira, v enem tednu ali več ne.Tud jaz sem tisti dan zapravil brdo dnarja, najel stanovanje, kupoval televizijo, razna sranja... in na koncu pristal s plinsko bombo v avtu, s katero sem se pripeljal celo v bolnico.Bolj ko berem tele poste..., saj vprašanje če gre samo za depro., to sem ponavadi nekako odfural sam. Da opišem svoje stanje, čez dan se začnem brez razloga tresti, vse mi je muka, počutim se kot zombi.Zafunkcioniram kolikor toliko šele po dvanajsti po prvi kavi.Potem se mi preganjajajo čez dan brezvezne misli, da sem zavozil ta life...tko občasno me strese elektrika po lobanji, med lasmi in kostjo, blago pa to čutim skoz...vmes me večkrat zabije v prsih..., pol ponavadi nekaj blodim in kar naenkrat se vmes pojavi rešitev kaj bom in tudi izgine.Nisem ne utrujen ne zaspan, sam tko se počutim kot si ti opisla da ima dan 24 ur noč.Logično ,je da sem čuden za okolico..Jaz jih pustim pri miru, oni pa mene tudi.Mislim,da se moji partnerki niti sanja ne v kašni koži sem.Tole zabijanje v prsih mi ni čisto jasno..., kake spremembe po englyonilu in mirzatenu ne čutim, razen tega ,da sem kolikor  toliko prizemljen. Mislim,da so me mal prehmal iz bolnice odpustili, kjer sem se kak teden počutil odlično..., spravu tudi knjigo skup in vse ostalo.Ne vem, stanje depre nekako poznam, ampak tole je pa zame nekaj novega, predvsem to da 24ur odfuram brez problema brez nič.Sploh mi ni problem ne govoriti  z nikomer, in napor mi je že peljati psičko lulat, pa se nekako prisilim.Razmišljam, da bom poklical zdravnico, če lahko pridem prej, preden sem naročen, saj ni nič boljše ampak slabše kot je bilo....
Hvala! 
Prijavljen
zlatkofish
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 17:59 »

kittycat, ja najbolj zanimivo, je da su odzivi na knjigo res super,sam pa mam napad panike in dvomov, kaj pa če ni dobro...K
Prijavljen
kittycat
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #17 dne:: četrtek, 09. februar 2012 ura: 00:04 »

Zlatko, knjiga je ful dobra kolikor sem brala odlomke  oki Sej poglej manicni poet je tud napisal knjigo ki je totalno literarno skropucalo... pa jo folk se vedno bere.
Tvojo bodo tud pozrli, ker pises iz duse.

Sicer pa... zdaj ni vec moznosti, da se obrnes nazaj... tehnicno urejanje in lektoriranje je ze narejeno... sam se v tisk pa gasa. Kia kaha.

Nakljucij ni... spomni se na tropical garden v Singapurju.

Zdravnico pa le poklici in se zmeni za prej. Ce je treba it nazaj v bolnico se tud ne boj, pejd pa kurc gleda.

Tist s plinsko jeklenko pa upam da nisi dobu ideje od mene. Za kaj takega moras pridit v Avstralijo, it v outback v Simpson dessert, da se res prepricas da je to to... pa ce te se vedno ne mine, pol si pa en cik przges ane. Sorry, sam jst mam cist pragmaticen pogled na to

Pa naloz se kaksen odlomek gor
« Zadnje urejanje: četrtek, 09. februar 2012 ura: 00:09 od kittycat » Prijavljen
kittycat
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #18 dne:: četrtek, 09. februar 2012 ura: 00:11 »

Pa dej tuki link do fb-ja pa ti bodo se drugi povedal kaj mislijo... sam ne ob 3h zjutri prosim, ob 3h zjutri se spi
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #19 dne:: četrtek, 09. februar 2012 ura: 00:13 »

Citiraj
Pa dej tuki link do fb-ja pa ti bodo se drugi povedal kaj mislijo.

oki ja, mene prav zanima tvoja knjiga Zlatko.  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Strani: [1] 2 3 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar