Mina, saj sem buljila 1 mesec ponoci v zrak 1 mesec

Sem striktna. niti enkrat se nisem prekrsila.

Tako kot sem nehala kaditi v 1 dnevu in za vselej, no ja, po 5. ali 10. poskusu, vendar, uspelo mi je za vselej in po 10 letzih kajenja danes 7 let ne kadim
Torej 1 mesec nisem jemala Lexarina 1'5 mg, ker je pac bil "befehl" od psihiatra, ki ni vedel za moje muke zaradi nespecnosti, hotel je pa videti, ali bi se scasoma navadila spati sama brez lexaurina ali ne. Hotel je videti, ali gre za :
-slucajno odvisnost od lexaurina (vzmes parkrat in ne znas vec spati sam)
-ali gre za nespecnost kot posledice hude depresije in anksioznosti
- ali gre za organsko nespecnost - to pa bi bil rad on raziskoval sele v ambulanti za spanje, vendar nisem pristala na to, da grem, ker tista cudaska psihiatirnja ne razume popolnoma problema kronicne nespecnosti in misli, da je bolj zdravo VSE ZIVLJENJE jemati proti nespecnosti antipsihotik, kot pa navadno neskodljivo pomirjevalo - ki ne povzroca tolerance pri vseh! Ona pa trdi, da le-to povzroca toleranco pri vseh!
In sem se vrnila po 1 mesecu k psihiatru, izmozgana, unicena, fizicno mocno utrjena, vskao noc spala še vedno 2 do 3 ure, po 4 dneh take muke me je zmanjkalo sredi dneva, razbijalo m je srce od napora, spala pa nisem in nisem in nisem 7-8 ur.
Nobenega znaka zacovijitve kot je bruanje in znjenje in podobne bedarije, s katerimi strasijo v zvezi benzodiazepini - te se zgodijo edino, ce jemljes benzodiazepine zarAdi ankse - hitro si dnevno dozo povecas. jaz pa sem bila vsa leta zelo natancna in sem si odgovorno in natancno drobila tableto, tocno toliko mg in nic prek. zASVOJENA PA SEM RES BILA V 4. LETNIKU SREDNJE SOLE, JEMALA SEM JIH PO VEC APAURINOV, TRANEXOV, NAENKRAT. Ko se nehala, me je blo ful strah. Zato sem si rekla, da hocem NORMALNO ZIVETI in si z lexaurinom pomagati v najnizji dozi res samo zaradi NESPECNOSTI in nisem nikdar jemala cez dan, tudi ce sem bila anksiozna!
Psihiater je presodil, da se mucenje ne izplaca vec in da sama po sebi ocitno ne bom spala.
Reekle mi je jemati lexaurin nazaj. In sem vzela - toda 14 dni še nisem spala in sem morala zaceti jemati 1 tbl + 1/2 zraven, da je prijelo.
Vrnila sem se k psihiatru, ki je v izvid napisal, da ucelo "nekajletna uporaba in uinitev benzodiazepina lexaurina pacientki nista prinesla ne tolerance in ne zasvojitve, zato predpise in priporoca nadalnje jemanje lexaurina, ker se je izkazal za ucinkovitega proti kronicni nespecnosti. "

Sem torej posebna : nisem dobila tolerance, še vedno mi prime 1+1/2 tbl, nism še na 3 mg lexaurina.
Poodnbo kot po ukinitvi antidepresiva ne prime ista doza, pac pa dvojna, trojna, ali petorna doza antidepresivea, isto kot v primeru nase Koki - ki je po porodu morala na 500 mg Asentre.
moj psihiate rje pricakoval, da mi ne bo nic prijelo in bom potrebovala mocno uspavalo ali mocan antipsihotik - vendar nisem kazala nobenega bruhanja ne nic, Samo spalal nisem.
kdor ne spi, ima pravico do pomoci
mESEC DNI trpljenja JE VEC KOT PREVEC IN DOBRA SEM BILA, DA SME TO VSE ZDRZALA.
Mina

antipsihotik ima skodljive ucinke na vse rgane, ki jih en mali lexaurin nima.
antipsohitik naredi tvoje misli pocasne drug dan - leaurin pa samo nekje do 9. ure - zato ga vzamem cimprej, ker imam rada soncne vzhode.
CE IMAS TAKO KOT JAZ, UGOTOVLJENO IN DOKAZANO , DA OB UJKINITIV NISI DOZIVEL NITI TOLERANCE NITI ODVISNOSTI, CELO PO VEC LETNEM JEMANJU IOSTE DOZE IN UKINITIV BENZODIAZEPINA,
POTEM JE ISTI BENZODIAZEPIN TVOJA NAJBOLJSA IZBIRA

Zakaj? Ker je na prvem mestu POMOC pri uspavanju
Ne pa furanje danasnje mode, ker ni za vse ljudi enako dobra

samo.. od antipsihotika farmacevtska indistrija zasluzi 10 eur, od benzota pa 1 eur

Ker antipsihotik, ki odjema dopamin, kot posledico sprozi depresivnost, pa bo farmacevtka industrija znova zasluzila vec na tvojem hrbtu in mukah - uvedli ti bodo namrec antidepresiv, ki so dragi in zacaran krog gre dalje

Ja.
Naj povem, da sem zarad jemanja Helexa orala na antidperesiv, v taksno stisko me je spravil ta helex, huda anksioznost me je imela v klescah, skoraj bi padla v panicno motnjo - premagala sem hudo gzo pred tabletami in sla na ta mocan antideperesiv Cipralex 10 mg kljub norenju in skoraj panicnemu napadu tisti 1. in 2. dan, in zmagala : sele ko mi je antidepresiv, da sem unicila NAKSO, sem ga lakho zapiustila in sla nazaj na lexaurin, ja - da sem lahko SPALA

Ko sem imela '5 eta in kasneje, sem bila v bolnici, ni vazno kaj, poskodba no in, so zapisali : SPI ZELO SLABO. IN ZELO VELIKO GOVORI

To je torej prirojeno. Samo naj na meni nihe ne dela poskusov, naj se mi pomaga, da lahko to zivljenje (pre) zivim. Nic drugega. Naj prezivim. Po moznosti brez prevec trplejnja - ne morem biti tiho, da ga vcasaih povzrocajo tudi zdravniki zaradi slabega razumevanja delovanja zdravil (ne mislim na interakcije - tukaj so VSI EKSPERTI), pac pa posamincega delovanja zdravil - posebno opuscanja in vpeljave - prehitro ukinejo ali "za vsak slucaj dodajajo" posebno antidperesivi in pomirjevala (beri benzodiazepini) so lahko nevarni.