Myself pozdravljena

No, tvoje počutje je zagotovo odraz tvoje notranje stiske...Začelo se je neko novo in nepoznano obdobje v tvojem življenju in ker si sama vase negotova, ti je spopadanje s temi spremembami mučno.
In zaradi slabe samopodobe in nezaupanja vase, se zapiraš pred ostalimi ljudmi...kar pa je zopet začaran krog, kajti tvoje slabo mnenje o sebi se s tem le še krepi.
Jaz bi ti predlagala, da se vseeno poizkušaš vkjučit v novo okolje...stkati nova poznanstva. Ne razmišljaj o tem "kaj bodo drugi rekli".... saj nihče ni popoln. Morda se tudi drugi počutijo negotove, pa tega ne pokažejo... In včasih so tisti, ki so v družbi najbolj glasni in pogumni v resnici vase nesigurni in s tem prikrivajo to svojo "pomanjkljivost".

Kar se tiče koncentracije...ja, tudi ta ima svoj izvor v tvoji tesnobi oz. rahli depresivnosti. Misli se podijo po naši glavi, kot po avtocesti....tudi jaz sem imela ta problem.

Morda za prvo silo povprašaš v lekarni za kakšno naravno dopolnilo, ki bi ti pomagalo pri večji koncentraciji....pa seveda poskrbi, da se med učenjem vzameš čas za sprostitev, spustiš nepomembne misli iz glave in se nato zopet poizkušaš zbrano posvetiti učenju.
Tudi gibanje na svežem zraku ali pa ukvarjanje s kakšnim športom ugodno vpliva na naše počutje...zato kar "akcija"

Ne skrbi...ne bo večno trajalo....