moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.577
|
 |
« dne:: četrtek, 21. avgust 2008 ura: 00:32 » |
|
Zanima me, če pozna kdo (ima morda izkušnje z njo!?) Ravnik Slavico ... v Lj. (na Polikliniki-Center za izvenbolnišnično psihiatrijo) bi naj imela psihoterapije, individualne in skupinske.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 24. avgust 2008 ura: 15:24 » |
|
Nihče ne pozna ?? Je vsaj komu na uho prišel kak plus ali minus? Ali pa ste mogoče hodili k drugemu psihoterapevtu na Polikliniki(Center za izvenbolnišnično psihiatrijo) ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 24. avgust 2008 ura: 18:21 » |
|
Nihče ne pozna ?? Je vsaj komu na uho prišel kak plus ali minus? Preverjaš, da boš imela zadevo pod kontrolo....Sprašujem samo...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
kremenko
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 248
moja živika je manekenka in rada pozira
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 24. avgust 2008 ura: 18:36 » |
|
Jaz poznam prof. Slavico Ravnik. Pri njej sem imela kar lep čas psihoterapije. Moram priznati da sem potrebovala izjemno veliko časa da sva sploh našli skupni stik. Ampak domnevam da je bila krivda v meni, ker se zlepa nisem odprla in nikakor nisem hotela sodelovati.
Kasnjeje pa mi je prof. Ravnikova izjemno veliko pomagala, celo tako zelo si je prizadevala, da je osebno prišla na pogovor k mojemu psihiatru prav iz Ljubljane in res je vložila izjemno velike napore v to da bi mi pomagala....
Ne vem Moonica če sem ti s tem kakorkoli pomagala...ampak jaz imam o njej samo lepe besede in sem ji lahko hvaležna za vse njene napore, ker je bilo z menoj resnično izjemno težko delat, tako težko da je skoraj obupala nad mano, pa je vendarle še enkrat poskusila...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 24. avgust 2008 ura: 19:31 » |
|
vem, da pod kontrolo ne morem imet (skoraj) ničesar ... in vem, da lahko je nekdo petnajstim za en drek, šestnajstemu pa prav ta odgovarja, pomaga ... ampak zakaj se ne bi človek malo pozanimal ...
ne upam pa trdit, da bi kljub temu, da mi jih tukaj deset (za katere ne bi slišala prvič) napiše slabo izkušnjo z njo, vseeno šla na njeno psihoterapijo ... ma to ni nič slabega, samo da ne greš brez upanja, s polno bučo neg. misli
Kremenko, hvala, da si podelila svojo izkušnjo!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
kremenko
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 248
moja živika je manekenka in rada pozira
|
 |
« Odgovori #5 dne:: nedelja, 24. avgust 2008 ura: 20:48 » |
|
Malenkost Moonica, z veseljem sem pomagala, če ti le kaj koristi, če pa potrebuješ še kakšno informacijo pa mi lahko mirno napišeš tudi OS. Ti bom rade volje odvogovorila če bom le znala. Vse dobro ti želim in če boš sodelovala s prof. Ravnikovo ti želim veliko sreče.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 25. avgust 2008 ura: 06:15 » |
|
ma to ni nič slabega, samo da ne greš brez upanja, s polno bučo neg. misli Saj to je to...kontrola. Veš dobro, kakšnega mnenja sem, prepusti se draga moja in pojdi. Z zaupanjem in pozitivno naravnanimi mislimi. Sedaj si itak Ok, ta hujše je za teboj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 25. avgust 2008 ura: 09:10 » |
|
Ta hujše je za mano ? Upam, da to drži ... prav verjamem pa ne. Veš sama koliko stvari je v meni, bog ve kaj vse še ozavestila nisem ... vem, da moram 'dregnit v to', ker imam občutek, da predno ne bom razrešila teh stvari, se dokopala vsaj do delnih oz. nekaj vzrokov, ne bom mogla zafunkcionirat za prav. Prilezeš ven iz stalne napetosti, napadov, ne zapustijo te pa vsi simptomi kar tako ... anksioznost, občutek nerealnosti ... Vem, da je psihoterapija pameten korak dalje ... me je pa strah ... strah sebe ... strah tega kar je v meni.
Kremenko, ti si imela individualno terapijo potem, ne? Jaz še čakam na klic ali bo skupina ali ne ... ma dvomim, da me pokličejo pred jesenjo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|