FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 22. maj 2012 ura: 14:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: BOLEČE GOLENICE  (Prebrano 337 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
joco
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 57

« dne:: četrtek, 19. januar 2012 ura: 20:55 »

Pozdravljeni,
imam problem mogoče mi kdo zna svetovat kaj naj naredim oz zakaj prihaja do tega.Problem ja pa tak kadar grem na sprehod po cca od  500 do1000 metrih me začnejo od  kolena do stopal boleti golenice do take mere da nemorem hodit potem moram saj 10  min počivat oz se nekam vsest da to mal mine in če nadaljujem z hojo se to ponavlja ni pa to vedno tako so tudi dnevi kadar me ne boli.Res tak občutek kot da bi me bolele kosti.Hvala za vsako inf. LP JOCO.
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.858

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 19. januar 2012 ura: 22:46 »

Joco, tudi meni se to dogaja...pa tudi ne vem kaj bi to bilo... pomisli

Si tako napisal, kot bi jaz sebe opisala...morda pa skupaj dobiva kakšen nasvet... Smiley
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
nicole
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 134

« Odgovori #2 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 00:02 »

Evo še ena, ki ima podobne probleme.
Kakšen nasvet?

Nicole Cry
Prijavljen
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #3 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 08:58 »

Tudi jaz imam te težave,...pekoče bolečine od kolen navzdol,kot bi ti nekdo kuril do
kosti,....
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #4 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 09:11 »

Tudi moja mama ima take bolečine in občutek vročine. Dr. ji je rekel, da je to zaradi slabe periferne prekrvavitve. Priporočil ji je kopeli v mrzli-vroči vodi in pa masiranje. Pa redno hojo.  kiselnasmeh
Prijavljen

alexx Afro 
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #5 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 11:01 »

Tudi moja mama ima take bolečine in občutek vročine. Dr. ji je rekel, da je to zaradi slabe periferne prekrvavitve. Priporočil ji je kopeli v mrzli-vroči vodi in pa masiranje. Pa redno hojo.  kiselnasmeh

Se kar strinjam z Alexx, predvsem z zadnjim stavkom...  ok
Bo potrebno noge razmigat...zmasirat...okopat...potem pa gibat...gibat...gibat   Smiley
Prijavljen

DANIAMMA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 161

« Odgovori #6 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 13:06 »

No meni se to zgodi kadar nosim zimske škornje...imam take fajn pohodne ki imajo pa eno slabo stran....tezki so zelo. ...pa še stopam tko butasto...sicer na uč se ne vidi nič čudnega,če me recimo kdo gleda kako hodim...ampak tko intenzivno stopim na peto in pri tem dvignem kar se da spredni del noge...prste ....da me valda začne boleti in to točno tako kot opisujete. Je mogoče mozno da je podobna zadeva...pretrda hoja direkt na skrajno točko pete pri tem pa redel prstov kar se da visoko v zrak....nooo jaz vem,da mene kadar me boli boli zaradi tega....huje pa je v tezjih čevljih
Prijavljen

Če v svojem življenju obupaš nad skromnim začetkom, se spomni, da je tudi hrast, tisto veliko in mogočno drevo, začel kot majhen želod, ki je ležal na tleh.
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #7 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 13:16 »

Lahko, da je od škornjev...ker močno drži preko gležnja, 
mene boli ne glede na obutev...enkrat ja, drugič enaka obutev, pa ne... kiselnasmeh
Prijavljen

DANIAMMA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 13:21 »

Toja preveri še kako stopiš...sej pri meni ni vedno fora zaradi obutve...se mi to tud naredi ne glede na to kaj imam obuto...le v malo lazji obliki....čisto mozno da sprednji del noge zategneš nazaj....probaj pa boš začutila takoj....kr mal zapeče
Prijavljen

Če v svojem življenju obupaš nad skromnim začetkom, se spomni, da je tudi hrast, tisto veliko in mogočno drevo, začel kot majhen želod, ki je ležal na tleh.
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #9 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 13:30 »

Poskusim...saj me nič ne stane... oki
Prijavljen

DANIAMMA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 13:34 »

Res te ne ... pri meni je to...mogoče je pa tudi pri tebi ali komu, ki ima iste probleme....jaz se sedaj malo kontroliram kako hodim....pa je dobro  Smiley
Prijavljen

Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #11 dne:: petek, 20. januar 2012 ura: 23:13 »

A mogoče te bolečine katera občuti izrazitejše ob spremembah vremena?
Jaz se počutim ko stara oma včasih glede vseh teh bolečin,...pa sem že isprobala marsikatero kremo,večerne kopeli,....gibam in skačem pa itak preveč.
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar