|
Kristy
|
 |
« dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:21 » |
|
Uredništvu, Lepo, lepo vas prosim, če lahko čimprej "odbanate" Trzinko  . Veliko nas jo pogreša...veliko nas je nasmejala, razveselila. Poleg tega je pogosto sodelovala v resnih temah in tako pomagala moderatorjem (med drugim tistim, ki jih skoraj nikoli ni na forumu  ). Lepo bi bilo jo čimprej spet videti tukaj gor  ! Kristy
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.978
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:24 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:36 » |
|
Lahko še kdo tle kaj lepega napiše za našo Trzinko ? Sej za lepe besede vas ne bo nihče karal  . Jaz še tole dodajam: kakorkoli se vam je nekaterim zdelo pisanje neprimerno, vendar, dejstvo je, da ima vsak od nas lahko kdaj slab dan...ja, tudi kdo od vas v uredništvu  . Tako, da se mi ne zdi primerno tako prijazne osebe kot je Trzinka kar takoj banat zaradi enega takega dne  , kajne !?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:47 » |
|
Se pridružujem Kristy,....takih ljudi s srcem in dušo je pa res škoda izgubiti na forumu,saj jih je vse manj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 309
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:48 » |
|
se pridruzujem kristy in njenemu mnenju...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:54 » |
|
 Tudi jaz podpišem peticijo. Se pa bojim, da ob taki politiki tako ali tako takih obiskovalcev (prostovoljno, seveda) ne bo več. No, morda se pa motim, pa ostali mislite drugače kot jaz.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #6 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:58 » |
|
Trzinka ni bila bannana za vedno - če se ne motim, bi ji v obrazložitvi moralo pisati trajanje bana. Ko ji poteče (to se zgodi avtomatsko) se komot vrne na forum.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
Muci
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 88
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 10:59 » |
|
KAJ SE PA DOGAJA??? JA ITAK!!! TRZINKA JE ZAKON!!!!  Je eno najtoplejših, najprijaznejših, humornih, ohinsploh bitij tu!!!! Tudi meni osebno je pomagala, me prebrala in komentirala... Za kar sem ji iskreno hvaležna!  (In vsem drugim, da ne bo pomote...) Mislim, skenslejte njo in še par ljudi, pa kar zaprite vašo stran, ker bo brez veze! Nevem no, če je prostor problem, pa brišite stare "nepomebne", "neresne" teme... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.978
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 11:10 » |
|
Pa je Trzinka sploh dobila opozorilo preden je bila BANana? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #9 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 11:21 » |
|
trzinko  bi radi nazaj, saj je zelo veliko sodelovala v resnih temah in pomagala z nasveti uporabnikom.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Yme
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 12:47 » |
|
Lahko še kdo tle kaj lepega napiše za našo Trzinko ?
Take ni pod soncem, njej enaka ni nobena Rumena, bela, črna ali marsovsko zelena. Za celo galaksijo vkup če žensk nabereš, Iskrivost takšno izmed njih težko izbereš. Napaka njena je edina, jezik brez cedila, Ki pove vse ravno, včasih tudi čez pravila, Ali je za to res si obliž čez usta zaslužila? P.S. Pomagalo bo pa to prav toliko kot TicTac bonbonček pri migreni?! (Looks like a pill but it's not a pill!)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Komur je sreče dar bila klofuta ...
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #11 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 13:06 » |
|
Trzinka je kul 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #12 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:08 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ribica
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:26 » |
|
Tudi jaz dajem "pristojnim" v razmislek, če je to bilo res potrebno? Bi si v preteklosti kdo to prej zaslužil, pa ni dobil. Saj lahko seveda opravičujete ukrep na nekih formalnostih iz pravil. A po ZKP (zdrava kmečka pamet) pa to ni. Toliko!
Ribica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:37 » |
|
Trzinka ni banana za vedno in bo lahko nazaj na forumu. Zakaj je bila banana, bo tako lahko sama povedala.
Mogoče še v razmislek, včasih je potrebno ločit osebo od dejanja, pa so stvari čisto jasne.
Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:38 » |
|
Ja to pa res Ribica. Sam, da se spomnem koliko krat je kdo mene direkt napadal...totalna ataka name in se je iz mojih postov videlo, da sem pretresena .... PA SE NIHČE NI ZGANIL !!! Zdej pa zarad 1 humornega posta pa cel hudič  .... ja, mislim  ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #16 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:40 » |
|
Trzinka ni banana za vedno in bo lahko nazaj na forumu. Zakaj je bila banana, bo tako lahko sama povedala.
Mogoče še v razmislek, včasih je potrebno ločit osebo od dejanja, pa so stvari čisto jasne.
Lp
Zakaj bi ona povedala zakaj je banana....sej se ona ni sama banala  .... ha, ha, ha, kak absurd  ... Kaj je bilo dejanje res tako zelo hudo  ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #17 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:47 » |
|
In Krasendan, še tele tvoje razlage sem se spomnila....da kao so na forumu ljudje, ki še niso imeli spolnega odnosa in da je tako pisanje zanje frustrirajoče. Prvič: če je to res (najbrž je nekoga to toliko motilo, da zatožaril - BTW, kako grdo  - potem naj enostavno preskoči take tekste. Drgič: če je tako kot pišeš, potem bi morala tudi jaz, ki nimam otrok in družine biti zafrustrirana vsakič ko bi brala o dojenčkih, porodih, otrocih, kako se imajo lepo, itd....a ne ? (Na srečo za enkrat še nisem, ni pa rečeno, da enkrat ne bom. Lahko pa je kdo tukaj gor s tako frustracijo.Ali pa kakšno drugo... in kaj, sedaj se bomo tožarili in banali in gledali kaj bo kdo pisal ali kako ? Življenje se je potrebno navaditi živeti....s slabimi in dobrimi zadevami. Če je koga zafrustriralo pisanje o seksu, je mogoče njegova naloga, da se tokrat nauči, da ga tako pisanje več ne bo ganilo  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
koklja
|
 |
« Odgovori #18 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 14:52 » |
|
Mislim, skenslejte njo in še par ljudi, pa kar zaprite vašo stran, ker bo brez veze! Nevem no, če je prostor problem, pa brišite stare "nepomebne", "neresne" teme... kiselnasmeh Muci, če ti ne paše, lahko odideš na druge forume, kjer boš lahko delala kar boš želela, seveda, če ti bodo dovolili. Saj te nismo priklenili  Naredi svoj forum, povabi ostale, kdor bo želel s teboj....aleluja.....in ti boš srečna in mi bomo zadovoljni 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica