tancika
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« dne:: četrtek, 12. januar 2012 ura: 12:22 » |
|
Pozdravljeni vsi skupaj!
Želim Vam napisati svojo zgodbo, želela bi slišati vaše mnenje, saj se mi zdi, da me nihče popolnoma ne razume. Sem v veliki krizi, ne vem kako naprej....
Pred nekaj dnevi se je končalo 6 letno razmerje s fantom, ki ga ljubim....ki mi pomeni največ na svetu. Stara sem 28 let. 4 leta sva živela skupaj. Najino razmerje je bilo lepo, resnično sva se ljubila. Si obljubljala, da obstajava le midva, da ni nikakršne možnosti, da greva kdaj narazen. Nikoli in nikdar. Pa vendar sem sama vse to ves čas uničevala....s svojimi izpadi grdih besed, žalitvami, tudi agresivna sem bila včasih ja....sram me je priznati. Na zunaj mi nihče ne bi pripisal tega....sem urejena in prijazna punca. Na trenutke se ne znam kontrolirati. Po izpadu mi je bilo vedno žal kaj sem storila, hotela sem takoj pozabiti, se opravičevala,....on pa ni. Velikokrat me je opozoril, da ga to uničuje, da naj neham...pa sem za nekaj časa in potem spet ponovila. Vedno mi je odpustil in me ljubil naprej. Zadnje pol leta pa sem bila brez službe. Ves čas samo doma, niti diplome nisem začela pisati, brez volje, odrezala sem vse prijateljice. On pa se je začel ukvarjati s poslom, ima veliko odgovornost, veliko breme je na njemu, tudi finančne težave so zraven. Sicer sem mu veliko pomagala, pa vendar bila zraven tudi mnogokrat negativna. Je človek, ki rad hodi ven, je s prijatelji....jaz pa sem mu to preprečevala, jokala kadar je šel, grozila, da ga bom zapustila. Nekajkrat se je temu potem odpovedal, drugače pa je človek, ki naredi tisto kar se odloči. Naj povem, da nisem bila ves čas taka, zadnje čase pa precej več kot ponavadi....me pa tako pozna že od skoraj samega začetka, tako, da to ni bilo nekaj novega. In ves čas me je ljubil in mi tudi povedal, da me ljubi takšno kot sem, sovraži moje izpade sicer pa vendar....Ves čas sem vedela, da moram storiti nekaj zase, si najti službo, napisati diplomo, se vrniti med ljudi,....pa kar nisem. Zasovražila sem sama sebe. Res je, da nikoli nisem imela prav težkega življenja, imam krasno družino, skoraj vedno sem dobila kar sem želela. Če pa nisem sem pa izsilila. Ja, taka sem ja. Obupna. In to sem prenašala na njega. Drugače sem zelo dobra oseba, nikomur ne bi storila žalega, vedno pripravljena pomagati. No, pa da končam zgodbo. Teden pred božičem, nekaj dni po mojem zadnjem izpadu, mi je dejal, da rabi malo časa zase, da premisli ali je res to to in, da če je, potem greva korak naprej. Še rekel je, da to ni nič takega, da je veliko parov, ki gredo malo "na pavzo". Tega nisem hotela slišati in sem ga prosila ali lahko rešujeva tako, da sva še vedno skupaj in si pač pustiva dihati. Strinjal se je. En teden je bilo še kar nekako uredu, kazalo je pozitivno. Je pa res, da sem se hotela veliko pogovarjati z njim in še kar vrtala naprej....v tistem paničnem strahu, da ga izgubim. Vem, da ga je to ubijalo. Zadnji teden pred novim letom je prihajal domov ponoči, pijan,....ni se hotel veliko pogovarjati z mano, bil je hladen,....nakar mi je potem en dan pred novim letom povedal, da ne more več. Da je poskušal ampak da ne more. Da ne čuti več, kot bi moral. Ubilo me je. Še kar sem ga poskušala prepričati. Ni šlo. Novo leto sva preživela skupaj na zabavi, bilo je grozno hudo...in naslednji dan sem šla. Domov k staršem. Rekla sem mu naj si vzame časa, kolikor želi. Čez en teden mi je sporočil, da se želi dobiti z mano, da je premislil. Ker nisem bila pripravljena na zavrnitev, sem hotela slišati po telefonu. Rekel je, da je mrtev glede čustev, da nima smisla karkoli probavati, ker me bo le zasovražil. Tega pa noče. Da je bil zadnji teden, ko sva bila skupaj za njega največja muka, ker se je moral pretvarjati. Da ko sva se ljubila, ni čutil ničesar. In da zato me nikoli ni varal, ker tega ne more početi brez čustev. Da me je ljubil ampak tega sedaj ne čuti. V drugi besedi potem, da ne ve kaj čuti ampak da se je tako pač odločil. Jokal je, jaz sem jokala...pravi da bi rad ostal prijatelj, da me ceni, da sem ga mnogo naučila.....še isti dan sem odšla po stvari in se odselila...tega je sedaj nekaj dni. Umiram na obroke.
Bolečine vam ne morem opisati...kaj naj storim, je to res konec vsega najinega? Prosim, prosim za pomoč...
Hvala.
|