FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 22. maj 2012 ura: 00:35

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Dober psihijater v Ljubljani na koncesijo  (Prebrano 2607 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
pepi
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 50

moja čast je zvestoba do žene

« dne:: sreda, 20. avgust 2008 ura: 07:00 »

Pepica je imela na polikliniki psihijatrinjo, ki pa je šla med privatnike.

K njej je hodila dejansko le po recepte za zdravila, ker je že sama uspešno premagala probleme s depresijo in socialno fobijo.

Ker tablete še potrebuje, bo morala iti k drugem psihijatru. Dobila je seznam koncesionarjev v Ljubljani, ker jih pa ne pozna, bi prosil za predlog oz. namig, kateri je ok in še sprejema paciente.

lp

pepi  Cool
Prijavljen
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.138

« Odgovori #1 dne:: sreda, 20. avgust 2008 ura: 08:38 »

A ji na Polikliniki niso nobenega svetovali?
In če je bila s prejšnjo zadovoljna - morda bi pa nadaljevala privat. Ne vem, tu je seveda za premisliti o $$$ - in tudi če je hodila samo po recepte, se s kakšno globinsko psihoaterpijo očitno nista ukvarjali.
Dobro izberita, Pepi: dohtar je neke vrste 'vaservaga', zato je nujno imeti takega, da mu zaupa/ta.
Sam z dohtarji za depresijo nimam izkušenj, ima pa jih moja najdražja. Lahko rečeva kakšno na osebnih sporočilih, če želiš.
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.864

« Odgovori #2 dne:: sreda, 20. avgust 2008 ura: 08:51 »

Psihiater je zavarovanje in zato je nujno, da ga ima. Včasih je potrebno, da da življenju malo pogleda *od zunaj*. Tablete pa dobi tudi pri osebni zdravnici pepi. Pozdravi pepico. Kiss
Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.307

vsi smo orli

« Odgovori #3 dne:: sreda, 20. avgust 2008 ura: 09:03 »

Tablete pa dobi tudi pri osebni zdravnici...

točno tako - meni zdravila predpiše osebni zdravnik (ki si vedno vzame tudi čas zame), ostalo pa predebatirava s psihologinjo.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
pepi
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 50

moja čast je zvestoba do žene

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 21. avgust 2008 ura: 07:50 »

na Polikliniki niso nobenega svetovali, lepo ti rečejo, vaše psihijatrinje ni več tu, najdite si novo

khm, odnos za pohvalit

glede pa osebnega zdravnika, je pa takole: ji ne da recepta, ker nima od psihijatrinje nekega papirja, da jih potrebuje

bova kar šla na seznam pa klicala

lp

pepi  Cool
Prijavljen
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 268

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 21. avgust 2008 ura: 14:10 »

na Polikliniki niso nobenega svetovali, lepo ti rečejo, vaše psihijatrinje ni več tu, najdite si novo

khm, odnos za pohvalit

mja s polikliniko sem imela pa tud js zelo negativne izkusnje - ko sem jih klicala, da bi rada stopla v prvi stik s kasnim psihiatrom, ki bi bil na koncesijo, ker imam napotnico, so me gladko odjeb***, da naj grem k rejcu al pa kam drugam... sm ze skor obupala da bom nasla koga, ki bi me sploh bil prpravlen vzet. ocitno vsi raj privat delajo in dinarcke pobirajo Smiley

velik srece pri iskanju novega, pa drzi se se naprej!
Prijavljen

todo en la vida tiene solución, menos la muerte...
jade*shade
http://demonic-jade.deviantart.com/
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 172

tHE WAY SHE FEELS..

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 31. avgust 2008 ura: 08:28 »

Dr.Ahlinova je v galeriji WTC v Ljubljani. Jaz sem z njo zadovoljna.
Prijavljen

rosella
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 01. september 2008 ura: 13:46 »

Ja jst tud iščem enga, ki bi me vzel, pa so vsi "prezasedeni" in te kar odslovijo ... Sm že čist obupala, pa tko bi ga rabla zdej... Help...
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar