majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.807
|
 |
« dne:: sreda, 04. januar 2012 ura: 20:25 » |
|
Bojim se, da mi tule ne boste niti znali kaj dosti pomagati, na drug forum pa nočem. in morda je edini pravi naslov moj doktor, pa še to ne vem, kdaj bi ga v zvezi s tem poklicala, ker sva ravno govorila.
Ne vem, kaj naj storim.
Neverjetno, ampak včeraj, ko je bila že res huda kriza, sem si končno priznala, da imam najbrž že 10 dni stopnjujoče težave s prevalentnimi idejami.
Zato sem včeraj v tisti krizi, ko sem bila nafilana s skrbmi glede neke osebe in po tem, ko sem ga tule po forumu že pošteno sekala okrog ene zadeve, le poklicala doktorja in mu povedala za zadeve. v meni se je naredila res cela drama. n panika, da s človekom nekaj ni dobro. dogovorila sem se za povečanje ap-jev. iz solian 100 na solian 200.
torej iz najnižje doze na drugo najnižjo, ki je bila v preteklih letih moja običajna terapija. pred kakim letom sem znižala prvo ap in zdaj nazadnje pred parimi meseci mi je doktor znižal sam še tegratol iz 600 na 400. To je torej stabilizator.
danes pa je situacija takšna, da ne vem, a je to zgolj zaradi včeraj, ker sem mela res izpad in celo ihto, ampak danes nimam nekih prevalentnih idej ali misli in občutkov okrog omenjene osebe, sem samo potrta in počutim se depresivno. mi je pa že doktor rekel včeraj, da po glasu delujem tudi depresivno. jasno, če sem pa jokala.
zdaj ne vem ali naj jemljem solian v dozi 200 naprej al kaj naj? tegratol je CR s postopnim sproščanjem torej in 200 ne morem dodajati, niti ne bi želela. solian je sicer ap in ureja dopamin, hkrati pa je eden redkih ap, ki baje daje tudi malo volje. ne vem kaj naj z zdravili.
poklapana sem, ker se mi je spet to zgodilo. in bojim se, da bom potonila v depresijo.
maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|