FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 18:07

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Brez energije in ponovno depresija, vedno hujša  (Prebrano 9204 krat)
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.667

« Odgovori #20 dne:: sreda, 28. december 2011 ura: 12:55 »

Pa simpatija, noname, tud to sproži določene občutke, sej lih to ti pravim. Občutki so bli obojestranski, pa dogajalo se ti je nekej novega, pozitivnega, lepega ... No, kakorkoli, pustmo to, tebe zdej matra počutje, ki ga opisuješ. Če si bil boljši, ko si jemal ADje, zakaj ne greš nazaj do zdravnice? Nima veze, če zdaj nekej cajta nisi bil, pokliči in se dogovori. Sicer je pa res tudi, da za izboljšanje na dolgi rok, je pametno ugotovit kaj ti ni ok, s čim nisi zadovoljen, kaj te mori itd. Malo razmisli o tem ... Kako je s punco, z vajino vezo - si zadovoljen? Kako je glede faxa, dela ... kako vpliva nate nezadovoljstvo na tem področju, kaj razmišljaš ... če si zapišeš kake negativne misli ne bo odveč. Pa kako je doma - stanje v familiji, kako vpliva nate dogajaje doma? Polno je tega ... razmisli. Potem se boš lahko lotil ukrepanj. Že res, da če si nezadovoljen, ker npr. nimaš službe, da ne boš kar tlesknil s prsti in služba bo, da če si nezadovoljen z odnosi v družini, da ne bo kar bolje ... ampak sigurno so stvari, ki jih lahko nardiš za tvoje boljše počutje, za spremembo dojemanja določenih zadev, da te ne bo tako dol vrglo.

Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.104

« Odgovori #21 dne:: sreda, 28. december 2011 ura: 20:02 »

ko si dol, pokliči...telefonsko še imaš?
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 16:15 »

tudi meni se zdi predvsem pomemben občutek v srcu. tisto, kar je pristno, zaljubljamo pa se enkrat bolj drugič manj, pride, pa mine, pa spet prde itd. smiselno se je ukvarjat s tistim, kar ostaja in ne tem, kar je minljivo.

meni je po svoje pravi stres če me vrže v nebo, sploh če moram potem sama pasti nazaj na trdna tla. in vse to nima nič skupnega z met rad, biti ljubljen, sprejet, itd.

mee recimo bolj kot kaka zaljubljenost zezajo tista bolj globoka čutenja, ki sem jih razvila ozirmoa so zrasla v meni, pa se jih ne znam otresti in zaživeti mirno z odprtim srcem, dovzetna za to, kar še pride. upam a en ornk ruker, da mi postavi življenje na glavo, me strese, da iz mene pade vse, kar vame ne sodi, potem pa se prostor v srcu napolni z vsebinami in konec koncev človekom, ki ima tam pripravljeno posebno mesto. obupno pa je, če to dogaja v prazno in po svoje in težko je živeti s temi zadevami. sama bi se rada znebila okov nesmisla, res.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: petek, 30. december 2011 ura: 10:01 »

glede na obdobje...da te ne daje malo tole:
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/ko-prisilna-sreca-prestopi-bregove.html
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 473

« Odgovori #24 dne:: torek, 03. januar 2012 ura: 16:34 »

Dobro... jazzjazz20. Če ni zaljubljenosti, še ne pomeni, da ni strasti. Če je strast pa še ne pomeni, da je zaljubljenost.

V skrajni sili. Tudi, če strasti ni, je še vedno lahko marsikaj.  :A)đ

Ja, še mam telefonsko.
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 574

« Odgovori #25 dne:: torek, 03. januar 2012 ura: 20:12 »

NN, naj se ti v tem letu uresniči vse tisto, kar si resnično želiš.  pomezik

Glede zaljubljenosti. Niti jaz, niti moja se nisva zaljubila. Pa kljub temu se imava lepo in čutiva prijetne stvari in kdaj tudi manj prijetne. Tako da s tem, ko sem spoznal njo, ni bilo glede tega nič kaj revolucijonarno novega, je pa veliko lažje, saj nisem sam.
Sta s punco še skupaj?  Undecided
Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: sreda, 04. januar 2012 ura: 14:31 »

verjetno si tisto o ljubavi & strasti odgovarjal moonici, kajne...

no, če rabiš pogovor, lahko pokličeš...če uspeš...pa lahko prideš na skupino...v januarju se srečamo še 17.1. in 31.1....če želiš lahko prideš s svojo punco...
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: četrtek, 05. januar 2012 ura: 09:47 »

NN, naj se ti v tem letu uresniči vse tisto, kar si resnično želiš.  pomezik

Glede zaljubljenosti. Niti jaz, niti moja se nisva zaljubila. Pa kljub temu se imava lepo in čutiva prijetne stvari in kdaj tudi manj prijetne. Tako da s tem, ko sem spoznal njo, ni bilo glede tega nič kaj revolucijonarno novega, je pa veliko lažje, saj nisem sam.
Sta s punco še skupaj?  Undecided

Tudi tebi, kolega Nabc.  Grin

Ja, še sva skupaj.
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 05. januar 2012 ura: 09:54 »

Depresije je kriv delovni ali solski neuspeh in posledicno postavanje in stagnacija. Vsak naj dela na tem, da tega ne bo in potem tudi depre ne bo.
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: četrtek, 05. januar 2012 ura: 10:42 »

Ja, tudi lahko. Toda v času, ko sem jaz zbolel, je bil šolski uspeh v redu, šele po tem, ko se je depra pojavila, je tudi uspeh začel padati.

V bistvu je to dvoje krog. Kaj ga začne pa je odvisno.
Prijavljen
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #30 dne:: torek, 10. januar 2012 ura: 09:59 »

Martinca,

se strinjam, da lahko prehrambeni dodatki pomagajo...sama jemljem že 2 meseca RIBAMED, po raznih priporočilih in opažam manjše ozboljšave oz, lažje prestajam hude napade depresije, vsiljive misli in pd..to spremembo vidim, sicer pa..vem, da potrebujem tudi vitamine B kompleksa za nahranit živce in umirjenost..tega se bom sedaj lotila - še zraven...pa sporočim! Če ne...dobim vsaj kakšen vitamin več v organizmu, ki mu bo služilo v času psihične izčrpanosti...

Dušica
Prijavljen
julija30
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 253

« Odgovori #31 dne:: torek, 10. januar 2012 ura: 11:16 »

Ja tele dodatki tud meni pomagajo, od vitamina B, do ribjega olja ,oz. omega 3 ,pa še kej se najde za živčke .
Prijavljen
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #32 dne:: sreda, 11. januar 2012 ura: 11:34 »

Noname1,

lepo je vedeti, da si lahko z nekom tudi v lepih prijateljskih odnosih in ne nujno - zaljubljen! Zakaj pa? Saj ni zaljubljenost podlaga/temelj za nekaj trajnega? Pri sebi sem spoznala, da je prijateljstvo lahko realnejše in da on njega lahko na sploh več pričakuješ... pomisli Če se imata lepo, naj tako ostane! rozicodam

Dušica
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.667

« Odgovori #33 dne:: sreda, 11. januar 2012 ura: 12:58 »

dušica, že že, prijateljstvo med partnerjema to itak, za srečno dolgotrajno zvezo je to osnova, ampak samo prijatelj pa nisi z nekom, do kogar čutiš strast, s komer si intimen v smislu spolnosti, komur rečeš, da ga ljubiš (al pač kaj več kot 'navaden' rad te imam) ... sicer pa sem jaz hotela samo povedat, da je NN te mesece sigurno doživljal določene nove stvari, občutke in s tem je bila depresija porinjena mal v ozadje ... to je vse kar sem hotla rečt ... ni treba, da je skakal v zrak od zaljubljenosti, nič jedel, nič pil, nič spal in cel dan v glavi norel z mislijo nanjo Smiley

NN, kako se počutiš? si že šel do psih. ali vsaj poklical?
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 574

« Odgovori #34 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 17:06 »

oki moonica, odlično napisano. Tudi jaz zaradi tega nisem skakal do stropa, temveč sem ostal na realnih tleh. Vse kaže da je pri NN zaradi punce bila depresija začasno pozabljena, sedaj pa je udarila ven.

NN, kako to vpliva na tvoj odnos s punco?
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar