FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 22. maj 2012 ura: 00:04

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Praznična melanholija  (Prebrano 142 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Buška
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 35

« dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 13:41 »

Trenutno so za nami prazniki in moram priznat, da me je na čase obšla tudi melanholija. Pa ne vem niti zakaj. Med prazniki bi naj bili veseli. Se mi zdi, oz. sem prepričana, da ponavadi ljudje so. Jaz pa, če se zamotim s peko piškotov, je ok, ampak ko jih pričnem krasit npr. me za trenutek obide melanholija. Kot nekakšni spomini na preteklost, na sedanjost in na vse, ki jih imam rada. A ni to čudno  Smiley?
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.978

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 13:52 »

Buška  rozicodam

No, če dobro pomisliš, niti ni TAKO čudno, če med prazniki potrka na naša vrata melanholija....V vsakodnevnih obveznostih ponavadi nimamo časa, da razmišljamo o vsem tem, kar nam pride na misel v dneh, ko smo prosti. Vse okrog nas "utihne"  in zato se zdijo naše misli bolj "glasne".
Ja, razmišljamo o ljudeh...o odnosih...v tem času razmišljamo o letu, ki se poslavlja...o naših uspehih in neuspehih....podzavestno delamo "bilanco", ter morda tudi kaj obžalujemo....

Tudi jaz sem v teh dneh bolj otožna....poslavlja se staro leto in kljub realnim mislim, da bi to sprejela tako, kot sprejmem vsak konec meseca pač, me obhaja občutek, da se nekaj končuje in hkrati prihaja nekaj novega.

Torej, ne misli, da si edina, ki se v teh dneh tako počutiš....in tudi jaz komaj čakam, da gredo prazniki mimo in se življenje spet postavi v običajne tirnice.  oki

Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.425

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 14:28 »

Trenutno so za nami prazniki in moram priznat, da me je na čase obšla tudi melanholija. Pa ne vem niti zakaj. Med prazniki bi naj bili veseli. Se mi zdi, oz. sem prepričana, da ponavadi ljudje so. Jaz pa, če se zamotim s peko piškotov, je ok, ampak ko jih pričnem krasit npr. me za trenutek obide melanholija. Kot nekakšni spomini na preteklost, na sedanjost in na vse, ki jih imam rada. A ni to čudno  Smiley?

Za praznike se mi zdi prisiljeno biti vesel, samo zaradi tega, ker je praznik in ker naj bi bili tudi drugi ljudje. Enostavno sem vesela, da imamo dela proste dneve, da smo kot družina skupaj in da počnemo stvari, ki jih med letom niti nimamo časa počet. Peka piškotov se mi zdi tako topel spomnin na otroštvo, na mamico, darila.......Pa še čas za druženje je in takrat je po navadi dovolj smeha....

Buškica, uživaj v teh trenutkih , ki so ti dani rozicodam rozicodam
Prijavljen
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 83

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 14:37 »

Pozdravljeni,

Po dolgem času se oglašam, čeprav sem OK Smiley

...In izkoristim priliko, da ob praznikih zaželim ČIM MANJ STRAHCEV, ČIM MANJ FIKTIVNIH BOLEZNI, ČIM MANJ PANIČNIH VDIHOV IN IZDIHOV, ČIM MANJ SRČNIH PREKUCAVANJ,...SKRATKA. ČIM MANJ SRČNIH INFARKOV, ANAFILAKTIČNIH ŠOKOV, MALIGNIM MELANOMOV, MULTIPLEKS SKLEROZ, PLJUČNEGA RAKA IN PODOBNO.

Vsem zaželim ČIM VEČ SRČNIH IN SREČNIH DOŽIVETIJ, MIRNIH IN SPROŠČENIH DNI, VZNEMERLJIVIH IN SVOBODNIH TRENUTKOV.

LP

Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar