green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 154
|
 |
« dne:: petek, 16. december 2011 ura: 19:30 » |
|
no lep pozdrav vsem in sicer sem začetnik v kolesarjenju letos sm začel kolesarit približno 15km na dan pri 115kg/187cm zame je to nek mali dosežek...(potem sem obupal ker morem vilice zamenjat pri kolesu+lenoba več al manj) in sicer zanima me ali se lahko kolesari tudi narobe...(narobna drža lai kaj podobnega...?!)
no vsak komentar dobrodošel
lp vaš green boy
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Moj um je vedno zdrav,v moji glavi vse je prav in temne sence zameglenja požrejo zmaji razsvetlenja.
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 16. december 2011 ura: 20:13 » |
|
Ja super green boy  ,....kolesarjenje je zakon
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.530
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 16. december 2011 ura: 21:45 » |
|
Green Boy kar vztrajno naprej! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 16. december 2011 ura: 23:27 » |
|
lepa hvala za spodbudo... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Moj um je vedno zdrav,v moji glavi vse je prav in temne sence zameglenja požrejo zmaji razsvetlenja.
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sobota, 17. december 2011 ura: 00:30 » |
|
in sicer zanima me ali se lahko kolesari tudi narobe...(narobna drža lai kaj podobnega...?!) 1. Napačna drža vsekakor obstaja. Jaz jo imam in me začne boleti križ po 2-3 urah. Nasveti dobrodošli. 2. Večina začetnikov / samoukov vozi v previsoki prestavi oz. prepočasi obrača pedala (učeno rečeno imajo nizko kadenco).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 309
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sobota, 17. december 2011 ura: 07:34 » |
|
green boy Bravo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 17. december 2011 ura: 12:52 » |
|
lepa hvala obema za komentar... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 19. december 2011 ura: 19:25 » |
|
kaj kr noben ne kolesari al kako...?! nekej mal komentarjev 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ribica
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sreda, 21. december 2011 ura: 12:13 » |
|
Jaz kolesarim na sobnem kolesu vsak drugi dan. Nastavim sna intervale (lahko/težko) in pazim na srčni utrip, da je tam okoli 100 ali malo manj (da kurim maščobe). V pol ure prevozim 12 km in porabim 300 Kcal. Poleti kolesarim manj pod kontrolo, pa zato bolj sproščeno, največ na dopustu (tudi na morju, tam še najraje).
kar nadaljuj. Ribica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sreda, 21. december 2011 ura: 13:13 » |
|
kaj kr noben ne kolesari al kako...?! nekej mal komentarjev  Js iščem družbo za kolesarjenje. Od kod pa si? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sreda, 21. december 2011 ura: 15:07 » |
|
oj nabc sem z dolenjske natanko višnja gora majhno mestece malo naprej od grosuplja... sam jaz u izi kolesarim med poletjem tam okol 15km na dan približno 30 do 40 minut na dan
lp Domen
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mrky
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sobota, 31. december 2011 ura: 16:42 » |
|
Če se lahko narobe kolesari? Velika možnost obstaja. Svetoval bi, v kolikor nisi nabavil kolesa pri specializiranem prodajalcu, da se res pozanimaš za nakup kolesa pravih geometrijskih mer. Vsako kolo, četudi so si navidez vsa podobna, je različnih geometrijskih mer. Na to se spoznajo prodajalci v boljših specialnih trgovinah za kolesa npr. VebCompany, FunSport,...v LJ. Če zgrešiš pri velikosti kolesa, si zgrešil vse. Volja do kolesarjenja je po tem čisto drugega pomena. Pa lepo počasi, pa postopoma.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mrky
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sobota, 31. december 2011 ura: 16:51 » |
|
Zapelji se s kolesom vred do enga strokovnjaka, pa skupaj nastavita kolo; sedež, krmilo, krmilna opora,...potem pa nastavita tvojo pozicijo na kolesu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 02. januar 2012 ura: 15:53 » |
|
hvala za nasvet drugače sem izbral xl okvir ker sem velik 187cm vse ostalo bom pa moral vprašati na servisu thx
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|