|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #180 dne:: četrtek, 02. februar 2012 ura: 19:18 » |
|
Ste me toliko sprovocirali s temi pujsi, žabci, klanci in fitnessi da sem se včeraj po skoraj enem tednu zjutraj zmigal na 5 km kljub mrazu, ki ga letos res obupno prenašam. Tek je bil bil super, me je pa zvečer zmanjkalo opazno prej kot običajno.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 316
What doesn't kill you makes you stronger!!
|
 |
« Odgovori #181 dne:: četrtek, 02. februar 2012 ura: 20:21 » |
|
Bravo tiranozaver =) Jaz pa opažam da zadnje dni kar precej ljudi laufa. Ampak ne ob taki uri kot jaz 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #182 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 17:52 » |
|
Dragi tekači! Vidim, da nič ne pišete o svojih dosežkih, kar je uredu. Če je manj kot -5 stopinj namreč ni priporočljivo teči. Še malo zdržimo, pa bomo spet lahko limali pujske  Zaenkrat se pa jaz osebno tolažim s trebušnjaki in sklecami. LP, Hauska
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.271
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #183 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 20:23 » |
|
hm ja kam naj tečem saj še hodim komaj po tem mrazu brrrrrrrrrrrrrrr 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #184 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 23:53 » |
|
hm ja kam naj tečem saj še hodim komaj po tem mrazu brrrrrrrrrrrrrrr  a nis rekla, da ne boš nosu ven pomolila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.807
|
 |
« Odgovori #185 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 10:56 » |
|
no jaz pa ravno tečem v obdobju ohladitve zdaj ne, sva pa z mojim na polno aktivna in prehodiva vsa hribovja v okolici, če bi naštevala, kje vse sva bila zadnja dva tedna bi bilo tega res ful veliko. zdaj sem res srečala človeka, ki ima podobne hobije in interese in je fuuuuuuuuuuuuul aktiven. seveda pa gre z nama še njegov pes Dono. veliko pa obiskujeva tudi neke kluturne prireditve od gledališča, kina itd. danes zvečer bova šla pa v kranjsko goro in tam prespala in jutri šibala v tamar, če bo vse po sreči. Skratka dogaja se na polno. super se imam.  no, da malo naštejem: Sneberjeob Savi, Sv. trojica, mengeška koča oziroma trim steza, Šmarna Gora, sv. Primož, Šumberk in okolica s potjo ob Bistrici, naše polje, ma skoz šibava okrog, pa malo bereva, pa si kuhava, pa se pogovarjava pa šla sva na dve kino predstavi: Sneg na Kilimandžaru in Služkinje ter gledališče za Narodov blagor. V sredo greva pa v mestni kino v Domžalah gledat Pismo sv. Nikolaju, pa v petek gledat gledališko predstavo, ki so jo pripravili na društvu Žarek upanja. Preveč se dogaja. tega nisem vajena. Bova vse nadoknadila zgleda, ker v tem času sva po čudežu imela veliko časa. Pa na lj. grad sva šla zadnjič peš, ker sva ugotovila, da so vse karte za Nino Sternad v kavarni Kava čaj razprodane  lepo je. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #186 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 11:25 » |
|
Vesela sem zate Majč  Zgleda da se maš res dobro. Ampak glede na to, da si imela potrebo po tem, da nam tukaj vse podrobno opišeš je očitno nekaj narobe. Tudi to lahko napišeš na forum Ne boj se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matheu__
Izkušen član/ica

Odsotni
Prispevki: 313
The universe is indifferent - Don Draper
|
 |
« Odgovori #187 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 12:28 » |
|
Danes mi spet odpade fintes, mater. Ven pa ne grem laufat za noben dnar lepo je. Ku*rc je.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
" Just because I don't care doesn't mean I don't understand. " - Homer Simpson
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #188 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 18:34 » |
|
Našel sem prav presenetljiv prostor za tek pozimi, kljub temu da mi je bil že kar nekaj let takorekoč pred očmi. Garaža v mojem bloku... Konstantno 8 stopinj nad nulo, brez vetra, slabih 50 metrov v eno smer, takorekoč nič prometa izven konic, osvetljeno, relativno suho, če mi je dolgčas, lahko "čekiram" makine od sosedov (je ene par  primerkov). Ajde, če slučajno kdo naleti name, me gleda kot tele v nova vrata. Ampak jaz sem enako gledal pred mesecem dni enega skaterja, ki občasno tudi trenira tu. Če koga matra tek v teh arktičnih dneh in lahko pride na Poljane, je lepo vabljen na pol ure teka z mano. Sicer pa imam menda dostop tudi do enega "treadmilla" (tekalne steze, bljak pa ta izraz), ampak moram prej premagati eno trapasto minifobijo (  )... Jebiga, nisem brez zveze na tem forumu.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 18:38 od tiranozaver »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #189 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 18:39 » |
|
Dobro si se znašel. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #190 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 21:41 » |
|
Našel sem prav presenetljiv prostor za tek pozimi, kljub temu da mi je bil že kar nekaj let takorekoč pred očmi.
Garaža v mojem bloku...
Hehe, no če ne bo v kratkem bolje z vremenom se ti morda pridružim. Vsaj upam, saj sem fasal neko čudno poškodbo, bolečina v kosti na vrhu tik pod kolenom in to v obeh nogah, tečt ni možno. Ne vem od kje, saj sem po tem mrazu tekel res minimalno. Počivam že en teden, stanje enako, mažem s kremo proti vnetju, ki mi je t akrat pri vnetju kolena zelo pomagala, sedaj brez učinka? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #191 dne:: torek, 07. februar 2012 ura: 16:54 » |
|
Tiranozaver, ti pa imaš ideje.  Maja, mene pa resnično veseli zate. Uživajta! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #192 dne:: torek, 07. februar 2012 ura: 21:48 » |
|
zakaj bi bilo kaj narobe? fino je, sem pa osupla, ker dejansko nisem pričakovala, da se bo v kratkem času toliko stvari spremnilo, kot se je. Jaz se imam dobro in nekako ne vem, zakaj bi iskala v tem problem.
da pa ne zaidem s teme: danes sva se z mojim malce zadihala v kalncu, ki vodi na Vršič, šla sva peš do Jasne in potem proti Vršiču in bila prav žalostna, da naju je čas priganjal in da sva morala obrnit in it pokat pa domov, bi dejansko najraje šla kar do vrha. počutje navzgor je bilo super, ko je srce bilo, ko sem se zadihala malo in ko sem začurtila toploto po celem telesu, da sem kar žarela. Navzdol pa je bilo bolj klavrno - se mi je zdelo, da sem imela malo nizek pritisk, k čemur so najbrž prispevali tako tbl (tegratol), kot oblačno vreme, ki je pritiskalo dol, dejstvo, da sem zjutraj najbrž premalo pila, pa moj dejansko že ipak mal nižji RR. navzgor je blo pa super. in v trafiki, kjer sva kupila kartice sem srečala starega prijatelja, kar me je zelo razveselilo.
to je to.
maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
matheu__
Izkušen član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #193 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 09:52 » |
|
majc, kul je da ti je ok. meni ni lepo ker zarad vremena in zaprtega fitnesa ze kak teden nisem sportal in sem ze mal smotan. bolj ko ponavadi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #194 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 18:51 » |
|
Kinto, preden se mi boš pridružil, boš šel k zdravniku. Če te boli cel teden kljub počitku, je lahko resno.
Janja, hvala.
Majč, vsi smo veseli zate, samo mali se glej se, da te ne bo začelo ... odnašati. Toliko, kot sta vidva naredila v par tednuh, večina parov ne naredi v celem letu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #195 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 22:06 » |
|
maja, sem samo izpostavila stvar ki se mi je zazdela očitna. Mislim..sej zato pišeš take osebne stvari na forum, da dobiš feedback in s tem še kakšne zanimivo perspektivo, ane  NI bilo mišljeno slabonamerno. Vso srečo ti želim! Teja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #196 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 23:28 » |
|
majc, kul je da ti je ok. meni ni lepo ker zarad vremena in zaprtega fitnesa ze kak teden nisem sportal in sem ze mal smotan. bolj ko ponavadi.
matheu, klinc pa fitness pa smrdeče telovadnice, pejdi ven na luft, toplo se obleči ornk šal, rokavice, pa kaka bunda za smučanje pa dolge gate in šibi v naravo pa v klanec. in seveda rokavice, kapa itd. zunaj je veliko lepše kot v telovadnici. če se redno spraviš ven na zrak pa na kak manjši hrib v okolici ali pa samo po ravnem in da pospešiš malo korak, boš videl, da te bdo preplavili endorfini in veselje še bolj kot v kaki telovadnici. tudi mraza se prekleto dobro navadiš. večina ljudi pa je tozadevno malo pomehkuženih. ampak ko premagaš odpor ob tem, da se seveda toplo napraviš, je super. jaz vsak dan hodim na dolge sprehode. sneg mraz, gor, dol. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #197 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 23:36 » |
|
maja, sem samo izpostavila stvar ki se mi je zazdela očitna. Mislim..sej zato pišeš take osebne stvari na forum, da dobiš feedback in s tem še kakšne zanimivo perspektivo, ane  NI bilo mišljeno slabonamerno. Vso srečo ti želim! Teja  v bistvu napišem samo zato, ker enostavno sem navajena povedat tudi na forumu, kaj se mi dogaja in podleit zadeve. pa saj sem pisala o tem, kaj vse sva počela. pol je blo športa, pol pa drugih zadev in ja, valda me je zaneslo in sem aredila malo obnovo.  ama to čist iz navade. Teja, jaz tako funkcioniram, da sem ekstremno odprta in ekstravertirana za razliko od mojega dragega, ki je pa moje nasprotje.  bila sem osupla, ko mi je po kratkem bolj osebnem pogovoru rekel: jaz tebi kar vse povem. pa se mi sploh ni zdelo, da mi je povedal veliko  ampak ja, tu smo različni. vse ma svoje pluse in svoje minuse. ljudje smo si pa hkrati podobni in hrati različni. oboje nas na nek način privlači, se mi zdi. saj če si ekstrem v eno smer, rabiš mal kontrauteža v drugo. za naju mam občutek, da me on kar malo prizemljuje in to mi priaša zelo pomirjujoče občutke. zaenkrat se mam super in ne gori voda  hvala za skrb drugače. je pa res, just my way of doing this, fla, fla, fla o sebi brez problema  dons sva pa šla na en dolg sprehod ob Kamniški Bistrici. ne boste verjeli, ta rekla je Zmrznila, da so se otroci in psi drsali po njej. midva sva pa šibala po mrazu k utrgana. no evo, tuki sva si pa podobna - to obema paše  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #198 dne:: četrtek, 09. februar 2012 ura: 01:31 » |
|
Danes 10 km po Ljubljani. Teči se da, če so pločniki skidani in dokler je še sonce nad obzorjem. Ko se začne mračiti, je takoj pasje mrzlo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matheu__
Izkušen član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #199 dne:: četrtek, 09. februar 2012 ura: 09:21 » |
|
Majč, jst sem pomehkužen zmrzljivc.  Zadnjič, ko sem šel laufat po mrazu sem zbolel. Mogoče, če bi mel masko (al pa parkirišče  ) ko tiranozaver, ... jutri laufam klasiko po dolgem času (intervali+fintes rutina). Cant wait.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|