FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. ponedeljek, 21. maj 2012 ura: 23:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kako do zdravnika in do psihiatra  (Prebrano 758 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
MucaMaca
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 375

« Odgovori #20 dne:: torek, 13. december 2011 ura: 17:22 »

Ravno sem prišla domov. S čakalnici sem skoraj padla skupaj, v ordinaciji pa sem se samo sesedla in začela jokat. Ne vem, kdaj sem nazadnje kar tako jokala pred drugimi. Ni se dalo ustavit. Nisem šla sama, mama je šla z mano, in zdravnik je samo poslušal... in rekel, da je treba takoj in resno ukrepat. Dobila sem zdravila, dobila sem napotnico in še več - sploh mi ni treba do psihiatra, ker ga bo on poklical in vse razložil in se dogovoril, ker je rekel, da mi ne on sam, ne psihiater sam in ne psiholog sam ne bo mogel pomagat, ker se je predolgo zavleklo in sem pregloboko - ampak da bodo oni trije sodelovali, pa še jaz, in moj mož mora držat z mano, ker smo mi trije z otrokom osnovna celica, potem pa bo šlo. Jutri popoldne moram samo poklicat osebnega zdravnika, da mi pove, kako se bo dogovoril s psihiatrom.  jok
Zdaj se moram pa zbrat, da posesam stanovanje.

Moram pa priznat. Če tu na forumu in na skupini ne bi dobila take podpore in vzpodbude, ne bi šla. Pa ne mislim, da so vsi okoli mene, moji domači, slabi in me nikoli nič ne podpirajo. Le v takih situacijah včasih oni težje razumejo, včasih jaz težko sprejmem... in potrebujem pomoč od zunaj. Hvala vam za to. Upam, da je to po več kot dveh letih začetek konca mojega pekla.
Prijavljen
ljuba
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 99

« Odgovori #21 dne:: torek, 13. december 2011 ura: 17:37 »

Sem prav ponosna nate.. Vidis, da moras vcasih tudi v zdravnika zaupat. Kokr znajo zabluzit, velikokrat ko gre zares, vidijo ze na prvi pogled.
Bravo za ves pogum in akcijo, da si zacela svojo pot navzgor!
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.978

« Odgovori #22 dne:: torek, 13. december 2011 ura: 18:07 »

MucaMaca  rozicodam sem res vesela zate, da se ti je pričela situacija odvijati v pravo smer....in ponosna nate, da si zmogla vse te korake v tako kratkem času  oki

Pred kratkim si prišla na forum...zbrala pogum in se udeležila skupine za samopomoč...ter nato takoj ukrepala naprej, po nasvetih, ki si jih dobila.  oki

Naj se tvoj "pekel" res čimprej spremeni, ne bom rekla v nebesa, kajti tudi to ne bi bilo dobro  ne...temveč vsaj v normalno in zadovoljno življenje, ki je še pred tabo.

In tvoja zgodba je lahko v navdih marsikomu, ki se boji storiti korak naprej.  rozicodam
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #23 dne:: torek, 13. december 2011 ura: 18:17 »

rozicodam

MucaMaca, vesela sem zate, da si bila pogumna, naredila nekaj korakov in se odprla,
vesela sem, da se ti je tako lepo izšlo, zdaj pa lepo počasi po kratkih korakih naprej!

Samo pomisli koliko je bilo trpljenja in strahu, zdaj pa se ti odpirajo nove poti... Smiley

Vsi ti bomo stali ob strani in skupaj postali močnejši... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.425

« Odgovori #24 dne:: torek, 13. december 2011 ura: 20:36 »

MucaMaca, tudi jaz sem ponosna nate, bravo punca  clap  clap
Ti zmoreš, si dokazala! oki Zdaj pa na delo, ne samo doma, ampak na sebi, počasi, s pomočjo,  našo in domačo podporo rozicodam
Prijavljen
Ribica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 529

« Odgovori #25 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 09:17 »

Joj, kako sem vesela, ko preberem takšno zgodbo. Sem šele sedaj naletela na to temo in jo prebrala v enem kosu.
MucaMaca, čestitke za pogum in voljo, vse bo še dobro. Ko enkrat zmoremo tisti prvi korak, potem stvari stečejo, le prepustiti se moramo, ne se upirati.... Res lepo.

Ribica
Prijavljen
MucaMaca
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #26 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 10:08 »

Hvala  Smiley

Mogoče se res zdi, daje vse tako na hitro pri meni... pa vendar sem rabila več kot dve leti "dna", da sem poiskala pomoč (in dobre tri od takrat, ko sem zaradi pregorelosti pustila službo). Zato naj bo ta zgodba navdih tudi v tem, da se ne sme čakati in odlašati tako dolgo, ker potem maneverskega prostora ni več veliko.  kiselnasmeh
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 255

« Odgovori #27 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 11:01 »

MucaMaca, čestitam ti za pogumni korak, zelo sem vesela zate!  oki oki

Veseli me tudi, da si prišla k tako odgovornemu in požrtvovalnemu zdravniku-pohvala tudi njemu.  rozicodam
Prijavljen
Devetka
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 101

« Odgovori #28 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 16:04 »

Bravo! Naj gre le še navzgor. Smiley
Prijavljen
akasha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« Odgovori #29 dne:: nedelja, 18. december 2011 ura: 08:16 »

Super  oki maš pa res uredu zdravnika, ko bi bilo več takih  clap Kar tako naprej, jaz tudi grem jutri ali pa pojutrišnjem psihoterapvtki, pa tudi upam da bo življenje malo lažje  Tongue
Pa tudi mislim da če se nebi prijavila na ta forum da se nebi spravila nikamor  ne
Ker tu je tolko ljudi ki delijo podobne zgodbe in ti je nekako lažje ker vidiš da nisi sam v tem norem svetu Smiley
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar