Lara, si že v klimakteriju? Takrat so nihanja kar huda, saj veš hormončki. Lahko pa so to tudi znaki depresije.... Verjetno sodelavke ne telefonarijo ves dan in mogoče celo kaj naredijo, mogoče si samo preobčutljiva in ti gre naenkrat vse na živce.
Doma je vse kao vredu, imam moža , otroke, vendar nisem srečna. Otroci so zrasli in ne vidim več smisla v življenju . En kup časa, vendar nevem kaj naj počnem. Stvari , ki so me prej veselile, me zdaj ne veselijo več. Otožna sem, žalostna, nedružabna, večkrat zaskrbljena.
Tule si naštela nekaj stvari,..... Kar sem že napisala, ali te daje klimaks al pa depresija, al si pa enostavno tečna in zoprna, kar verjamem, da prej nisi bila in je to le posledica nečesa.
Od kod pa izvira tvoje nezadovoljstvo? Si se kdaj vprašala, iskala....? Nekje mora biti jedro problema...
Imaš preveč časa. Zapolni ga, prisili se, da boš začela spet uživat. Ne se doma zasedet in nič ne delat, , pojdi ven, hodit, kupi si kužka, ta ti bo dal spet veselje in delo, zsapolnil ti bo prosti čas, pojdi na kašne plesne ure, beri knjige, druži se s prijateljicami..., štrikaj, rešuj križanke.....
Če nečesa dolgo ne delamo, postanemo brezvoljni, nezadovoljni , tečni in zoprni, ker smo v bistvu nesrečni, naredimo pa nič

Mogoče si pa samo pozabila nase in svoje življenje in si sedaj pregorela..., zbudi se