|
Lost
|
 |
« dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 20:05 » |
|
S psi lahko človek zlahka naveže čustvene stike, v njih naj bi imel oporo, ki mu pomaga pri premagovanju stresa in pri navezovanju stikov z ljudmi.
Psi imajo lahko zelo pozitivne učinke pri zdravljenju duševnih težav. Štirinožci naj bi bili zlasti pomembni psihoterapevti tudi pri otrocih, ki težko navezujejo stik z okoljem. Preberite več na portalu --->>
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.978
|
 |
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 20:48 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 20:52 » |
|
Mene pa moj terapevt zapušča... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 20:55 » |
|
Toja  ... a je hudo s tvojo K.?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 423
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 21:03 » |
|
Tvoja terapevtka je bila s tabo in počakala tako dolgo, da si se postavila na noge Toja. In ko bo čas, ji boš zato lažje pustila, da gre.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 21:22 » |
|
Ja precej hudo je....težko hodi, pade in ne more sama vstat.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 21:25 » |
|
Tvoja terapevtka je bila s tabo in počakala tako dolgo, da si se postavila na noge Toja. In ko bo čas, ji boš zato lažje pustila, da gre.
Libby, prav imaš...res je kar si napisala....v veliko veselje mi je, pa kadar nisem mogla nikamor(strah, panika), me je zvlekla ven in ob njej sem se počutila varno in pogumno... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 21:25 » |
|
 uh...si ne predstavljam kako ti je... Objem od mene, draga Toja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 05. december 2011 ura: 22:06 » |
|
Libby, prav imaš...res je kar si napisala....v veliko veselje mi je, pa kadar nisem mogla nikamor(strah, panika), me je zvlekla ven in ob njej sem se počutila varno in pogumno...  toja  , tudi meni je hudo za tvojo kužico... Meni je naša najboljši AD , zaradi nje sem primorana it ven in to takoj pozitivno deluje na mene, ko sem pod kakšnim stresom, jo primem v naročje in božam, zelo pomirja, pa samo ko stopiš v stanovanje  , nihče te ni tako vesel kot pes 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
morskival
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 151
|
 |
« Odgovori #9 dne:: torek, 06. december 2011 ura: 09:26 » |
|
Toja, tale tvoja psička te bo čuvala na drugi strani mavrice  Bova pa skupaj poiskali novega terapevta, ki te bo zelo zaposlil  Drži se  Odkar imamo pri naši hiši kosmatince, se je moje stanje veliko izboljšalo, povezalo družinske člane še bolj  Pa ko se mi res ne da ven, pride k meni moj Pan, pa me gleda s tistimi svojimi navihanimi očmi, maha z repkom 100 na uro....in kako naj mu človek odreče vsaj en kratek sprehod ali pa igro na travniku 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #10 dne:: torek, 06. december 2011 ura: 10:18 » |
|
Mene pa moj terapevt zapušča...   Oh, Toja, saj sem ti povedala. Kar drugo terapevtko si nabavi.  Je lažje. Meni bi bilo verjetno dosti huje ob izgubi moje Sare, če si ne bi prej omislila nove kužike. Poleg vsega ostalega, se je ta stara nekako ponovno razveselila življenje, zanimalo jo je kaj tamala dela...in za ne verjet...začela je z nami zopet hoditi na sprehode. Mislim, da je umrla zadovoljna s svojim življenjem.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 737
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 12:21 » |
|
Res je - absolutno!  Si ne predstavljam življenja brez psa - nikakor,  Vse več prebiram in vidim po tv, kako si ljudje na veliko nabavljajo pse..kmalu jih bo več kot ljudi!  Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 19:48 » |
|
Če bi bog dal,da zadenem kdaj na lotu bi 1000% kot prvo kupila hiško z nekaj zemlje in še tri mopse zraven,....obožujem kosmatince-vse!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 737
|
 |
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 26. januar 2012 ura: 09:55 » |
|
Suzy,  Mopsi so zakon, poleg čiwawe, pinča in maltežana..pa še kaj zraven!  Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 26. januar 2012 ura: 11:05 » |
|
no, na obalni skupini za samopomoč smo zelo moderni in imamo 4-nožne terapevte...uhate, kosmate, repate...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
amadeus
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 842
Izaija 2 : 2 - 4
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 27. januar 2012 ura: 07:03 » |
|
Če imaš za terapevta psa, je logično, da je tudi tvoje počutje pasje. Če si s tem zadovoljen - tudi prav.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
_______________________________________ ___ VSE v tem postu je izraz mojega osebnega mnenja, razen URL naslovov in citatov. Prosim verjemi mi, da nimam nič proti tebi, ko se večkrat ne strinjam s tabo
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #16 dne:: petek, 27. januar 2012 ura: 10:08 » |
|
Če imaš za terapevta psa, je logično, da je tudi tvoje počutje pasje. Če si s tem zadovoljen - tudi prav.
Tvoja izjava je....oprosti....bedasta. Bi ti svetovala, da si nabaviš psa, a nobenemu štirinožnemu prijatelju ne želim takega laastnika.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
|
koklja
|
 |
« Odgovori #17 dne:: petek, 27. januar 2012 ura: 12:05 » |
|
Meni se pa zdi, da se je Amadeus malo pohecal 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #18 dne:: petek, 27. januar 2012 ura: 12:23 » |
|
Meni pa je končno jasno, zakaj se Amadeus počuti tako božansko. In zakaj sem jaz torej tako sladka... Analogije, analogije.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
amadeus
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 842
Izaija 2 : 2 - 4
|
 |
« Odgovori #19 dne:: petek, 27. januar 2012 ura: 13:25 » |
|
Meni se pa zdi, da se je Amadeus malo pohecal  V vsakem hecu je tudi jedro resnice.  Tudi mi smo imeli do zdaj že dva krasna psa in zelo težko je bilo nam vsem, ko smo se morali posloviti... ...in verjetno bomo še imeli kdaj kakšnega. Kljub temu pa menim, da pes ne sme nadomeščati človeške družbe in ne more odigrati vloge, ki mu nikoli ni bila namenjena. Ne smeš ga imeti ne za prijatelja, ne terapevta, ne za ... karkoli drugega. Pes naj ostane pes. Žival, ki se te vedno razveseli, te nesebično uboga in te ima brezpogojno rad kljub temu, da si dostikrat čuden, tečen ali neprilagojen v družbeno okolje. In ti ga imaš rad zaradi njegove neposredne iskrenosti. To pa je vse. Kakršnokoli drugačen odnos do domačih živali je ... vprašljiv, da ne rečem bolan....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
_______________________________________ ___ VSE v tem postu je izraz mojega osebnega mnenja, razen URL naslovov in citatov. Prosim verjemi mi, da nimam nič proti tebi, ko se večkrat ne strinjam s tabo
|
|
|
|