Pozdravljeni!
Sem nov tukaj na forumu, star sem 24let in se soočam z čudnimi težavami.
Nonstop se mi dogaja, da moram nekaj preverjati.
Preden grem od doma, moram večkrat preveriti ali je štedilnik res izključen, ali sem zaklenil vrata. Čeprav vem, da sem npr. štedilnik izključil, moram vseeno preveriti.
Potem se mi je dogajalo, ko sem se vozil z avtomobilom, da sem npr. prevozil določen odsek ceste in sem čez čas začel razmišljati ali sem se peljal po omejitvah ali ne. Čeprav vem, da sem se. Vendar sam pri sebi razmišljam " Ali sem?" in ker se ne spomnem ali sem se ali nisem, o tem potem razmišljam zelo dolgo. Dokler ne dojamem; " No pa saj vrjetno sem se".
Težava je tudi pri uporabi spleta, na spletu je veliko obrazcev, kjer lahko kaj izpolneš in preko spleta oddaš naročilo, poizvedbo..ali kaj takšnega. Ko neham brskat po internetu, se čez čas začnem spraševati, ali sem izpolnil kakšen obrazec, ali sem kam kaj pošiljal...itd. Četudi nisem. Vendar preprosto začnem o tem razmišljati. Potem pa samo tuhtam in tuhtam. Tako dolgo, da si v glavi ustvarim nekakšne scenarije, kako sem npr. nekje izpolnil nek obrazec in ga oddal...itd.S tem pa se moja tesnoba še poveča. Čeprav globoko v sebi vem, da tega nisem storil.
Kaj menite?

Lp