majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.807
|
 |
« dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 13:09 » |
|
Ko sem prvič pogledala tale komad, se mi je zdel čist brez veze. nekdo se spet norca dela pa neki zafrkava, ampak ko mi je brat razložil, kako se to pleše, sem za hec poizkusila in zadeva abnormalno deluje! res! totalno sprošča. poglejte si: http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&ob=av2ePravila: v bistvu je poanta ravno v tem, da ni pravil, da ni določene koreografije gibov in da je res totalno sproščena zadeva. roke noge so sproščene, ni potrebno nadzorovati gibe, poslušaš muziko in migaš po ritmu kakor se ti zazdi. roke noge totalno sprostišin migaš s celim telesom lahko, z glavo, rokami, nogami, skačeš, migaš, se treseš, vse, samo da si cel sproščen. priporočam prej lokalno ogrevanje: vrtiš glavo v eno drugo smer, ogreješ zapestja, komlce, rame tako, da jih vrtiš, pa isto boke, kolena, noge. in potem prižgeš muziko in začneš enostavno migat. to do shufling! za ritem pa vam pošiljam naslednje komade: http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&feature=relmfuhttp://www.youtube.com/watch?v=UA8rcLvS1BY&feature=relmfuhttp://www.youtube.com/watch?v=k39ju0Z5VmE&feature=relmfuZa butasta besedila pesmi se sploh ne zmenite. vi sam migite pa plešite brez vnaprej določene koreografije na način, da dele telesa kot so roke, noge, itd. popolnoma sprostite, pa bo  probala sem in ful dobro se počutim. antistresna terapija in tudi telesu prijazna reč.  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 13:10 » |
|
probite, pa povejte, kako ste slednje doživeli in ali ste se po tem bolje počutili  vem, prav očarljivi gibi to niso, ampak počutje je pa za znoret dobro. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.530
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 13:37 » |
|
Enkrat sem na eni delavnici sprobala posebno meditativno gibanje skozi katero dosežemo sprostitev: Metoda 5 ritmov (Five Rhytms ®, Gabrielle Roth)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 14:07 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 14:11 » |
|
haha, vom sprobala tole tvojo muziko  aslan, morda bi bilo vredno odpreti svojo temo in ljudi povabiti še v metodo, katero si ti spoznala in če kaj več napišeš o njej. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 14:11 » |
|
majč, kar takoj. bova skupaj. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 15:21 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 15:24 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.978
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 17:04 » |
|
 tud tole je oblika "šaflanja" 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #9 dne:: nedelja, 04. december 2011 ura: 10:01 » |
|
 tud tole je oblika "šaflanja"  ja saj baje, da iz tega izvira, haha sinuska skupi sva migale pa, skakale pa mahale z rokami, nogami, tko da nisi se sama afnala. sam kok to dobr dene, sploh ker ne ustavljaš gibov ampak vse miga popolnoma sproščeno. neverjetno se sprostiš. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
julija30
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 172
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sobota, 28. januar 2012 ura: 09:53 » |
|
tole šaflanje je meni zakon pri nas vse tri babe šaflamo ko nore . hehe čist se odklopiš . 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #11 dne:: nedelja, 29. januar 2012 ura: 06:40 » |
|
jaz bi šaflala sam, če bi se moj brat tud hecal poleg, drugače pa zadnje čase z mojim dragim (sem na novo zaljubljena) ogromno hodiva v naravo in tko, tako da tudi to prav sprošča - miganje, svež zrak, itd. in občasno tečem in res komaj čakam sezono teka. ko bom tekla vsak dan  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #12 dne:: nedelja, 29. januar 2012 ura: 16:44 » |
|
Majč super na friški zaljubljena,....naj traja in traja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
LostOneFuture
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 55
|
 |
« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 23. april 2012 ura: 16:28 » |
|
To sem jaz naredila pred nekaj urami danes, da sem se pomirila, ker me je dajala taka tesnoba, da sem mislila da mi prsni koš skupaj potegnilo. Sicer ne morem nevem kako skakati, ampak miganje me je pomirilo, da sem malo pokurila te stresne hormone in sem zdaj bolj mirna. Zdi se mi super način za sproščanje, jaz znam prav korake drsenja, sem pred leti s tme začela, in občasno se še vedno na to spomnim. Predvsem ta glasba, na katero se pleše, me pomirja, čeprav je eno samo nabijanje, ampak vem ko sem bila še v študentskem domu, sem ob tej glasbi celo zaspala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #14 dne:: torek, 08. maj 2012 ura: 06:22 » |
|
drek, tole sploh ni tisto, kar sem sama mislila. evo, tuki se lahko naučite tega, kar naj bi to bilo: http://www.youtube.com/watch?v=3Zbh4bMK3PQtisto, kar pa sem sama opisala pa meni ful sprosti ramenski obroč in s tem mojo psiho tudi  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #15 dne:: sobota, 12. maj 2012 ura: 07:18 » |
|
a veste, da znam shuflat tko kt je ta tip pokazu.  sem trenerala in prav znam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #16 dne:: danes ob 12:05 » |
|
|
|
|