FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. ponedeljek, 21. maj 2012 ura: 22:39

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Veronika Seles  (Prebrano 1225 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 883

« dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 19:48 »

Zanima me, če ima kdo izkušnje s psihoterapevtko V. Seles in Celja?
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 20:11 »

hm a to je gospa iz Sobotnega popoldneva? Ja naši jo zelo pohvalijo-ustvarjalci odaje.
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.530

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 20:20 »

Piše tudi redno v reviji Viva.
Menda je odlična strokovnjakinja za terapevtsko pomoč pri skokih čez plot.
Izdala tudi knjigo z naslovom Nezvestoba.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.603

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 20:21 »

Jagodka! rozicodam

Jaz nimam ravno osebne izkušnje z njo, sem pa veliko o njenem delu prebirala. Zanimala me je predvsem problematika o kateri je veliko pisala. Jaz sem glede na prebrano dobila izredno dober občutek in mene osebno je z njenim pristopom prepričala.  
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 20:41 »

hm a to je gospa iz Sobotnega popoldneva? Ja naši jo zelo pohvalijo-ustvarjalci odaje.

Ja Masi...to je ta in je zelo prijazna, čutna...ambulanto ima v Celju,
je celjanka... pomezik

Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 21:03 »

Hvala.  rozicodam

Mogoče kakšna osebna izkušnja....

Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
megi94
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 158

« Odgovori #6 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 13:11 »

Jagodka,jaz sem bila 1x pri njej,skupaj z možem.Čeprav mi takrat njen odgovor ni bil glih najbolj ušeč,pa lahko rečem,da natančno ve kaj dela in v bistvu me je v tistih 50 minutah postavla na realna tla.Njeno knjigo nezvestoba sem prebrala tudi 2x,zeloo mi je ušeč,zelo razumna in stvarna.
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 17:52 »

Hvala, Megi  rozicodam
Prijavljen

Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #8 dne:: sobota, 03. december 2011 ura: 23:10 »

http://tvslo.si/predvajaj/kdo-ima-prav-urska-brecko-na-zadnji-terapiji/ava2.122495621/
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: nedelja, 04. december 2011 ura: 09:01 »

Hvala, Lost.  rozicodam
Prijavljen

martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.540

« Odgovori #10 dne:: nedelja, 18. december 2011 ura: 17:54 »

Jagodka,jaz sem bila 1x pri njej,skupaj z možem.Čeprav mi takrat njen odgovor ni bil glih najbolj ušeč,pa lahko rečem,da natančno ve kaj dela in v bistvu me je v tistih 50 minutah postavla na realna tla.

Kaj pa vama je rekla ?  Cool
Prijavljen

neimenovana
pridna mravljica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 66

« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 15:32 »

Jaz hodim k njej na individualno terapijo in sem ZELO zadovoljna. Ko bi le bili vsi terapevti taki kot Veronika.
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 16:05 »

Jagodka,jaz sem bila 1x pri njej,skupaj z možem.Čeprav mi takrat njen odgovor ni bil glih najbolj ušeč,pa lahko rečem,da natančno ve kaj dela in v bistvu me je v tistih 50 minutah postavla na realna tla

Megi. Ni ti bil pogovor vsec. Ampak si vseeno ubogala ion si se navzela njenih prepricanj. Ti si bila tista, ki se je uklonila. Zakaj? Ker si moras nekaj dopovedati ti, ki si pac na zdravilih, moz pa kao zdrav, nemiren, mocan, zazeljen???  Domnevam da ti je rekla, da se naj zenska ukloni moskemu in mu karkoli oprosti?  Grin

Drugace pa je ena zena enega bogatega šejka v arabskem svetu rekla, da so jo tam naucile babe, da je za mozevo zvestobo nujno samo eno : od doma se ga mora vedno pustiti samo s spraznjeno mosnjo tik pred odhodom. Potem mu na druge zenske ne bo stal. In nezvestobe ne more biti! Ljubezen pa ima itak doma. Ce ona tega ne bi redno delala, bi priloznost naredila tatu! Domnevam da je bilo dovolj samo njeno podrkanje, ali oralni. Ne pa seks parkrat na dan, kar je on moral it ven na sestanke.

Vsi drugace hocejo varati ali varati, Kemija in fiziika smo ljudje, nic drugo . Ce zenska to porihta, se ji bo moz vedno vracal redno.

Seleseva pa pac  samo filozofira o "potrebi po priznanju" ipd. Kar ej drugotnega pomena in se pri moskih brez telesnosti ne pojavlja samo od sebe do zensk..

« Zadnje urejanje: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 16:08 od martinca » Prijavljen

neimenovana
pridna mravljica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 66

« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 16:33 »

Martinca, zgleda da imaš probleme sama s sabo.
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 16:41 »

Martinca, zgleda da imaš probleme sama s sabo.

Nimam oz jih nimam imet z nikomer. Verjamem izkusenim zenskam, ki so imele v rokah zelo veliko moskih in ki poznajo vse starodavne skrivnosti o seksu in ljubezni, pa ceprav sama nimam nic s tem. Vse skup berem bolj kot zanimivost oz. realno dejstvo. Psihologija pa se z leti spreminja : kot farmacija, tako pa tudi psihiatrija in psihoterapija vedno nova in nova odkritja in mnenja provajda v ta svet.

Znanost in njene psiholoske trditve se torej s casom spreminjajo : praksa in izkusnje skozi vsa tisocletj cloveske zgodovine samih objektov (zenske, moski) pa so vedno koristne in univerzalne resnice za poznat  oki
Prijavljen

neimenovana
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 252

« Odgovori #15 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 18:47 »

od doma se ga mora vedno pustiti samo s spraznjeno mosnjo tik pred odhodom. Potem mu na druge zenske ne bo stal. In nezvestobe ne more biti!

sesmejem Uboga ženskica pa se na moške res zelo slabo spozna. Najbrž se ji še sanja ne, kako hitro se mošnja lahko spet napolne. In če je to edini način, kako obdržati moškega  Huh?
Mislim, da se je res bolje držati filizofije Seleševe ... bo svet za nas ženske lepši in prijetnejši.  kadim
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 18:56 »

Samo ni deklica, je stara zenska  Embarrassed Z njo je bil intervju nekje v Jani ali v 7D. Je rekla, "preden gre moski od doma, mu je treba mosnjo spraznit." Jaz sem pa pac verjela. Na FB sem vidla neke moske, ki jih imajo zene tako na kratko, da ima 50 moskih prijateljev, pa samo 2 zenski notri : od tega se ena oblaci v moskega in ima prilepljene brke, druga pa je bila bolna pacientka z rakom. Zdaj si mislim, ali je tudi ta tik pred odhodom od doma mogoce vsakikrat "potegnjen", pa zato na druge ne misli. Al kako ga je ukrotila, da ji ga in sral z mlajsimi ljubicami, pa da niti na FB med prijatli nima nobene normalne (zenstvene).
Prijavljen

neimenovana
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #17 dne:: ponedeljek, 26. december 2011 ura: 22:29 »

Jaz hodim k njej na individualno terapijo in sem ZELO zadovoljna. Ko bi le bili vsi terapevti taki kot Veronika.

Super, držim pesti, da se zmenita kot je prav.  Kiss
Prijavljen

megi94
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 158

« Odgovori #18 dne:: četrtek, 05. januar 2012 ura: 21:53 »

Martinca,pri meni je bilo obratno.Ni mož varal.S tem,ko sem napisala,da mi odgovor ni bil všeč,je bilo tako,da sem pričakovala povsem nekaj drugega.Ampak ja,moram reči,da zna,počutila sem se kot da bi bila popolnoma gola pred njo,da me vidi v dno mojih misli.Imela je prav vse kar je rekla.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar