FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. ponedeljek, 21. maj 2012 ura: 22:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Libby  (Prebrano 1356 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.307

vsi smo orli

« Odgovori #60 dne:: torek, 20. december 2011 ura: 08:00 »

da potrebujem nekaj drugačnega, nekoga s tršo roko in ostrejšimi zahtevami, ki ne bo tako potrpežljiv z mano.

hmmm... dvomim v to
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.978

« Odgovori #61 dne:: torek, 20. december 2011 ura: 09:30 »

Libby  rozicodam

Če si bila vedno vajena doživljati le negativna čustva, ni čudno, da so ti prijetno počutje...spokojnost...zadovoljstvo tuja  unsure in se jih zaradi tega v bistvu sama otepaš, čeprav zavestno stremiš k njim, jih podzavestno zavračaš.

Zelo podobno fazo sem imela tudi jaz...kot, da bi sami sebi dokazovala oz. dopovedovala, da nisem vredna biti srečna...zadovoljna.  unsure

In prav gotovo to človeka utrudi...to večno iskanje "svojega mesta pod soncem"...zato ti verjamem, da si naveličana in zato tudi v fazi, ko bi najraje prenehala s terapijo in nadaljevanjem tega iskanja. Saj tudi jaz obiskujem terapijo in včasih se mi zdi, da sem itak brezupen primer, kar se tiče določenih zadev....pa vendarle kasneje (ponavadi, ko najmanj pričakujem) ugotovim, da temu ni tako.  kiselnasmeh

Citiraj
Najhuje glede končanja s terapijo pa je, da niti približno nimam nobenega plana, kako naprej, ko bom prekinila. Bebec kot sem, bom verjetno raje naprej blefirala na terapiji, dokler se mi ne bo prižgala lučka ali dokler me terapevtka ne bo poslala se solit. Ampak resno menim, da to ni več zame oz. da potrebujem nekaj drugačnega, nekoga s tršo roko in ostrejšimi zahtevami, ki ne bo tako potrpežljiv z mano. Le da me moja terapevtka noče siliti, dokler sama ne bom pripravljena. Ampak v takem tempu in s tako borno motivacijo lahko stopicam na mestu še 10 let alpa vse življenje. U glavnem, cel moj lajf je nekam brez pomena.

Jaz mislim, da te tvoja terapevtka sedaj že pozna in ne moreš kaj dosti blefirati pred njo...vsaj pri meni je tako. Ko želim kakšno stvar "zblefirati" me izdajo npr. oči...nasmeh...vzdih...  Smiley Včasih še sama ne morem verjeti, kako me lahko "prebere", brez, da odprem usta....pa zadane točno v bistvo.

In trša roka ter ostre zahteve niso tisto, kar ti rabiš  ne...Ti rabiš čas, da predelaš določene zadeve...rabiš razumevanje...Morda je tudi ta terapevtkin način namenjen temu, da postaneš "nezadovoljna" in se morda vendarle odločiš, da greš v terapiji naprej....čeprav seveda obstaja tudi možnost, da odnehaš...čeprav saj veš: večno ne moremo bežati pred sabo.  kiselnasmeh

Upam, da sem bila vsaj približno razumljiva, kajti težko je ubesediti tisto, kar vendarle čutimo a hkrati še sami ne vemo, kaj to je.

Libby...en objem  rozicodam
« Zadnje urejanje: torek, 20. december 2011 ura: 09:40 od Slavka » Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #62 dne:: torek, 20. december 2011 ura: 11:46 »

Libby rozicodam

Človek je čustveno bitje,...vso pravico imaš,da čutiš sedaj kot čutiš....sicer nisem prava za delitev nekih nasvetov,ker sem sama nekje bolj na podnu....A če tudi se nam zdi,da življenje nima pomena moramo preživeti svoj vsak dan z odnosi takšnimi in drugačnimi,s čustvi bodisi negativnimi ali pozitivnimi,...
Vsa čustva resda niso takšna, da bi nam olajšala življenje – nekatera so negativna in kot posledica slabih življenjskih izkušenj lahko pomembno vplivajo na naše razpoloženje, celo zdravje. Prav je, da se takšnimi čustvi in občutki, ki jih prinaša ćivljenje, ne izogibamo, marveč se z njimi spopademo in naučimo, kako ravnati v prihodnje. Življenje namreč niso le rožice in smeh – je tudi žalost in jok. Samo od nas pa je odvisno, ali bomo takšna obdobja prebrodili in jih izkoristili sebi v prid – ali pa nas bodo spravila v še večji obup.
Sicer pa ta del ti že predobro obvladaš,....jaz sem še daleč v zaostanku.....
Želim ti povedat le,da si res ena prekrasna,iskrena,predana,...punca,ki ne klone kar tako in želim ti
veliko volje in pozitivne energije za vnaprej...objem in drži se rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar