mayya
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 7
|
 |
« dne:: torek, 22. november 2011 ura: 14:38 » |
|
Pozdravljeni, Veliko sem naštudirala, prebrala knjig.... vsega pa bi vseeno rada slišala še kakšno vaše menenje.
Sem ravno iz zelo težkega razmerja, odhajala sem kar nekaj časa na koncu pa sem vendarle uspela!!!
Potem pa sem spoznala fanta, ki je prav tako vendar že dle časa iz bolečega razmerja. Začela sva se malce družit, počasi sponavat le površno seveda ker imava oba postavljene blokade, malce sva se tudi zapletla, ker je privlačnost vseeno bila vsaj z moje strani, vendar so bile stvari popolnoma jasne, da si noben od naju ne želi (raje rečem - ne upa v razmerje vsaj kar se mene tiče ). Nihče od naju ni nikomur naredil nič slabega. Fant je izredno prijazen, pozoren, vendar čustveno zelo nedostopen - tudi introvertiran, si pa upam sklepati kolikor sem ga spoznala, med vrsticami da je tudi zelo nagle jeze in da želi imeti stvari pod kontrolo, notranja nevrednost, ego. Mene je njegov način ravnanja z mano zelo pomirjal, dobro sem se počutila v njegovi družbi in vedno bolj mi je bil všeč. On je redko vzpostavil prvi kontakt z mano in k da je vedno čakal da bom jaz vse naredila. Kadar sem potrebovala pogovor, me je bil vedno pripravljen poslušat in si vzel čas za mene, nikoli ni rekel da ne more... Sem se že spraševala, da ni morda eden od ljudi, ki ne zna reči ne. In ta njegova prijaznost me je popolnoma zbegala. Vem da ni pravi čas zame, da bi se spuščala v vezo, tudi on si tega ne želi, tako da o tem ne razmišljam vendar je nekaj na njemu, ki mi ne da miru in si želim njegove družbe. Ker sem se vstrašla teh občutkov do njega sem mu danes povedala, da ne bom mogla biti njegova prijateljica, ker sem začela čutiti nekaj več do njega, on pa je rekel da ne želi da prekineva stike in da se bova o tem še pogovorila.. zdej se mi zdi da bi moral on kej narediti, če res ne želi prekinit stikov, ker ne želim biti spet jaz tista da nekaj forsiram,in da je bolje da se pač umaknem. vendar je nekaj v meni ki mi govori, da je vredno vstrajati in iti počasi??? Ker se tudi meni nikamor ne mudi? In konec koncev si nisva nič.... Kaj bi bilo prav? Iskreno povedano me je strah pogovora znjim, in nekje v sebi pričakujem, da ga najbrš tudi ne bo, da je iz ne vem kakega razloga tako reagiral.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 18:58 » |
|
Ker sem se vstrašla teh občutkov do njega sem mu danes povedala, da ne bom mogla biti njegova prijateljica, ker sem začela čutiti nekaj več do njega, on pa je rekel da ne želi da prekineva stike in da se bova o tem še pogovorila.. zdej se mi zdi da bi moral on kej narediti, če res ne želi prekinit stikov, ker ne želim biti spet jaz tista da nekaj forsiram,in da je bolje da se pač umaknem. vendar je nekaj v meni ki mi govori, da je vredno vstrajati in iti počasi??? Ker se tudi meni nikamor ne mudi?
Mayya pozdravljena  Najbrž sta občutke in vajin odnos med tem časom že nekako razrešila,si prišla na jasno kaj si v bistvu želita in čutita. Oba sta pustila za seboj boleče razmerje in vsak tak proces prebolevanja potrebuje čas,....najbrž je zato fant tudi nekoliko previdnejši ali pa morda ne čuti enako kot ti. Odkrit pogovor nebi škodoval....ali se dejansko privlačita oba,čutita da vama je skupen preživet čas prijeten,imata kakšne skupne interese,poglede na določene življenske situacije,.... Zmotilo me je le to,da pišeš o fantovi nedostopnosti,nagli jezi,ego,....po drugi strani pa bi naj bil prijazen,pozoren hkrati pa se notranje ne vrednoti,... Čeprav se v njegovi družbi počutišdobro in te privlači,...ga sprva dodobro spoznaj,poskušaj dognati kaj je tisto,kar ga je pripeljalo oz.se je v njem nabralo kot neka notranja negativna energija,...ali ima slabo samopodobo,... Čustveno nedosegljiv moški je velikokrat tisti, ki te iz tega ali onega razloga ne more ljubili tako, kot si želiš in zaslužiš. Morda je v njem nekak obrambni mehanizem, ki izvira iz strahu, da bi bili prizadet. Na žalost gre včasih za začaran krog, saj čustveno nedostopni ljudje s seboj največkrat prinesejo razočaranje in prizadetost. Z vsakim razočaranjem pa je strah le še večji. Ne želim ti ponovnega razočaranja,....premisli,vzami si čas,....morda pa bo le on tisti,ki bo storil prvi korak,...in vsekakor se vama ne mudi,...za ljubezen in tudi če bo samo dobro prijateljstvo je potrebno veliko iskrenosti,pogovorov,razumevanja,..... Javi nam kako vama gre!!! In vse dobro obema,.... Mogoče se oglasi še kakšna uporabnica z nasvetom,ki ti bo v pomoč!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
mayya
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #2 dne:: torek, 24. januar 2012 ura: 16:47 » |
|
spet na istem ...... ja res je minilo kar nekaj časa, no v vsem tem času sva se kljub dogovoru, da nihče od naju ne želi resne veze, dobivala še naprej in vedno bolj sva se zbližala, postala sva prijatelja..... On se je začel odpirat, bil veliko bolj sproščen v moji družbi.... skratka imela sva se res lepo kadar sva bila skupaj. Zaradi veliko obveznosti pač nisva bila zelo pogosto. No zdaj pa se je moje razmišljanje spremenilo. Prej si tudi sama nisem želela v razmerje, zdaj pa si ga počasi želim. Nočem silit vanj ker se mi zdi, da še vedno ni povsem pripravljen in mu tako kot je ustreza, drugače bi najbrš že sam kaj rekel. Razmišljala sem, da se umaknem od vsega tega, dokler se še globje ne zapletem. ne vem kako naj mu povem, da ga ne bi prizadelo, ker neka vez med nama vendarle obstaja. Vem, da prijatelja ne bova mogla ostati, tako pač reskiram, da izgubim popolnoma vse kar imava. Ne upam pa mu ničesar povedati. Zato bi bilo se mi najlažje počasi umakniti. Vem zelo strahopetna potza.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #3 dne:: torek, 24. januar 2012 ura: 16:57 » |
|
mayya, ne glede na to, kako so se kakšna moja razmerja končala (in kako se morda še bodo), sedaj, ko gledam nazaj, ničesar ne obžalujem, razen tega, da nekomu, ki sem ga imela res zelo zelo rada, tega nisem povedala. seveda zdaj tudi na to gledam kot na izkušnjo, a navadno je tako, da nam sčasoma ni žal stvari, ki smo jih storili, temveč stvari, ki jih nismo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #4 dne:: torek, 24. januar 2012 ura: 21:01 » |
|
Mayya če čutiš,da to ni to se je morda res bolje umakniti,...imeti se lepo tisti čas ko si z njim je premalo,za trdnejšo razmerje je potrebno veliko več,....kaj pa čuti tvoje srce veš le ti,.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mayya
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 10:03 » |
|
zmedena sem in ne vem, kaj naj naredim. Srce mi govori naj vztrajam, razum pa da to nikamor ne pelje. Prejokala sem celo noč. Ne znam se odločit in res ne vem kaj nej naredim, strahopetna sem zelo. Ne upam se pogovorit z njim, nočem bit vsiljiva, zavrnitev bi me še bolj bolela, in edini način je, da bo meni lažje, da kar zginem, ampak to pa spet ni pošteno do njega sej mi ni naredil nič slabega. In prej ali slej me bo najbrš poklical in vprašal kaj je narobe. Res ne vem kaj naj naredin in predvsem kako. V vsakem primeru bo težko, ker je že. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Devetka
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 101
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sreda, 25. januar 2012 ura: 10:41 » |
|
Hmm, meni osebno bi bilo lažje, če bi vedela pri čem sem. Pravzaprav se še nista odkrito pogovorila, kaj pa, če bi on bil s tabo zares, morda si je v vmesnem času tudi on premislil? Ne vem, sama ne maram neizrečenih odnosov, tako da bi se pogovorila z njim odkrito. Tudi v primeru, da te zavrne, boš prebolela in šla lažje naprej kot pa da še mesece živiš z negotovostjo. Odkritost ni vsiljivost.
Tako nekaj polovično je pa brezveze, ker bi (boš) samo trpela zraven. Je še veliko drugih fantov na svetu, ki te bodo vzeli celo v paketu, čeprav se ti mogoče zdaj ne zdi tako.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mayya
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 26. januar 2012 ura: 23:55 » |
|
ja sej razmišljam o tem, da je še dost drugih fantov, ki bi mi lahko dal bistveno več kot on. Sem zadevo malce prespala in zdej sem prepričana da je to tako. Sem se odločla da ne bom ničesar rekla le pač ga ne bom kontaktirala in bom lepo živela dalje, zdaj zaenkrat nimava nobenih kontaktov že par dni in mi je povsem jasno da nima ravno veliko interesa zame. Tako da imam odlično priložnost da ga lažje pozabim. Mogoče me pa tudi on ne bo več kontaktiral. Pa bo lažje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 27. januar 2012 ura: 05:56 » |
|
Mayya 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mayya
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sobota, 28. januar 2012 ura: 19:34 » |
|
mah....... saj je vseeno........
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mayya
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #10 dne:: torek, 31. januar 2012 ura: 18:58 » |
|
No nej povem da nisem zdržala.... ampak je on v tem času prekinil stike iz meni neznanega razloga. Zdaj se je zadeva obrnila in je on tisti, ki me je odrezal, brez pojasnila in vsega. Probala sem na zelo lep način stopiti v kontakt z njim, sem mu povedala kako se počutim in da naj mi vsaj pove zakaj me je kar odrezal meni nič tebi nič, pa ni od njega nobenega odziva, pojasnila.
Ok zdeaj sem razumela da najbrš noče več stikov z mano??? Ampak da mi pa ne more povedat zakaj, je pa res čudno. Ne bi rada obsojala ampak, zelo strahopetno.
No tako se je zdaj zgodba končala
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #11 dne:: torek, 31. januar 2012 ura: 21:55 » |
|
mayya, brez pojasnila si tudi ti hotela prekiniti stike z njim, se oddaljiti... sedaj, ko je to storil on, pa ga obsojaš, da je strahopeten? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mayya
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #12 dne:: torek, 31. januar 2012 ura: 23:49 » |
|
ja ampak jaz priznam da sem strahopetna, sama od sebe mu ne bi upala povedat, ali pa rečt karkoli, edino če bi me vprašal bi mu povedala, no.... zdej sem itak svoje dobila.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
crni panter
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #13 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 00:20 » |
|
Pozdravljeni, sej ne vem ce je se kdo gor. Nasla sem to temo, ki je kot nalasc zame, ker se je meni dogajalo zelo podobno kot tebi mayya. Zapletla sm se s fantom, ki je koncal dolgo zvezo in po stirih mesecih sva se zapletla. Res sem prvic v zivljenju zacutla da je prav,da je to to. Spustila sem se v to in kmali ugotovila, da sem si jaz kasneje zelela nekaj vec on pa tega ni hotel, cutil ni bil propravljen. ceprav mi je prej pisal po res 50 sms ov na dan. Ko sva zaklucila mi je se vedno poslal kaksno sporocilo s keterim me je se dodatno zmedel. KO sem v sebi prezivljala kalvarijo sem se KONCNO odlocila postavit zase, ne gledat samo na to, da on ne bi bil prizadet in povedala tocno kar sem cutila, ne glede na to kako bo to on videl in kako ne. Tudi napisala sem mu da mi ni treba odgovarjati na mail, ker to delam predvsem zase. NO, odpisal mi je in napisal, da se tudi zavedal ni da me je tako zelo prizadel.Da je bil takrat res v k... in da sem mu dala jasno sliko kako zelo. ON je zdaj v zvezi priblizno 3 mesece. In mene boli, spet sem ostala sama, en ucitelj drugemu, ki se je naucil lekcijo in lepo zakorakal naprej z nekom novim. Jaz pa sem ostala sama, zlomljena, ne verjamem vec v nic, ne zaupam, da bo zame prisel nekdo s katerim bova ogledalo drug drugemu. Tako me boli, jezna sem , razocarana. Res se mislila, da je vsaj nekaj zacutil z menoj, sedaj pa vidim, da sem bila ocitno res obliz za osamljenost. Pa vem, da je bil sam verjetno res zmeden in verjamem, da pac ni hotel zveze....sama pa sem videla nekaj vec v njemu. Kako bom sedaj zaupala svojim obcutkom? Kdaj bom jaz lahko srecna, kdaj bom jaz imela nekoga ob sebi? Vem , da prvo moras biti sam sebi dovolj in reees delam na tem ampak res sem ze sita biti vedno sama. Zelim si neke podpore, nekoga ob sebi. Skoz manj verjamem , zaupam....res sem zalostna...morala sem to spisati, da gre vsaj malo ven....Hvala, da ste
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #14 dne:: sreda, 07. marec 2012 ura: 16:23 » |
|
Panterka, večina si nas želi biti v dvoje. Ali nas to osreči ali ne, je druga stvar, ampak o tem jaz zdaj ne bom (faza razmerja pač  ). Ok, to je bilo malo ironije na moj račun. Tebi pa... ja, verjetno se marsikomu dozdeva, kako ti je. Vendar tu žal ni veliko storiti, biti zadovoljna tudi sama s seboj se učiš, in to je največ. Ljubezen, partnerstvo, odnos je stvar, ki je ne moreš izsiliti, priklicati, narediti sam. Vsaj ne, če hočeš, da bo osrečujoče za oba. Seveda znajo nekateri/-e izsiliti take zadeve, vendar zaključek nikoli ni dober. Žal, in boleče kot je za večino ljudi, je še vedno res: ljubezen pride. Sama. Ne gre drugače. Tvoji odnosi v preteklosti ti lahko marsikaj dajo in te marsičesa naučijo, če jim dovoliš, in nanje gledaš kot na izkušnje, ko to lahko. Ko zmoreš pogledati preko bolečine in razočaranja. Takrat te bogatijo in pripomorejo tudi k temu, da bolje začneš in razvijaš nove odnose. Želim ti mnogo osrečujočih znanstev, odnosov in, držim pesti, kako čudovito partnerstvo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Berto
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 67
I am just an ordinary disorder.
|
 |
« Odgovori #15 dne:: sreda, 07. marec 2012 ura: 18:46 » |
|
Mayaa. Bodi vesela, da si sega znebila. Ce te je tako odrezal zagotovo ni bil pravi. Ne skrbi, se so dobri fantje... Ma jaz sem zal ze zaseden... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.540
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sreda, 07. marec 2012 ura: 19:45 » |
|
Je rekla nasa 85 letna druzinska znanka iz MB : "Ce bi bila zdaj mlada, pa da mi moski odide, obrnem en grm samo enkrat in mi ze ven pridejo trije novi."  Imela je tri zakone, vmes med enim in drugim pa po lastni trditvi tudi ni nikoli 'stradala' in te osamljenosti danasnje mladine nikakor ne razume, pravi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 08. marec 2012 ura: 05:45 » |
|
Ma jaz sem zal ze zaseden...  Prav prisrčen si Berto 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Berto
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 67
I am just an ordinary disorder.
|
 |
« Odgovori #18 dne:: četrtek, 08. marec 2012 ura: 10:47 » |
|
Hvaa Suzy, tudi ti si prisrcna 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lepa33
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 4
|
 |
« Odgovori #19 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 01:50 » |
|
Mogoče boš kdaj v prihodnosti dobila pismo ali pa kako drugače razlago kako in zakaj. Ampak ne čakat tega, ker lahko, da tega nikoli nebo. Vem iz lastnih izkušenj, da marsikoga zapeče kasneje vest... ali pa jih ego tepe, sploh po tem kar si napisala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|