dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 737
|
 |
« dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 09:47 » |
|
Pozdrav vsem, sotrpinom in ne-sotrpinom!  Sama si želim navezati osebnih stikov z ljudmi, ki se kot jaz, soočajo s depresijo in anksiozno motnjo. Rada bi osebno navezala stik in ohranila prijateljstvo tudi na daljavo - vem, da je to možno, zato bom vesela vseh, ki se bodo odzvali... Lahko odpišete pod ta link ali mi pišete po ZS. Sicer pa sem mnenja, da smo "Damovci" željni osebne bližine, topline, razumevanja in ljubezni, pa seveda druženja s tistimi, ki nas razumejo v vseh pogledih... Sem iz Obale in če je kdo pripravljen, željan sprehoda ob morju, debate ob toplem čaju ali kar tako..naj se oglasi!  Hvala za odgovore. Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Betka
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 22:59 » |
|
Dušica, zelo pogumna gesta. Ko sem jaz najslabše, se mi družba ljudi zelo upira, čeprav vem, da bi mi izjemno pomagala dvigniti razpoloženje. Ampak potrebno je premagati odpor in napor in se podati v akcijo.  Tvoja želja po navezovanju stikov in spoznavanju se mi zdi zelo pozitivna.  Veliko uspeha in upam, da se še tipkamo!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 23:19 » |
|
dušica  , fajn poteza Sama se družim, kolikor dovoljuje prosti čas, na obalo pa bolj malo zaidem. Bo Slavka kakšen žur spet organizirala, pa se srečamo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Prisotni
Spol: 
Prispevki: 1.576
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 23:27 » |
|
Ko sem jaz najslabše, se mi družba ljudi zelo upira, čeprav vem, da bi mi izjemno pomagala dvigniti razpoloženje.
zato je dobro navezat stike, se spoprijateljit, družit, ko se počutimo boljše ... tako imamo potem že znance oz. prijatelje, ko smo slabši ... oni nas poznajo in potem že potrkajo na vrata, nas pokličejo in zvabijo ven itd.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
Prispevki: 2.977
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 23:45 » |
|
dušica  , fajn poteza Sama se družim, kolikor dovoljuje prosti čas, na obalo pa bolj malo zaidem. Bo Slavka kakšen žur spet organizirala, pa se srečamo   saj bo kmalu novoletna fešta...še mal...še mal.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 23:46 » |
|
ufff, ne vem, če bom letos jaz pršla, sem še švoh......, ne morem dolgo sedet, niti stat, niti hodit.....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 23:56 » |
|
ufff, ne vem, če bom letos jaz pršla, sem še švoh......, ne morem dolgo sedet, niti stat, niti hodit.....
...boš pa plesala... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 423
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 18. november 2011 ura: 00:04 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 18. november 2011 ura: 09:44 » |
|
Kako lepo vas prebirati..  ..sicer pa upam, da ne bo vse ostalo samo pri besedah!? V kolikor je kdo tudi iz kakšnega drugega konca Primorske, se zapeljem tja, za skupni kofetek, čaj, debato in vsakdanje "razvedrilo"..pa še naše križanke prinesem za v spomin..  Skratka, mislim strogo resno! Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 18. november 2011 ura: 10:49 » |
|
Duši škoda da si tako daleč..jaz sem iz Ljutomerskega konca. Če in ko bom pa kaj na primorskem koncu, pa ti javi,. Res bi te rada spoznala! In toliko fejst ljudi je tukaj na Forumu..Maši, Kinto, Trzinka, Slavka, Alex, Moonica, Ronja, to je samo začetek, oprostite, ker sem vas dosti izpustila.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
glasba
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 17
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sobota, 19. november 2011 ura: 23:57 » |
|
dušica!tudi jaz sem iz obale,točneje iz kp.drug teden sm še na bolnišli,pa se lah dobiva.tudi jaz mislim strogo resno.prosim,javi se čim prej!lp vana
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
glasba
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sobota, 26. november 2011 ura: 20:33 » |
|
oj,dušica!si ok,da se nič ne javiš?kdaj greva na kavo?javi čim prej!nočko vana
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #13 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 10:19 » |
|
Glasba, oprosti zamudi ali sem nedavno prebolela prehlad in kašelj...sedaj pa sem  da se lahko dobiva.,, piši mi na ZS!  Kako lepo..še ena sotrpinka..nisem sama! Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
glasba
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #14 dne:: nedelja, 11. december 2011 ura: 16:35 » |
|
čao!kdaj se lahko dobiva?zdaj bom začela delat po 4 ure pa ti javim drug teden,kako in kaj.kako si ti s časom?lp,glasba 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #15 dne:: ponedeljek, 12. december 2011 ura: 10:11 » |
|
Delam do 16h in potem, če le nimam opravkov, trgovine in kakšnega nenapovedanega obiska..  ..se lahko dobiva? Piši mi pod ZS. Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
glasba
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sobota, 17. december 2011 ura: 13:12 » |
|
dušica kako pridem na zs in kaj je to?lp glasba
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sobota, 17. december 2011 ura: 13:23 » |
|
Glasba, Dušica je mislila, da ji pošlješ ZASEBNO SPOROČILO (ZS).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sobota, 17. december 2011 ura: 13:25 » |
|
Glasba, ti bom jaz odgovorila...  Na zgornji strani imaš "MOJA SPOROČILA" klikneš in napišeš naslov(nick name), spodaj pa tekst in potem POŠLJI...  Upam, da bo šlo... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|